keskiviikko 5. elokuuta 2015

Täälä taas=)

Hei teille ihanat!!
 
Mitä teille kuuluu?!Onko lomat jo pidetty?
 
Ihanaa taas piiitkästä aikaa kirjoitella. Päätin jo ennen oman lomani alkua,että loma kuluu jossain ihan muualla kuin läppärin äärellä. Mun aika on mennyt ihan totaalisesti lasten kanssa touhustellessa,siivoillessa (ylläri), sisustellessa ja reissaillessa. Nyt on akut ladattu ja ollaan valmiina syksyyn.
 
Palailen parin postauksen verran meidän lomaan.
 
Startattiin siis heti mun loman alkaessa kohti Tamperetta ja Scandicin Rosendahlia. Oltiin ensimmäistä kertaa tuossa hotellissa yötä ja en voi kyllä muuta kuin suositella. Kesän alkupuolella kirjoittelinkin täälä ja ihmettelin minne meidän kokoinen perhe mahtuu yöpymään. No soitto Rosendahliin klis ja ei ollut kuulkaa minkäänlaista ongelmaa meidän yöpymisessä!! Vielä mukavampaa olisi ollut jos oltais tiedetty aiemmin yöpymisen ajankohtaa. Silloin olisi ollut jopa vaihtoehtoja minkälaiseen huoneeseen mennään. Nyt oltiin siis ihan perus perhehuoneessa johon oli pedattu valmiiksi Nuutille retkisänky ja Mandille patja lattialle,pojat nukkui levitettävällä sohvalla.

 
Mun kamera oli tietty laukun pohjalla koko hotellissa olo ajan..Höh. Haikeudella muistelen hotellin ihania aamupaloja.Lapset oli ihan innoissaan kun aamupalalla oli tarjolla lättyjä=)Itse tuli syötyä niin hyvin, että vasta iltapäivällä oli seuraavan kerran nälkä...
Henkilökunta oli Rosendahlissa ihan huippu mukavaa, lapsetkin otettiin ihanasti huomioon. Suuret plussa hotellissa olevasta lastenleikkihuoneesta. Pojat naputtelivat sielä pleikkaa kun Mandi ja Nuutti otti päikkärit. Ja me aikuiset saatiin syödä aamupala rauhassa loppuun,kun muksut meni jo leikkimään=)Ihanaa oli myös hotellin ympäristö. Rauhallista kävellä lasten kanssa ja järven ranta oli ihan kulman takana.Niin ja pihasta lähti kaupunki juna,Jei!=) Tullaan ihan varmasti palaamaan tuonne hotelliin vielä uudestaan!! 
 
Ja mitäs me sitten Tampereella tehtiin. No käytiin Särkänniemessä Angry birds puistossa. Siis ilmaisessa sellaisessa.Ihan huippu paikka!


 
Nuutti oli ihan fiiliksis koko puistosta=) Tuon ison kiipeily rakennelman vieressä oli vähän pienemmille tarkoitettu alue jossa Nuutti laski mäkeä about sata kertaa.
Mutta kummasti poitsun kulku suuntautui kuitenkin tuonne isoon mäkeen...

Jätkät viipotti menemään niin hurjaa vauhtia,että olivat ihan hiki päässä. Mutta ah,mikä hiljaisuus oli hotellilla ja uni tuli ennätys nopeaa!! 
 
 Poikien märät päät saattoivat johtua myös näistä linnuista. Tuosta nokan alta tuli vesi sumua kun painoi nappia=)

Juups,suosittelen myös tuota paikkaa. Käytiin myös siinä Tampereen keskustassa olevassa pikku kakkosen puistossa. Kolmisen tuntia kului ihan siivillä!
Yhtenä aamuna suunnattiin kohti Helsinkiä. Käytiin Mikon serkun luona kylässä ja luonnontieteiden museossa. Onko tuo paikka tuttu teille? Jos ei, ja ootte Helsinkiin päin menossa niin käykää ihmeessä. Meillä ihan jokainen muksu viihtyi tuolla. Pojat ja Mandi varmasti sai paikasta irti vähän enemmän kuin Nuutti,mutta eipä tarvinnut kyllä pikku miestäkään viihdyttää!
Tässä nyt oikein kunnon kuva pläjäys sieltä=)
 
Nuo eläimet oli kyllä ihan mielettömän näköisiä!! 


 Nämä dinosauruksen luurangot kiinnosti poikia kaikista eniten.Ja olihan ne kyllä aika huikeita. Me saatiin kulutettua tuolla ihan kevyesti kolmisen tuntia.
 
 
 
 
Käytiinhän me luonnollisesti myös ikeassa, josta tarttui mukaan kynttilöitä ja muutamat kehykset .Ja Ideaparkissa käytiin myös. Sin ostettua pitkästä aikaa ittelle jotain oleellista, niin kuin sukkia ja koruja ja toppeja ja huppareita ja uudet juoksulenkkarit=)Siis kaikkea elintärkeää!!!

Tässäpä meidän loma tunnelmia.

Tänään suunnataan Rasmuksen,Nooan ja meidän kummipoitsun kanssa reppu ostoksille. Niin ja tulee kummipojan äippäkin mukaan=) Pika tsekkaus kaappiin ja tulos on se,että pojat tarvittee molemmat muutamat uudet housut kouluun. ööö..ai vähän myöhään asialla?!

Miten teidän koulun/eskarin alkuun valmistautuminen on sujunut?Onko reput jo ostettu?!

Palaillaan!!
~~Ulla~~
 


 


1 kommentti:

  1. Teillä on ollu tosi hauskaa reissulla! Kiitos hyvästä vinkkauksesta hotellin suhteen. Pitää laittaa ylös kun nurkilla on ja kaipaa yöpaikkaa. :) Mukava lukea kirjoituksiasi piiiittttkkkääässstä aikaan. :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: