keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mun kirppis...

Koen omaksi kirpparikseni paikallisen Ykkös Basaari kirpparin Kliks. Se tunne tulee heti ovella kun henkilökunta tervehtii tuttavallisesti.Joka kerta.Myös sillä ensimmäisellä kerralla,kun liikkeessä kävin.
Kirppis on trendikäs ja ehdottomasti yksi siisteimmistä kirppareista missä olen ikinä käynyt.Eikä miinusta tule ainakaan valoisista ja avarista tiloista. Samoissa tiloissa on myös olohuone nurkkaus jossa meidän pikku mies on nautiskellut maitoa melkeinpä joka visiitillä=)Samaan aikaan äiti on hörppinyt kupin teetä,Shoppailu voi jatkua!


Löytyypä kirpparilta lapsillekin oma paikka missä touhustella sillä välin kun vanhemmat kiertelee etsiskelemässä löytöjä.


Tämä kirppis eroaa muista myös sillä,että se osallistuu hyväntekeväisyyteen. Ja he tekevät omankin osallistumisen siihen todella helpoksi. Kirppikselle voi lahjoittaa myymättömät ja tarpeettomiksi jääneet tavarat ja he myyvät ne. Tuotto menee Ice heartsille   Kliks,pikku potilaille ja Nordic Wildlife Carelle kliks.

Esim tuon villieläinhoitolan toimintaa voi tukea lahjoittamalla Ykkös Basaarille mitä tahansa eläimiin liittyvää.Itse aion tutkia kaapit,ainakin jotain eläinkirjoja löytyy lahjoitettavaksi asti. 

Mullahan oli itsellä juuri viikon pöytä juurikin Basaarilta.Hyvin pääsi eroon talvi kengistä ja haalareista plus muista lastenvaatteista!Ja rahaa tuli sitten uusien hankintaan 180,- Eli mielettömän hyvin!!

Nyt saan vielä tehdä tämän kirpparin kanssa yhteistyötä. Mun lisäksi yhteistyötä tekee 8 muuta blogistia ja meille on varattu kirpparilla omat pienet hyllyt.Sinne olen nyt väsäillyt keittiöliinoja myyntiin=)Virkkuukoukku on sauhunnut melko tehokkaasti!!Semmoisia turinoita tällä kertaa..Palaillaan taas!!

                                              ~~Ulla~~ 

                  *Yhteistyö postaus*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: