perjantai 10. heinäkuuta 2015

H-E-V-I-saurus...

Perjantai moikat!
 
Me oltiin tänään tangoilemas Seinäjoella. Mikko haki eilen muksuille vapaaliput ja meille ennakkoliput Hevisauruksen keikalle. Jei! Muksut oli ihan fiilareis.Ainut vaan,että vettä satoi ja portit aukes neljältä. Oltiin siis puoli neljä jo jonottamas.No ne portit aukes loppujen lopuksi vasta 10 yli neljä ja Hevisaurus alkoi soittamaan viideltä. Ihan liian pitkä aika lapsilla odotella. Meidän muksut pomppi jo pitkin aluetta,kun ei millään olisi enää jaksanut odotella.


Mutta järjestäjille suuret plussat noista lavakasoista joiden päälle lapset sai kiivetä,että näkivät paremmin!Meidän murut valtas yhden pinon ja rokkasivat sielä.Meidän messin oli myös käly kahden lapsen kanssa.

 
Nuutti tutkaili meininkiä tyytyväisenä Mikon sylistä pelttoorit päässä. Vähän oli vissiin jännittävää,sen verran kovasti poitsu välillä puristi iskän paidasta<3
 
Sielä ne soittaa,Herra Hevisaurus ja muut tyypit. Onneksi tuli monta tuttua kappaletta,että sai muksut laulella mukana=)

 
Aika vähän oli porukkaa,sekä tuola konsertis,että muutenkin tangoilemas. Toki sää varmaan vaikutti tosi paljon. Ei paljon huvita tuonne vesisateeseen lähteä!!
 
Mä olin fiksu ja kiikutin kotona ei yhtä,vaan peräti kaks ihan täyttä koneellista pyykkiä narulle. Puoli tuntia ne ehti kuivua ja nyt ne nokkuu vettä narulla!!!Ei kuulkaa ollenkaan kiva!!!
 
Täälä on käynnissä operaatio univelkojen pois nukkuminen. Johan tässä on melkein puolitoista vuotta nukuttukin vaan max muutamaa tuntia putkeen. Ensin raskauden loppu aika,no sen vessas ramppaamisen tietää kaikki, ja sitten Nuutin imetys. Tämän viikon maanantaina meijeri sulkeutui lopullisesti ja voi autuus. Ekana iltana Nuutti itkeskeli vajaan vartin,mutta ei kuitenkaan kertaakaan yöllä??!!Ja seuraavana iltana kitinää oli enää viitisen minuuttia ja sen jälkeen ei ollenkaan. Ja nukahtamisen jälkeen seuraavan kerran kuuluu ähinää n.klo 7 aamulla. Kaikki sujui niin hienosti,että siirrettiin Nuutti toissa päivänä omaan huoneeseen. Ja yhtä hienosti on sielä nukahtamiset ym sujunut!
Täälä suunnalla on siis erittäin levännyt äiti,ja sitä kautta myös erittäin hyvän tuulinen!=)
 
Nuuttikin kasvoi heti omissa silmissä paljon isommaksi<3
 
 
Tästä tulee taas romaani..Mutta pakko vielä loppuun hehkuttaa herkku löytöä. Magicpoksin Maj oli tehnyt niin hyvän kuuloisia bataatti hampurilaisia ja bataatti lastuja,että näitä oli pakko koittaa!!!Ja voi elämä. Varoitan heti,että näihin on suuuuri vaara jäädä koukkuun! Toki tuota hampparia en vielä testannut. Tein vaan saman tyylisen salaatin ja noita bataatti lastuja,jotka tosin mulla oli keikkoja. Mutta ah,niin hyviä.
Mun salaatissahan oli myös mansikoita päällä,mutta sillä välin kun kävin hakemas kameran,niin mansikat oli mystisesti hävinnyt...Mandin ja nuutin posket oli epäilyttävän Täyden näköiset!=)
 
En tokikaan jaksanut noita kaikkia syödä...siis sillä yhdellä kerralla,mutta kummasti ne vaan katos yks kerrallaan keittiön tasolta aina kun ohi kulki...
 
 
Suosittelen testailemaan,ohjeistusta näiden herkkujen tekoon löytyypi täältä .
 
Nyt nukkumaan,varmana joudun heräilemään sata kertaa,kun menin mainostamaan hyviä öitä..
 
Nähdään taas ja ihanaa viikonloppua tyypit!!
~~Ulla~~
 


6 kommenttia:

 1. Ihana juttu että siellä on saatu nyt levättyä ja omaan huoneeseen siirtyminenkin sujui hienosti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kunnon yöunet tekee kyllä ihmeitä. Olin ihan yllättynyt miten hyvin tuo omaan huoneeseen siirtyminen sujui=)

   Poista
 2. Ihan uskomatonta että Nuutti nukkuu omassa huoneessa!!! Ihanaa että säkin saat nukkua normaaleja öitä piiiitkästä aikaa! =) Salaatti näyttää superhyvältä ja hampurilaisiakin voin todellakin suositella, mä maistoin halloumi, aioli, salaatti, tomaatti-täytteillä ja melkeen suli suuhun :P -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin on uskomatonta!!!Mihis me nyt vieraat majoitetaan?! joo pitää ehdottomasti testata tuo hamppari!!

   Poista
 3. Teillä on ollut mukava reissu. :) Kurja tuo ilma kun sataa vaan vettä, mutta ei se onneksi lapsia paljoa haittaa.
  Pitääkin testailla ohjeen herkkuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo on kyllä totta,eipä se vesisade lapsia paljon haitannut=)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: