sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Sunnuntain touhuja...

Aloitetaan tämä postaus kiitoksella. Kiitokset kaikille kommenttien jättäjille. Niistä tulee niin hyvä fiilis,en siis kirjoittele täälä ihan yksikseni=)Tekee mieli postaillakkin useammin,kun tietää,että jotkut tykkää mun höpinöitä lukeakkin. Eli thanks!
 
Meidän sunnuntai alkoi jo vähän ennen seiskaa,kun Nuutti päätti että täs on nyt nukuttu ihan riittävästi. Allekirjoittanut oli asiasta vähän eri mieltä,mutta niinkus tiedätte se mun mielipide ei paljoa tämmöisessä asiassa paina.
No jotain hyvää,olin jo ennen ysiä pyörittäny pari koneellista pyykkiä ja imuroinu. Ja puoli kymppi päätettiin jättää iskä toipumaan tangoista ja lähteä kävelylle/pyöräilylle.
Tuossa mun lenkkimatkalla on lehmiä ja ajattelin,että Nuutti nyt ainakin olis ihan onnes jos käytäis niitä kattomassa. Muutkin muksut innostui ajatuksesta ja niin sitä sitten startattiin.
 

Siis voi elämä näitä meidän jätkiä=) Eikös tyylikkäät poseeraukset?!


Meillä on ollut tänään ja eilen ihan mielettömän kylmä tuuli.Siis ei puhettakaan että olis voinut t-paidalla mennä pihalle. Paljailla varpaillakin jäätyi!!Mandin Gugguun huppari pääsi siis jo nyt koe käyttöön ja ihastuin kyllä tuohon malliin ihan totaalisesti<3  Ja musta värinäkin sopii neitoselle kivasti,vaikka sitä jotenkin pelkäsin.
 
Mandi tykkää kulkea tuolla Pukyn potkupyörällä ja hyvin neiti sillä kyllä mennä viilettää. Puky löytyi ihan vahingossa Torista parilla kympillä. Lähinnä se oli siis Nuutille jo varastoon ostettu,mutta Mandi omi sen täysin.


Meillä on tämmöiset suhteellisen rauhalliset lenkki maastot.Ja ei,ne lehmät ei tietenkään ollut nyt pihalla. Lupasin muksuille,että mennään huomenna iltapäivällä,josko silloin onnistaisi!


Me oltiin Mandin ja Nuutin kanssa,joka oli siis rattaissa, niin paljon hitaampia, että jätkät ehti mennä edes takaisin monta kertaa tuota lenkkiä...Ja mä sain huudella sitä iän ikuista "reunaan" ja "muistakaa tsekata autot ennen kuin käännytte toiseen suuntaan".Tosi rentouttavaa!!


Viikko töitä ja mulla alkais parin viikon loma. Sunnuntaina startataan heti kohti Tamperetta. En malta odottaa!!!
 
Mukavaa sunnuntai illan jatkoa!
 ~~Ulla~~




5 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköiset lenkkimaastot teillä. :)
    Ja toi Gugguun huppari on niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös?! Ei paljon tartte miettiä minkä näköisenä lenkille suuntaa :) Olin kyllä niin tyytyväinen tuohon huppari ostokseen!!

      Poista
  2. Mandin huppari on kyllä ihan mielettömän ihana!!! <3 -V

    VastaaPoista
  3. Ihan ekaks! Tuo huppari on tosi hieno! On hieman isomman tytön takkia, mutta sopii täydellisesti nuorelle neidille. :D Meillä myös poika 11kk herää 6-7 aikaa aamusta ja useimmiten voisi nukkua pidempään, mutta silloin kerkeää juuri tekemään kaikenlaista. :) Ja saa olla todella ylpeä itsestään :D

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: