tiistai 12. elokuuta 2014

Juhla humua...

Lauantaina vietettiin meidän Nooan 6-vuotis synttäreitä.Oikea syntymäpäivä oli jo heinäkuun 20.päivä,mutta kesä on niin hankalaa aikaa viettää juhlia kun kaikilla on jotain menoa,että siirrettiin suosiolla juhlat elokuulle. Sää näytti aluksi siltä,että päästään pihallekkin  juomana kahvia,mutta juuri enne vieraiden tuloa tuli ihan valtava ukkoskuuro päälle.Eli ei minnekkään terassille päästy!
Nooa halusi teemaksi siis Angry Birdsin ja sen myös sai.

Kakun koristeet nappasin poikien pelistä=) pesin vain hyvin!Munat on karkkipussista ja possujen alustat keksiä.Helpolla mentiin!Ja kyllä takana,palaa tuikkuja.Meni niin synkäksi ukkoskuuron myötä,että nopeasti laittelin kynttilöitä palamaan.Mä odotan jo niiiin syksyä...
                                           Muksut herkuttelemassa sipseillä


Ja lahjojen kimpussa=)Tuo jääkiekko peli oli todella kovasti odotettu lahja.Ja kyllä sillä sitten pelattiinkin innokkaasti monta tuntia.
Mikon pitää vaan rakennella pojille sopiva pöytä tuohon tarkoitukseen,tuo ei oikein sovi mun olohuoneen sisustukseen!!!


Yllättäen meille kotiutui myös uusi Lego Chimoja.Nämä on kyllä niin kesto suosikkeja pojilla. Uskon,että vielä joululahjaksikin toivotaan monta kyseistä sarjaa.
Nooa ei malttanut touhustella mitään muuta kuin rakennella uudet lagot valmiiksi.Ei voi mutua todeta kuin,että uskomaton keskittymis kyky on 6-vuotiaalla.Semmoiset vajaa 5 tuntia meni,ennen kuin kaikki oli rakennettu!!


                                 Nuutti otti aikasta rennosti nämäkin juhlat=)


Ihana,kun sai nämäkin nyt järkättyä,seuraavat juhlat tässä talossa onkin vasta tammikuun puolella.Nyt saa huokaista ja keskittyä arkeen. Hienosti on pojilla eskari ja koulu lähtenyt käyntiin. Rasmus halusi tänään tulla itsekseen koulusta kotiin,meiltä on siis vain 700m matka kouluun ja yksi tien ylitys.Saapi nähdä tuleeko suoraan kotiin vai jääkö touhustelemaan matkan varrelle=)
Nooalla meinasi tänään vähän tihkaista eskariin meno.On se vaan iso muutos pienen elämään siirtyä kotoa eskariin,totuttelua vaatii tietysti.

Varattiin vielä elokuun loppuun viikonloppu reissu tampereelle.Ollaan kovasti tykästytty tuohon kaupunkiin. Nyt vaan pohtimaan mitä kivaa sielä touhusteltaisiin...Ikeassa on varmaan pakko tehdä pieni pyörähdys,edes kynttilä haku reissu...=)

                              Mukavaa tiistain jatkoa!!
                                                                ~~Ulla~~
   

2 kommenttia:

  1. Hei uusi ulkoasu blogilla! Tykkään! :) Nooan kakku näyttää huippuhienolta ja kaikki on niin ruskeita!!! Täälä on aurinko vaan muisto ihon väristä päätellen :'D Hyvinkö Rasmus tuli kotimatkan? Ja voi Nooa, toivottavasti tottuu nopiasti :)

    VastaaPoista
  2. Rasmus oli pari minuuttia yli 12 kotona,joten suoraa koulusta tuli!!Vähän vaihtelua ulkoasuun piti saada..ja piti lisätä Nuutti kuviin myös<3

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: