keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Wanhalla markilla

Heipsan!
 
Käytiin tässä päivänä eräänä kälyn ja lasten kanssa Ylistarossa Wanhalla markilla. Tuo on siis ihana paikka joka toimii eläinten vanhainkotina. Oli siellä kyllä nuoriakin eläimiä jopa poikasia=)
 
Ollaan otettu tavaksi käydä tuola joka kesä ja aina sielä yhtä kivasti saa ajan kulumaan. Nuutti oli nyt toista kertaa mukana,viime kesänä taisi pikku mies nukkua koko ajan  vaunuissa,toisin kuin nyt. Nuutti oli ihan innoissaan kaikista eläimistä ja onnessa silitteli (lue=puristeli) lampaan villaa!
 
Markilla on siis osa eläimistä ihan vapaan esim. lampaat,poni,ankkoja ja kalkkunoita. Niitä saa sitten ihan vapaasti käydä rapsuttelemassa.
 
Aasia käytiin moikkaamassa myös
 
Tuo pieni kili oli vasta 3kk ollut tutkistelemassa maailmaa<3
Mandi Emman kanssa tsekkailemassa heppaa
Rasmus änki väkisin kuvaan...Ja meidän neitihän ei siitä tykänny!!
 
 
 
Pihalta löytyi hiekkalaatikko minne muksut hyökkäs.
 
 
Nuutti löysi ihania vanhoja puu autoja
 
 
Oli sielä tämmöinen vähemmän söpökin eläin=)
 
Herkuteltiin jätskit ja kurvattiin kotia. Tällaiset kesäpäivät on niitä parhaita. Tänäänkin odotellaan kälyä lasten kanssa saapuvaksi. Vietetään kiva päivä,suunnitelmissa on kurvata leikkipuistoon ja tuohon areenalle kurkkaamaan popup outlet.Muksut tykkää kun saa seuraa ja äiti on toooosi onnellinen kun on joku aikuinen jonka kanssa turista!!
 
 
Palaamisiin ystäväiset!
~~Ulla~~
 
 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos!Nuo aurinkoiset kuvat kyllä jotenkin joka blogissa korostuu kun niitä on niin harvassa=)

   Poista
 2. Suloisia eläimiä♡ Tuo olisi mukava retkipaikka lapsien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana paikka,vaikka ei mitään erikoisia eläimiä olekaan!Mutta noita perus kotieläimiäkin näkee niin harvoin,että niiden parissa menee kivasti muutama tunti=)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: