perjantai 9. syyskuuta 2016

Olohuoneen syysasua

Moiks!
 
Laitetaanpas toinen sisustuspostaus tähän heti perään. Olohuoneessa raivasin vähän tilaa Minealle ja samalla vaihtelin tyynynpäällisiä jo vähän syksyisemmiksi. Niin ja laittelin kynttiläjuttuja esille, että kynttilöiden polttaminen olisi mahdollisimman helppoa. Nyt onkin ihanaa, kun saa pitkästä aikaa sytytellä kynttilöitä ja ne näyttää niin ihanilta, tunnelmallisilta.
 
Eli olohuoneen pöytä sai lähteä vanhaan tupaan odottamaan Minean kasvua. Nyt lattialla on koko ajan neidin peitto ja aika usein itse neitikin. Tuntui, että tilaa jäi ihan liian vähän. Nyt sitä tuli kivasti lisää.
 
 
 
Mun ihana sisustuselementti:) <3<3
 

 
Nuutti on totaalisen ihastunut "ovava" tyynyyn:) Pienoisen kaappien penkomisen jälkeen löysin taljankin rahin päälle. (Kaukosäädin kuuluu varmaan kaikkien sisustukseen?!)
 
 
Vanhalle ikkunalle vaihdoin tuon 1700-luvun markkinoilta ostetun ihanuuden:
 
 
Omaan silmään tuli nyt niin paljon isomman oloiseksi koko olohuone, tykkään! Puitakin piti hakea puukoppaan joka on lojunut tyhjänä koko kesän.
 
 
 
 
Tänään onkin tiedossa vähän erilainen päivä. Varasin jo viime viikolla mulle ja Mikolle Tampereen Torni hotellista huoneen. Ihastuin tuohon hotelliin ihan täysin viime syksynä kun oltiin kälyn kanssa reissussa, täältä voit käydä lukemassa siitä juttua.
Jo silloin sanoin Marille,että tuohon hotelliin olis niin ihana tulla Mikon kanssa. Koko perheenä meitä en ehkä ihan näkisi tuola:) No sinne siis ollaan menossa, tosin Mikolla ei oo asiasta vielä mitään tietoa. Arvatkaa onko ollu vaikea pitää tämä salaisuutena??? ON!!!
 
Kovasti eilenkin suunniteltiin kaikkea mitä viikonloppuna tehdään,pestään autoja, nostetaan perunoita ym. :) Tänään pakkailin tavarat mulle, Mikolle ja Minealle. Eli ei, ihan kahden kesken ei olla menossa,mutta kun mukana on yksi pienen pieni, niin kyllä se luksusta on! Tarkoitus on kurvata Seinäjoelle, siihen mennessä kun Mikon päivä on pulkassa ja lähteä siitä suoraan Tampereelle. Uskoisin, että tämä on erittäin mukava ylläri. Viimeksi oltiin kahdestaan jossain yötä toukokuussa 2014, ennen Nuutin syntymistä:) 
Kovasti odotan ihan vaan sitä, että saadaan käpsytellä ympäri kaupunkia. Se kun jäi kesäloma reissulla aika vähälle. Te ymmärrätte kyllä, se ei oo ihan Super rentouttavaa kulkea viiden lapsen kanssa kaupungin vilinässä. Nuutti tutki kaikkea ohi menevää (ja vähän niitä paikallaan pysyviäkin...)ja kävelee noin kaks askelta viidessä minuutissa. Pojat meni noin sata metriä edellä, sitten yrität "nätisti" huutaa niille, että varokaa pyöräilijä tulee. Niin ja Mandi tulee viiskymmentä metriä perässä, koska neiti on vetänyt herneet. Juu ei ihan sitä mukavaa kaupungilla kävelyä:D

 
Eli akkujen latausta tiedossa, JEI! Nyt vaihtamaan pieruverkkarit joksikin ihan muuksi:)
 
Teille kaikille rentouttavaa ja tunnelmallista viikonloppua, sytytelkää kynttilöitä<3
 
 
 
~~Ulla~~
 


8 kommenttia:

  1. Niin kaunista ja hei pitäkää kivaa ja ennen kaikkea NAUTTIKAA.♥♥

    VastaaPoista
  2. Voi kun teillä on tosi kaunis olohuone! <3
    Ihanan valoisa ja kivan näköiset nuo nojatuolit! :) Talja sopii rahin päälle ihan täydellisesti!
    Voi teillä on mukava reissu tiedossa, nauttikaa täysin siemauksin! :)

    Rentoa viikonlopun jatkoa! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emppu<3
      Valoisuus on kyllä ehdottomasti parasta tuossa olohuoneessa.
      Reissu oli kyllä juuri sitä mitä kaivattiin, saatiin välillä vähän nauttia vain toisten seurasta...niin ja Minean:)

      Poista
  3. Voi miten kaunista!😍
    Ihanaa tosiaan, kun kynttilöitä tulee nyt poltettua. Ihana syksy!❤️
    Liityin lukijaksi! Sinulla on kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaunis kiitos<3
      Syksy on kyllä niin ihanaa aikaa, puutkin on nyt jo niin ihanan värisiä!
      Ihana kun jäit lukijaksi ja tosi kiva että tykkäät blogista:)

      Poista
  4. Ihana olohuone teillä!

    Toivottavasti akut ovat hyvin latautuneet :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: