sunnuntai 17. elokuuta 2014

Vadelmia metsästämässä...

Eilen illalla päätettiin mennä koko perheen voimin läheisen metsän reunalle poimimaan vadelmia.Ja kyllä me hyvä saalis saatiinkin. Lapsille annettiin vain pienet muovi kupit käteen,että he saivat nopeasti kuppinsa täyteen. Riitti kovasti intoa kun sai käydä iskän sankoon tyhjäämässä kuppiaan.Tiedättehän,ei ole kovin mukava kerätä jos ei ikinä saa täyteen?!;)

Nuutti oli koko reissun taas omassa elementissään,eli unten mailla.Piti muuten jo ottaa makuupussia käyttöön kun lähdettiin.Miten voikaan +18 astettta tuntua niin kylmältä?Menee varmasti hetki ennen kuin tottuu näihin vaihteeksi vilpoisempiin säihin. Meillä kun näytti mittari tänä aamuna 3.9 astetta...Siis melkein jo pakkasta??!! Onneksi juuri kuluneella viikolla tsekkasin läpi muksujen välikausi vaatteet,mitä puuttuu ja mitä menee myyntiin.Joko te muut äidit ootte penkonut välikausi vaatteita esiin vai onko ne vielä kaapissa/kaupassa?!


Mandi nappasi nuken vaunutkin mukaan. Kyydissä ei tosin ollut nukke vaan pehmolelu ihaa.Mandi sitten tomerana selitti kun muut keräsi vadelmia,että "minä en voi nyt kerätä kun tuo ihaa huikkii koko ajan ja pitää nukuttaa"=)


                
    Ahkeria poimijoita koko joukko!Lopuksi laitettiin vielä mukit vaunuihin ja mentiin syömään herkkuja suoraan puskista.


                                 Saatiin hyvä saalis,eikös?!


Kotiin kun päästiin päätettiin kurkata miltä porkkanat näyttää.Ajattelin itse,että ne ovat varmasti vielä ihan liian pieniä,mutta yllätys oli suuri kun koko olikin tätä luokkaa:


Oli kuulkaas hurjan hyvän makuisia nämä porkkanat.Meillä on tapana silloin tällöin kuoria ja pilkkoa porkkanoita kippoon jääkaappiin ja lapset saavat käydä niitä sieltä napostelemassa.Terveellistä rouskuteltavaa pienille<3

Ja syömisestä tuli mieleen..päätettiin grillailla kaikkea hyväskää joka meidän tapauksessa on sieniä,juustoa ja lihaa.Vieläköhän sitä monta kertaa grillaillaan tänä kesänä?
Ja kun herkuttelun makuun päästiin niin teinpä vielä juuri poimituista vadelmista rahkaakin.Nam.


Nyt hinnoittelemaan loputkin tavarat,että saa huomenna kurvata Ykkös basaarin pihaan!!

                 Aurinkoista sunnuntain jatkoa teille!!

                                                ~~Ulla~~


2 kommenttia:

  1. Hahhhaaaa voi Mandi :'D VALTAVIA porkkanoita! :O Ihanan näköstä on kylllä teirän sapuskat ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oltiin ittekki ihan yllättyneitä,että nuo porkkanat oli jo nyt noin valtavia!! Päätin,että grillataan kun säkin tuut tänne=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: