maanantai 13. heinäkuuta 2015

Kioskilla...

Moi!
 
Useassa eri blogissa joita seurailen on tänä kesänä tehty leikkimökkiin kioskia tai tms. Jotkut ovat jopa rakentaneet ihan erillisen kioskin. No arvatkaapa mitä siitä seuraa kun sellaisia sivuja katselee meidän neiti 4-veen kanssa?! Siitä seuraa se vakio "mäkin haluan". Ja koska tuolla neitosella on yhtä lyhyt kärsivällisyys kuin, kröhöm...äitillä=) niin sehän piti saada heti.
 
No mä kävin noita meidän pihavarastoja penkomas ja tadaa.Sieltä löytyi parit harkot ja laudan pätkät ja niistä sitten saatiin nopeasti tiski aikaiseksi. Varastossa oli myös pari tuollaista just sopivaa neliö hyllyä jotka jouti myös leikkeihin. Eipä siihen paljon muuta vaadittu,samana iltana saatiin jo käydä kioskilla ostoksilla=)
 
Kauppa käy niin hienosti,että päätettiin vähän täydentää neidin kioskivalikoimaa. Tilausta lähti tällä kertaa Jollyroomista. Halusin lelut puisina ja tuolla niitä oli aivan mahtava valikoima.Meille tuli siis jätskiä lisää. Nuo oli ihania ja suuri plussa vielä puisesta alustasta!

Meiltä puuttui myös juomat kokonaan ja niitä löytyi myös tuolta jollyroomista.


Otin vielä sellaisen leivos setin,mutta se odottaa tuola kaapissa jotain kivaa hetkeä. Näillä sai leikit taas ihan uutta puhtia!!
 
Nuuttikin tuli leikkimään (lue=häröilemään ja sekoittamaan aivan kaiken...)

 
Toinen kans niin tohinas kokkailee...
 
 
Mandi poseeras mulle niin hienosti,mutta eipä se sitten enää suostunut kun kameran kaivoin esille=)

Tänään on taas vaihteeksi aurinkoista,näissä säissä ei pysy perässä enää kukaan.Vaihtelee sata kertaa päivässäkin!! Kauhulla oon jo miettinyt,että mitä ihmettä sitä pakkaa mukaan kesälomareissulle???Kolme yötä ollaan Tampereen suunnalla,pitääkö tässä ottaa joka päivälle hellevaatteet ja sitten sitä lämpöisempää?Ja kenkiäkin saa varmaan ottaa useammat jokaiselle? Huoh...Hellettä tilaukseen ens viikolle!!!
 
Ja hei jos jollain on joku kiva vinkki Tampereelta minne lasten kanssa kannattaa mennä niin otetaan ilolla vastaan!Jotain sisustus liikkeitä? kirppareja?leikkipuistoja?
Meidän lapset odottaa ihan innoissaan tänne pääsyä. Oltiin tuola puistossa viime kesänä ja pakkohan sinne on nytkin mennä!
 
Mukavaa alkanutta viikkoa!!
~~Ulla~~
 7 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kioski! Mahtavasti ootte saanu kerättyä myytävää sinne! =) -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiits,joo tuonne on haalittu nyt kaikki myytäväksi kelpaava.Ja sinne odotetaan tätiä shoppailemaan=)

   Poista
 2. Tää kioski on ihana♡ Kyllä kelpaa leikkiä. :) Pitääkin kans käydä kurkkimassa puisia jätskejä, jos vaikka itselle tarttuisi matkaan ja lapsille leikkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos=) No suosittelen kyllä näitä puisia jätskejä.meillä on ne nyt ollut leikeissä ja myös Nuutin suussa ja tosi hyvin on kestänyt!

   Poista
 3. Moi! Mahtava toi teijän kioski! Mäkin sitä oon meille haaveillut! Katotaan vaan toteutuuko! Pitäis oikeen tulla käväseen siellä teillä lomalla!

  T:Entinen "naapuri"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks! kiitos,se on kyllä huippu suosittu leikki,kioski on auki aina kun ollaan pihalla ja mitä isommat ostokset sen tyytyväisempi myyjä=)Tulkaa ihmees käymään!!

   Poista
 4. Uutta postausta odotellessa:)

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: