keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Väkertelyjä...

Hei!
 
Voi kuulkaa kun kaikki mun idikset olis näin nopeita toteuttaa. Toisaalta olishan se nyt aika tylsääkin,mutta toisaalta niiiin kivaa! Sain ajatuksen tästä jostain blogista ja tunnin päästä koko tekeles oli valmis. Tykkään!!! Sopii tosi hyvin tälläiselle hitusen kärsimättömälle tyypille=)
 
Oksat kävin pätkäisemässä tuosta omassa pihassa olevasta vanhasta pihlajasta. Se on muutenkin saanut kaato tuomion,niin tulipahan hyödynnettyä edes pari oksan pätkää. Suhauttelin valkoisella spraylla (joo olisin voinut olla vielä tarkempi tuon suhauttelun kans...)ja iskin vanhaan maitohinkkiin.
 
Kaapista löytyvistä kankaista surautin pikaisesti muutamat sydämet ja tadaa valmis!
 
Tällainen maalaisromanttinen tyyli on ruvennut nyt enemmän ja enemmän kiehtomaan.Vaikka toki meillä on sitä oikeastaan aina ollut. Nyt vaan haluaisin sitä rutkasti lisää=)
 
 
Syksyisiä asetelmia tekaisin vielä terassin pöydälle. Nuo metsästä kerätyt kanervat kestää yllättävän kauan. Ne on siis ihan vaan pilttipurkissa jossa on vettä ja jäkälää laitoin ihana vaan koristeeksi. Mandi haluaa etsiä nykyään joka ulkoilu kerralla hienoja lehtiä ja ne tuodaan tuohon pöydälle näytille=)
 
Sellaisia väkerryksiä. Meillä on Mikon kanssa menossa yks isompi tuunaus projekti. Mutta se on sitten kaikkea muuta kuin nopeasti valmis. Eilen hioin niin kauan tuota prokkista, että kädet oli ihan hapoilla. Ja sain vasta ihan pienen osan hiottua! No kuhan valmiiksi tulee niin ei väliä. (toki jouluun asti en kyllä odottele!!!)
 
Meillä satelee vettä ja on niin harmaata kuin olla vaan voi. Mutta eipä se mitään. Keittiön purkit onkin odottanut putsailua jo hyväsen aikaa!!
 
Mukavaa torstaita!
 
~~Ulla~~


8 kommenttia:

  1. Ompas ihania!
    Mukavaa torstaita ja alkanutta lokakuuta sinne.♥

    VastaaPoista
  2. Miten suloisia sydämiä olet tehnyt! <3
    Minulla on myös ollut suunnitelmissa vähän pidempää, että kokeilisin virkata mm. pieniä taloja ja sydämiä. ;)
    Kauniita syysasetelmia! Tuo kruunu on muuten aivan ihana! <3

    Mukavaa alkanutta lokakuuta sinulle! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!!
      voi että,kuvaa blogiin jos saat aikaseksi virkkailla noita taloja. Ne on nimittäin munkin to do-listalla=)
      Kruunu on jostain kirpparilta kannettu kotia,tykkään myös!

      Aurinkoista lokakuuta sinnekkin suunnalle:)

      Poista
  3. Kauniita sydämiä. Eikö olekin ihanaa kun alkaa löytämään sitä omaa tyyliä. Mulla oli se pitkään vähän hukassa ja nyt sen on löytynyt ja olen tosi onnellinen siitä :) Ja tykkään niin ihastella erilaisia tyylejä toisten kotien myötä. Sisustaminen on kyllä kivaa! Ihana oli löytää kauniiseen blogiisi :) lukijaksi klikkasin itseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura ja tervetuloa lukijaksi! On kyllä ihana kun oma tyyli rupeaa selvemmin hahmottumaan,vaadittiin vain muutto oikeanlaiseen taloon=)
      Mäkin tykkään paljon katsella toisten tyylejä sisustaa, nykyään on niin monenlaisia tyylejä että aina niistä löytää jotain kaunista.

      Poista
  4. Hienoja! Helposti saa tehtyä ja edullisesti. :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: