lauantai 4. heinäkuuta 2015

Leijonapuistossa...

Moiks!
 
Tässä ollaan jo pariin kertaan ehditty käydä leijonapuistossa. Löydettiin se ihan vahingossa eräällä kauppareissulla. Kannattaa siis välillä poiketa tutulta reitiltä=)
Nämäkuvat on ensimmäiseltä reissulta viime sunnuntai aamuna. Mikolle tuli hälytys töihin aamulla klo 8,joten me startattiin jo ennen ysiä puistoilemaan. Jotenkin oudosti oltiin ainoat sielä tuohon aikaan?!!
 
Tuo puisto on kyllä ihan mahtava ja se on Super siistissä kunnossa. Pisteet siitä!!
Nuutti nyt yllättäen olis nököttäny vaikka koko ajan keinus.
 
 
Tämä ihana kiipeilyteline oli ihan kaikkien muksujen suosikki.
 
Verkkoa kiipeämässä ylös...

En ollut aiemmin nähnyt tällaista keinua,mutta hauskasti siinä sai mennä.Meinasin vaan itte jäädä vallan alle, kun anoin muksuille vauhtia!!
 
Rasmus nauroi, että oonkohan mä tähän vähän liian pieni?!
Ja olihan sielä hämähäkki keinukin,vielä isompana mitä meille kotona.
Sellainen puisto. Tykkäättekö te käydä lasten kanssa puistossa? Mä fanitan noita kyllä tosi kovaa. Ihan vaan jo siitäkin syystä,että sielä pääsee niin helpolla=) Saako noin ees sanoa?! Muksut ei tappele ja energiatkin purkautuu oikealla tavalla. Tykkään!! Vielä jos sattuu olemaan joku mukava jutustelu kaveri ittelle,niin täydellistä!Noilla kerroilla kun me ollaan käyty,on sielä ollut vain pari isää lasten kanssa ja ne on vaan mumissu heipat=)
 
Loppuun vielä kuva Nuutista sen kesäherkun kanssa. Meillä on nro 18 meloni varmaan jo menossa.Tätä syödään aamupalan jälkeen,välipalalla,retkillä ja jos oikein hyvä tuuri käy niin myös iltapalan jälkeen.
 
Lauantai-illan jatkoja!
~~Ulla~~
 


4 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: