maanantai 31. elokuuta 2015

Muumipuistossa

Moiks!
 
Suunnattiin auton nokka kohti Keskisiä sunnuntaina. Muksut jaksoi niin hienosti sielä pyöriä mukana,että päätettiin palkita heidät ja viedä muumipuistoon. Muumipuisto on siis ihan Keskisten pihassa ja se on ihan hiljan vasta avattu. Oli kyllä mahtava puisto,ei voi muuta sanoa. Kiva kun oli laitettu pöytiä ja tuoleja aikuisillekkin ja puistossa oli huomioitu eri-ikäiset lapset tosi hyvin.
 
Nuuttikin mennä viiletti tuulispäänä pitkin leikkipuistoa=)
 
Laivan ruori oli ihan paras Nuutin mielestä,sitä ruuvattiin oikein huolella!
 
Liukumäkiä löytyi varmaan seitsemän erikoikoista, jos ei enemmänkin!!
 
Mandi ihastui näihin keinuihin
 
Pojat tuumas,että he ovat jo vähän liian isoja niihin=)
 
Muumitaloon pääsi montaa eri reittiä,kiipeilyseinää, verkkoa tai ihan portaita pitkin. Ja se alastulo oli sitten tietysti liukumäkeä pitkin. Nuuttikin vaan menee isompien perässä...Saa olla aika tarkkana kun tuon kanssa on puistoissa=)
 
 
 
Kiikkuu kaakkuu..
 
 
Sade tuli ja armahti meidät hirveiltä itkupotku raivareilta!! Sellaiset olisi nimittäin ihan varmasti tullut jos tuolta olis pitänyt ihan muuten vaan saada muksut pois. Mutta kun rupes satamaan niin oli hyvä syy lähteä ajelemaan kotia.
 
Keskiseltä ostettiin ihan vaan pojille muutamat housut kouluun,en tajua miten tuntuu,että kaikissa housuissa on polvessa reikä??!!
 
Viikonloppu meni muuten rauhallisesti. Rasmukselle iski parin päivän kuume,joten rauhoitettiin vähän elämää, että toinen malttoi huilata.
 
Eilen oltiin kälyn luona Pomp De Luxin kutsuilla ja tämä äiti teki sen minkä joka pompin kutsuilla.Pimahti totaalisesti!!! Siis en kestä mitä kaikkea ihanaa tuossa syys-talvimallistossa oli. Varmaan joka muksulle tuli jotain tilattua,Nuutille ja Mandille varmaan eniten. Huoh. Ja monta juttua jäi vielä kaivelemaan mieltäkin.
 
Mites teidän viikko on alkanut?!
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. Ihana kuvapläjäys <3 Hahhaa no hyvä että löytyi, tais muksutkin mennä ihan hyvin siellä kutsujen keskellä? :) -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits!Tuli kyllä oikein kunnon läjä noita kuvia!! Muksut meni ihmeen hyvin kutsuilla. Mandi ja Nuutti nukahti autos,nii ne oli vielä puolet kutsuista ihan unisia=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: