tiistai 5. elokuuta 2014

Rannalla...

Uskomatonta mikä määrä tavaraa pitää pakata kun kuusi henkinen perhe suuntaa rannalle.Auto oli täpö täynnä,kun mukaan piti tietysti ottaa myös vaunut.Ja eväitä...Paljon eväitä=)JA ranta leluja!!
Mutta ihanaa oli.Tuo ranta on sellaisella paikalla johon ei juuri muita tule.Eli omassa rauhassa saatiin oleskella.

                                       Vesipedot vauhdissa


Vesilelut on kyllä ainakin meidän musuilla nyt niin suosittuja,että niiden kanssa viihdytään monta tuntia vedessä!Nuutti nautiskeli ihanasta merituulesta.Muru nukkui pitkästä aikaa oikein kunnon päikkärit,varmasti pienelläkin ihan tukala olo näiden helteiden kanssa.
Evästauko!!!Eväiden syönti on kyllä ihan parasta ranta päivinä.Tuossa paikassa on piha grilli jossa saatiin grillailla sapuskaa.Perus makkara- linjan lisäksi mukana oli kurkkua,vesimelonia,viinirypäleitä ja herkutteluun keksiä.Niin ja tolkuttomat määrät vettä=)
Rasmus ilmeilee aina kun kameran ottaa esiin=)Meidän neiti valitti jossain vaiheessa kylmyyttä.Voitteko kuvitella??!Pyyhe päällä viipotteli hetken aikaa ja sitten tarkenikin taas uiskennella.


Kyllä sitä pitää tänäänkin jonnekkin päin suunnata uimaan.Mulle rupeaa jo piisaamaan nää helteet...Tukalaa kun on pieni joka on paljon sylis!No aikansa kutakin.
Tässä muuten vielä kuvaa mun näpertelyistä mitä tein meidän kesä veiraille.Tai no lähinnä siis heidän pikku tytölle=)Mandi risti nuo keksit sitruunakekseiksi,niissä kun on keltainen täyte. Ja tilaspa tuo meidän neiti itselleenkin keltaisia donitseja,taidan jättää syksyyn niiden väkertelyn.
                            Nautiskelkaahan lämmöstä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: