perjantai 15. elokuuta 2014

Kirppistelemässä...

Siis miettikää mikä ihana mies mulla,vietti viimeisen lomapäivänsä mun kanssa kirppiksiä kiertelemässä! Vietiin aamulla pojat kouluun ja eskariin ja siitä suorinta tietä kauppaan ja kirpistelemään. Ullakolla käytiin,mutta sieltä ei jäänyt käteen kuin pari peliä.Tai siis voiko domino nappuloita sanoa peliksi??! No pojat oli näistä ihan innoissaan kun kotiin tulivat.Onnistunut ostos siis=) ja hintaa oli vain 5€Ykkös basaarilta tarttui sitten monenlaisia ihanuuksia mukaan...=)Nuutille aivan super söpö Reiman jumpsuitti.Nämä on niin kivat näillä pikkusen jo viileämmillä säillä pitää kauppa reissulla.Hintaa vaivaiset 2€


Ja Mandille löytyi Pomp de Luxin ihanuuksia,joiden ohi ei vaan voinut kävellä nappaamatta niitä meille!Yhteensä kaikki 12€
Varsinkin nuo neulejutut oli niin ihania ja niistä tulee kyllä neidin lempparia...Ja varmasti äidinkin<3
Ja löytyihän sieltä vielä tämäkin.
En ole vaan vielä oikein päättänyt,että tuleeko siihen mitä..Mutta ihan varmasti siihen jotain tulee!!  
Kirppistely on kyllä niin kivaa,varsinkin kun tekee näitä löytöjä. Ullakolla meinas vaan loppua poweri tästä äidistä kun en hoksannut ottaa matkarattaita mukaan,siispä sain kannella tuota meidän pikku jätkää kaukalossa koko kierroksen ajan.Tai no Mikon kans vuoroteltiin,mutta tuskaa oli! Ykkös basaarilla oli onneksi ostos kärryjä niin sai heittää kaukalon niihin,muuten olis kyllä kierros jäänyt lyhyeksi.

Loppuun vielä pakko jakaa linkki Pomp de Luxin ihanaan uuteen mallistoon.Värit oli jälleen kerran aivan just sitä mistä itse tykkään...Löysin moooonta must have-juttua!!!Käykääpäs tekin ihastumassa.
Kilks 

Ilma on niin synkkä,että taidan mennä sytyttelemään kynttilöitä. 

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille murut!!

                                                        ~~Ulla~~2 kommenttia:

  1. Super ihania löytöjä! :O Täytyy kyllä ehkä joku päivä käydä kirppiskierros heittämässä jahka pääsen sinne suuntaan! :) Nää kirpparit täälä on tällä hetkellä niin nähtyjä ku tullu nyt lampattua aivan urakalla niissä että ihan mukava olis välillä päästä muihinki =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mennään ehdottomasti kirppistelemään kun tuut.Välillä tulee ittellekkin semmonen tunne kirppareilla,että kaikki on nähty,mutta kun pitää muutaman viikon taukoa,niin on ehtinyt tavarat vaihtua pöydissä.

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: