sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Uusi tuttavuus lastenvaatteissa!

Moiks!
 
Netti on nykyään pullollaan eri lastenvaatemerkkejä. Välillä sitä törmää ihaniin uusiin tuttavuuksiin ja ei voi muuta kuin googlata=) Tiedättekö tunteen?! Tätä merkkiä oon ihaillut parissa eri blogissa ja nyt kun nämä ihanat alet on päällä maltoin tilata meillekkin näitä testiin.
Mikäkö se merkki on,no Gugguu!!
 
Täytyy myöntää,että pyörin sivuilla kauan. Klikkailin ostoskoriin tuotteita ja poistin niitä. En meinannu millään osata päättää mitä meille haluaisin ja lopuksi sitten päätös tuli sillä,mitä kokoja oli jäljellä. Eli Mandille tuli nyt sitten nämä ensimmäiset meidän Gugguut,
Tykästyin väreihin ja malleihin tosi kovasti.
Mono college vaikutti kivalta paidalta syksyyn ja talveen. Siinä on kiva leikkaus ja nuo pitkät hihan resorit lisää käyttöikää. Otin kaikki vaatteet 116cm ja ne on vielä reilut.Mutta toki siis syksyyn ja ensi talveen ne oonkin suunnitellut.Tuo on aina hankaluus,kun netistä tilaa uutta merkkiä,että mikä on oikea koko.
 
 
Lisäksi tilasin huppari ja leggarit. Huppari on myös leikkaukseltaan mun silmää miellyttävä ja kiva tuo vetska sivussa. Pompin hempeiden vaatteiden jälkeen nämä värit on mukavaa vaihtelua!
 
Tässä vielä lähempää tuota hupparia
 
Neidillä oli niin kova meno päällä,että ei puhettakaan, että olisin saanut kuvia vaatteet päällä...Ehkä sitten myöhemmin=)
 
Gugguulla on vielä alet menossa täällä. Hinnat on nyt mun mielestä ihan siedettävät ja siis ale prosentit näytti olevan nyt -40. Laatu tuntui kyllä ihan toiselta kuin perus henkkamaukka vaatteilla,tokikin käyttö kokemus puuttuu vielä.
 
Onko teille kokemusta Gugguusta? Ootteko tykänny?Onko ollut laadultaan hyvää?
 
 
Huomenna olis taas maanantai,säät vissiin viilenee oikein kunnolla. Olis kyllä voinut nämä helteet jatkua,eikös?!
 
Mukavaa alkavaa viikkoa sulle ystäväiseni=)
~~Ulla~~ 
 
 


6 kommenttia:

 1. Ai sinäkin hurahdit Gugguuseen :D Ihana merkki tosiaan ja plussaa kotimaisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kyllä=) Onhan nuo nyt niin ihania!!!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Pitääkin käydä katsomassa :)

  VastaaPoista
 3. Huonoja vaatteita. Hinta ja laatusuhde ei ole kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä.Olisitko voinut valottaa vähän enemmän tuota huonoutta?! siis millä tavalla huonoja?eikö mielestäsi kestä pesuissa vai mikä on vikana?
   Mä mielenkiinnolla odotan noiden käyttöä=)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: