sunnuntai 3. elokuuta 2014

mökki fiiliksiä..

Täälä puhaltelee uudet tuulet...Elämään on tulossa muutoksia,isoja sellaisia.Muutoksista lisää jahka ne tästä vielä vähän varmistuvat lisää...
Mikon isovanhempien mökillä kävimme itäsuomessa. Mökillä olo öitä tuli kokonaista kaksi! Syyt siihen on hyvät; eli numero 1 Nuutilla oli joku ihan järjetön tankkausvaihe menos ja mä olin siinä pikkuruisessa mökissä 24/7.Mökin piha on sellainen,että siinä ei pysty vaunuilla liikkua OLLENKAAN!! ja numero 2 sielä oli noin about miljoona hyttystä.Yäks!!No tulipa sieläkin pyörähdettyä...
Tässä se ihana pikku mökki.Varmaan toteatte saman,että tuossa pihassa ei hirveästi vaunutella?! Mutta oli sielä kyllä ihanan rauhallista.

 Muksut nautti kun saivat uida koko päivän.Syömäänkin sai nämä vesipedot ihan pakottaa,kun eivät millään olisi malttaneet pois tulla vedestä=)

 Välillä piti etsiä verkak takkia päälle,kun hyttyset ei meinannut millään jättää rauhaan...

 ...Myrkyistä huolimatta...Tällä arsenaalilla mentiin=)


 Lapset toi ihania kukkia äidille,kun jouduin vaan nökötellä mökissä.Piristivät ihanasti mieltä<3

Pojat oli hirmuisia kalamiehiä.Saalistakin tuli,mutta kovin olivat pieniä...Mikko tosin opetti heti pojille miten pitää näyttää,jos joku kysyy kalojen kokoa.Kunnon kalavalheita=)

 Mandi tykkäsi istuskella laiturin päässä ja tuumiskella kaikkea maan ja taivaan väliltä.


Ihan uskomatonta,että ensi viikolla alkaa taas eskari ja ensimmäistä kertaa meidän perheessä myös koulu.Nopeasti on kesä mennyt,ei voi muuta todeta.Onneksi tässä on vielä kaikkea kivaa luvassa,ensi viikonloppuna olisi Nooan synttärit ja huomenna olisi tarkoitus mennä rannalle Mikon siskon ja hänen perheensä kanssa.Ja onneksi nuo poikien päivät eskarissa ja koulussa on niin lyhkäisiä,että iltapäivästä vielä ehtii touhuta.


Hyödynsittekö Pomp de Luxin alea?! Meille kotiutui hirmuinen läjä...

 Nämä oli nyt ihan yksin Mandille.Syksyyn paitoja,nämä on niin ihania sitten laitella esim mekon tai tunikan alle,tai pitää ihan yksinään.

 Uusi tunika ja housut...
Ja neuletakki ja neule mekko

 Ja tietty sukkahousut ja leggarit,niitä tarvitaan aina! Pompillahan on vieläkin ale menossa,tällä hetkellä taitaa olla -50%.

 Loppuun vielä kuva meidän pikkusesta,joka on jo päälle kaksi kuukautta.Nämä helteet ei oikein ole ollut Nuutin juttu,eikä sitä kautta munkaan.Me odotellaan jo kovasti syksyä,toki lämmintä sellasta=) Siinäpä teille pitkä postaus=)

Nauttikaanhan olostanne!!!

                              ~~Ulla~~

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia kakaroista ^^ Ja aivan hullu valkoima hyttysmyrkkyjä :'D Toimiko edes?? Noi Pompin värit on kyllä superihania! Enkä voi uskoa että Rasmus aloittaa koulun jo, mihin se aika meni?! Justhan tyyppi oli kaks viikkoinen! :')

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: