torstai 20. elokuuta 2015

Pikku miehen vaatevarastoa...

Huomenia!
 
 
Onko teillä tapana ostella etukäteen isompaa vaatekokoa jo kaappiin odottelemaan,vai ostatteko sitten kun tarve on kaikki kerralla?
 
Mulla on ollut koko sen ajan mitä meidän lapset on olemassa olleet,tapana ostaa seuraava koko jo kaappiin odottelemaan. Kirjoittelinkin jo, että jotenkin nyt on jäänyt totaalisesti Nuutille ostamatta seuraava koko ja jotenkin se jo ehti iskeä paniikkiakin päälle!!
 
Tiedän,että nyt syksyllä on tulossa monta lastenvaatekirppistä esim. Mll:n, joista on kyllä yleensä löytänyt tosi hyvin vaateita,mutta koska jotain haluaa hommata myös uutena niin klikkailin ihan perus h&m:ltä muutamia juttuja ostoskoriin. Eilen käytiin paketti hakemassa samalla kun käytiin Lapualla kirppistelemässä.
 
Ensin ne hyvät kirppis löydöt; kaks Me&I bodyä,molemmat hintaan 1,50€. Vaikka en nyt mikään hirveän suuri me&i fani ookkaan,niin tuolla hintaa oon kyllä valmis ostamaan bodyn=)

Sitten niitä uusia. Eli ihan perus trikoopaitoja. Ihastuin noihin kyynerpää paikkoihin,kiva kun on joku juju.

Jumpsuitti. Nuutilla on ollut joka koossa jumpsuitti,jotenkin ne on niin ihanan näköisiä päällä. Tuo on kiva laittaa päälle esim kauppareissulle,kun tulee viileämpää.


Nämä nalle housut oli vana ihan pakko saada. Pepussa söpö aplikaatio.
 


Talvea jo odottelemana neulesetti. Oli kyllä ihanan pehmoista ja ohutta neuletta.Värit oli niin mun mieleen!


Ja nämä,ah, niin ihanat popot syksyyn<3


Niin ja melkein unohtui tämä talvipipo. Juurikin samanlaisia oli Gugguun syksy talvi mallistossa ja niiden hinta oli "ihan hitusen" kalliimpi kuin tämän=)
 
 
Kyllä näette oikein,jouduin pitämään naruista kiinni,että sain napattua kuvan=)Mutta suloinenhan tuo oli!!
 Siinäpä teille kuvapläjäys vaatehankinnoista. Tänään onkin ohjelmassa Rasmuksen jalkkismatsi. Seuraksi saadaan käly perheineen. Saa nähdä miten meille käy,matsi alkaa vasta klo 19 ja kestää n 21 asti. Lähinnä siis Nuutin jaksaminen mietittyttää,pikku mies kun menee normisti kasin jälkeen nukkumaan!!

Aurinkoista torstain jatkoa!
~~Ulla~~

2 kommenttia:

  1. Tyylikkäitä vaatteita! Aikas jätkämäisiä :D Meillä myös ostetaan isompia kokoja jemmaan. Kun alesta löytyy jotain kivaa, mutta ei sen hetkisiä kokoja. Ostetaan sitten isompia talteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin myös!!=) No alet on kyllä niin hyviä just tuohon isompien vaatteiden ostoon!!!Varsinkin Pompilta oon usein tilannut jo seuraavaa kokoa kaappiin!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: