tiistai 19. elokuuta 2014

Sisustelua...

Yhtenä niistä monista kerroista kun istuskelin tuossa meidän sohvalla imettämässä Nuuttia,päätin vähän siirrellä tavaroita paikasta A paikkaan B. Halpaa sisustamista siis=) Ensin siis lopetin tietty sen imettämisen..hah! Takan vierestä siirtyi nämä ihanat tähti lyhdyt pöydälle. Liinan löysin pari viikkoa sitten ykkös basaarilta kilks.
Pöydän alle on ilmestynyt tähti makuupussi,Nuutti viihtyy jo kovasti lattialla katsellen muiden lasten touhuja.Ai mikä tuo hirvitys tuolla oikeassa nurkassa on??! No Mikon ralliratti ja polkimet pleikkariin.Oikeasti,miehet ei vaan tajua( tai ainakaan tää mun yksilö) ettei tommoset sovi sisustukseen MILLÄÄN tavalla!!!Ja KYLLÄ ne häiritsee silmää...Argh.

    ihana kaitaliina<3


   Nämä lyhdytkin on kirppislöytö muutaman vuoden takaa.Välillä sitä vähän pohtii,että mitähän sitä on ostettu uutena?! Kun tuo meidän sohvakin on huutonetistä aikoinaan hommattu.
Ja löysin sitten paikan tällekkin ostokselle:
Varmaan laitan tuohon kyllä sitten juhliin tai muihin kemuihin esim. muffinia tarjolle,mutta näin muuten saa olla hedelmä telineenä.Samalla kun siirtelin muitakin juttuja,niin laitoin nämä terassi pöydällä olleet lasipurkit tuohon keittiön pöydälle.Mun suurinta herkkua on nykyään Sallisen pähkinä sekoitus.Siinä on siis maapähkinöitä,pekaanipähkinöitä,mantelia,rusinoita ja mitäs vielä..Niin hasselpähkinöitä ja kuivattuja banaani lastuja.Nams. Noihin tulee ihan hirvittävä himo!!Kiitos vaan siskolle...Syytän sua noiden löytämisestä=)


Tämä päivä vierähti nopeasti,kun meillä oli täälä mun serkku lapsineen seurana.Ei edes huomannut ajan kulua.Kiitos vaan Marjo ja pojat!
Tänään suunnataan vielä kirjastoon hakemaan lapsille kirjoja.Koko kesä on luettu vaan omia kirjoja ja ne rupeaa jo niin kyllästyttämään koko sakkia. Itsellekkin mukavampi, kun on uusia kirjoja mitä lueskella.

Mukavaa tiistai-iltaa!!!

              ~~Ulla~~
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: