maanantai 7. syyskuuta 2015

Aarrekammio

Huomenta!
 
Ette usko miten onnellinen mä oon. Kun muutettiin Seinäjoen suunnalta tänne Kauhavalle jäin haikeana kaipailemaan työpäivän jälkeisiä kirppis pyrähdyksiä. Siis tiedätte tunteen,ei mitään tekemistä.No lähdetään käväsemään kirpparilla. No meiltä tulee vähän turhan pitkä matka ajella Seinäjoen kirppareille,ne on siis jääneet viikonloppuihin. Mutta NYT, Kauhavalle aukesi viime lauantaina aivan huippu ihana paikka; Kirpputori ja kahvila Aarrekammio kliks . Ja mikä mahtavinta mulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä tämän ihanan kirpparin  ja sen pitäjän kanssa!!!
 
No arvaatte varmaa,että meikäläinen oli heti varaamassa pöytää tuolta=) Harmitti ihan hirveästi,että meillä oli koulutuspäivä juuri tuolloin, kun kirppiksen avajaisia vietettiin, mutta eilen me sitten Mandin kanssa kurvattiin heti kurkkimaan mitä kivaa löytyy. Ja tietty ihastelemaan ihanaa paikkaa. Eipä tule mieleen mitään muuta kirppistä joka olisi noin ihanaksi sisustettu.
 
 


Aika ihana kun saa shoppailun lomassa hörppiä kahvit,teet tai mehut ja vielä sen kanssa vaikka muffinin!!

 
Sovituskoppikin oli somistettu kauniiksi

 
Mistä mä annan kaikkein isoimmat plussat tälle kirpparille on siisteys ja todella leveät käytävät. Ei kyllä tarvinnut yhtään väistellä tosia kun tutki pöytiä.
 
Ja suuret plussat myös iloisesta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta!Sekin kun tuntuu nykyään olevan joiltakin myyjiltä vähän hakuisessa...
 
Mandi ihastui tähän kassalla olevaan suloiseen roomboksiin ja tutki sitä vaikka kuinka kauan=)

 
 
Toivon niin kovasti,että tämä kirppari löytää hyvän asiakaskunnan ja ihmiset vievät tavaraa myyntiin,mä en voi olla ainut jonka kaapeista löytyy lähes aina jotain myytävää=)
Meiltä lähti nytkin myyntiin paljon viime talven ja syksyn vaatteita ja kenkiä. Nuutti kasvaa hurjaa vauhtia niin aina on jotain vaatetta jäänyt pieneksi, enkä kerta kaikkiaan jaksa kattella niitä vaatepusseja kotona joka nurkassa!!! Että jos joku on vailla poikien vaatetta koossa 80cm, 122-128cm ja tyttöjen koossa 104-110cm nii kurkatkaapas pöytä nro 63.
 
Tänä aamun oli kyllä niin syksyinen sää että. Ihan synkkää ja harmaata,tuuli ja melkeinpä tihutteli vettä.Puista on tippunut lehtiä jo vaikka kuinka ja ekan kerran mä rupesin miettimään,että noista isoista vanhoista koivuista on jotain haittaakin...Nimittäin järjetön määrä lehtiä!!!Onneksi ne lehdet nyt vielä suurimmaksi osaksi on sielä puissa=)
 
Ihanaa ja toivottavasti jossain päin myös aurinkoista tiistaita!!
~~Ulla~~   
 
 


11 kommenttia:

  1. Voi että kuinka siistin ja tilavan näköinen paikka. Voi kun täällä meidänkin lähellä olisi tuollainen kirppis . :)
    Mukavaa tiistaita sinnekkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sitä tuo kyllä on! Tuolla on mukava käydä tekemässä löytöjä=)

      Poista
  2. En tiedä ymmärsinkö väärin. Kyllä Kauhavalta kirppiksiä löytyy. Aarrekammiota piirittää kaksi kirppistä eikä tarvitse kuin tien toiselle puolelle mennä. Kauppakadulta ja Kirkkotieltä löytyy seurakuntien kirppikset. Alahärmässä on iso kirppis ja Ylihärmässä myös joku. Kortesjärvestä en tiedä. Lapualla on pari isoa kirppistä, joista olen vasta toisella käynyt (tuomiokirkon läheisyydessä, taisi nimeltään olla Sakura).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Juu tuo on totta,että kirppareita löytyy kyllä, en ole tutustunut uuteen kotipaikkakuntaamme laput silmillä=) Mutta sellaisia kirppareita joilla minä tykkään käydä ja joista löytyy sellaista tavaraa joita etsiskelen ei montaa ole. Sakuran olen myös minä bongannut ja se on kyllä kiva paikka. Ja kiva kun vinkkasit noista muista,ehkä mekin eksytään joihinkin niistä!

      Poista
    2. Siksi sanoinkin, että ymmärsin varmaan väärin. Tuosta tekstistä ei aivan tarkkaan ilmennyt, tarkoitatko ettei ole sellaisia "lempikirppiksiä" vai ettei täällä lähistöllä ole ollenkaan kirppiksiä. Itse täytyy käydä tässä uudessa tutustumassa huomenna. Avajaisten aikaan olin kaukana toisella paikkakunnalla ja tämän alkuviikon töissä ettei ole päässyt käymään.

      Poista
  3. Se on totta, että tuo uusi kirppis oli aivan ihana. Ja sinne on mukava mennä uudelleen etsimään kivoja aarteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasinkin,että en ole ainut joka tykkäsi paikasta=)Hyviä löytöretkiä!!

      Poista
  4. Onpa kyllä ihan mielettömän ihana sisustus tuolla! :) Käydään kun tuun seuraavan kerran sinne suuntaan <3 -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä kyllä on. Ihana kun on satsattu noin kirppariin!! Ja käydään ehdottomasti ku tuut=)

      Poista
  5. Pitää kyl lähteä Kauhavalle retkelle eikös sinne oo just auennut myös sisustuskauppa!?

    VastaaPoista
  6. Näyttääpä kivalta kirppikseltä. ja nimikin on osuva :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: