keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Hellou!
 
Vuosi vuodelta huomaan odottavani tätä vuoden aikaa enemmän ja enemmän. Sitä viileiden aamujen tuoksua ja tuntua,hämärtyviä iltoja kun on hyvä syy sytytellä kynttilöitä. Lämpöisiä päiviä,joissa kumminkin jo tuoksuu syksy. Lehtien värin muuttumista.Sitä kun saa heittää kaikkensa antaneet kesäkukat menemään ja istutella syksyisiä asetelmia. Tykkään jopa siitä kun saa kaivaa välikausi vaatteet esiin ja pukea pikku tyypit lämpöisesti.
 
Löytyykö muita syksyyn hurahtaneita?!
 
Tokmannilla oli Callunat 6 kpl/10€ niin ne lähti meille,samoin tuo hopealanka (onko se sen nimi?!)
Niistä sitten loihtimaan asetelmia. Orvokki raukat oli jo ihan nuupahtaneet.Muratit jätin taas,ne tulee niin nätin värisiksi syksyllä.

 
Lyhtyjä täytyy ehdottomasti olla ja monta. Josta tulikin mieleen,että lyhtykynttilöitä pitää ruveta hamstraamaan kaappiin=)Minimanissa oli jokseenkin meille sopivia lyhtyjä,ne ihan huusi mua!!
 
 
Nämä samaiset puut matkusti edellisestä talosta tänne ja halusin ne ehdottomasti tuohon kuistille. Meinaa olla vähän ongelmallista saada tuosta kivan näköistä (kodikasta),kun tuo kuisti osuus on aikas iso. Mutta nämä puut on siis ihan somisteena.Ja Nuutin viskottavana arghhh..Oon keränny noi nyt neljä kertaa takaisin!!
 
Ja tosiaan,meillä on nyt tämän viikon ollut aamupäivällä jo välikausi vaatteet käytössä. On ollut niin sumuista ja mittari näyttänyt juuri ja juuri 10 astetta. Melkein saisi jo lapasiakin ettiä käsiin. Nuutille ostin jo viime vuonna valmiiksi kaappiin tämän Pomp de Luxin ihanan softshellhaalarin. Ja en voi kyllä muuta kuin suositella!!Aamuisin meillä on olut ihan läpimärkä nurmikko ja tämä on pitänyt ihan kunnolla kosteuden poissa!Ja uskoisin,että tuo on niin lämminkin, ettei ihan ensimmäisenä tarvitte väliin olla laittamassa villahaalaria. Tämän vuoden syksytalvi mallistossa oli ihania värejä ja kuosia näitä haalareita kliks .
Hei ja vielä pakko laittaa jos joku muukin on etsinyt pieniä kumppareita. Itsehän metsästin niitä about pari viikkoa. Ja ei missään ollu tarpeeksi pieniä! Pienimmät mitä löysin oli kokoa 23. No Nuutille piti olla kokoa 20. Mutta Keskiseltä ne sitten viimein löytyi. Reimalla näytti olevan ainakin tuola koosta 19 eteenpäin. Ja noissa on vielä vuorikin eli tarkenee kylmemmilläkin säillä.
 
Nyt kipitellään ulkoilemaan!!
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. Just tänään hehkuttelin A:lle miten ihanaa on kun on syksy! Tällä hetkellä tuntuu lempivuodenajalta, oikeen ootan jo et tulis kunnon ruska ja pikkupakkaset!! En vaan oo tällä viikolla päässy kynttilöillä hekumoimaan kun on niin myöhään töissä mutta ens viikolla sitte senki edestä. :D -V P.s. Ihanat lyhdyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mäkin tykkäsin aiemmin jotenkin kesästä,onhan se toki ihana vieläkin,mutta syksy.Ah,siinä on sitä jotain!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: