sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Nuutin huoneen muutosta

Tiedättekö,että tämän äidin sisustus silmään olis noin sata kertaa paremmin sopinut se edellinen Nuutin huoneen sisustus, se jossa oli sohva ja kaikki. Sen jonka voit käydä kurkkaamassa vaikka täältä. Mutta kun poitsu on sellainenkin touhuaja ja leikkijä, kuin Nuutti,niin pitihän ne lelut tuoda ylhäältä alas. Eipä sillä, ei nuo Rasmus ja Nooa enää oikein junaratoja rakentele. Siispä sohva sai mennä yläkertaan ja sieltä leluja alas. 
Ja nyt tämä kämppä ei oikein oo mun silmään kiva. Jos ei nyt mitään muuta, niin ainakin nuo lelulaatikot pitäis saada saman värisiksi. Sekin vois jo jonkun verran auttaa.
No mutta eniveis, tässä se on:
Verhot vaihdoin taas valkoisiksi. Jotenkin tuola on sellainen värien sekamelska,että olkoot edes verhot neutraalit:)
Pallovalot tilasin Jotexilta.

Tässä on sitten nuo mun kauhut. Onko kellään ideoita mistä sais kivoja säilytyslaatikoita ostettua??!! Vai pitäiskö sitä hävittää osa noista junaradan osista? No ei, se on niin kivaa rakentaa piiiitkä junarata:)


Sänkyyn laitettiin yksi jatkopala lisää. Ei sillä, että Nuutti olis vielä pituuden puolesta kaivannut sitä, mutta mua ärsytti kun päiväpeitto roikkua aina lattialla yön. Nyt sen saa kivasti rullattua jalkopäähän.


Ja tässä huoneen omistaja pikku autoineen. Pikku autot ja parkkitalo. Siinä on tämän poitsun lemppari lelut ja leikit.


Nuutilla on muuten päällä mun tämän hetken ehdoton lempivaate yhdistelmä, Blaan huppari ja Newbien housut. Niin söpöt<3

Jees, semmoinen kämppä tällä hetkellä. Vinkatkaa ihmeessä jos tiedätte jotain säilytyslaatikoita esim. valkoisena,harmaana tai mintunvihreänä!

Nyt jatkamaan touhuja:)

Palaillaan ystävät hyvät!
~~Ulla~~



14 kommenttia:

  1. Musta nämä Legon näköiset on niin suloisia, eivätkä edes näytä säilytyslaatikoilta. :) Joskus tahdon näitä kyllä meillekin. :)
    http://www.finnishdesignshop.fi/sailytys-sailyttimet-lego-sailytyslaatikko-vaaleansininen-p-10809.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olinkin unohtanut nuo legon laatikot, nuo on kyllä niin ihania!!

      Poista
  2. Onpas teidän Nuutilla kivan näköinen huone! :)
    Noista säilytyslaatikoista tuli mieleen, että Orthexilla on kai uusia valkoisia muovilaatikoita, joihin saa puun näköiset kannet. ;) Itselle olen niitä välillä miettinyt, tosin hinnasta ei ole tietoakaan. :D
    Ihanan väriset pallovalot! <3

    Kaunista tiistaita sinulle sinne! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emppu:)
      Voi vitsi no pitää käydä nuokin tsekkaamassa! Veikkaan, että jos ne ei oo sopivia Nuutin huoneeseen keksin kyllä niille jonkun muun käyttötarkoituksen:)

      Poista
  3. Tykkään kyl niin tuosta huoneesta! Ja hei siel on tota ihanaa minttua♡ Mites onko rottinkiset laatikot huonot säilytykseen. Sellaiset missä on tähtiä ja kansi samassa. Meiltä löytyy ikean peltisiä sankoja (mahtaakohan olla roskiksia?) Mutta meillä toimii kivasti lelujen säilytyksenä :) Ihana taas pitkästä aikaa lukea blogiasi ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna:)
      Nuo rottinkiset vois olla kyllä sitä mun tyyliä,mutta pakko kurkata ikean sivuilta nuo peltisangotkin!
      Kiva kun tulit taas visiitille<3

      Poista
  4. Semmosen valkoisen kannellisen rottinki korin mäkin laittaisin tuohon. Ainakin sopurahas ja honkkaris oon semmosia nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu semmosen kannalle mäkin kallistus ja hyvä kun osasit heti neuvoa mistä niitä löytyy!!Kiitos:)

      Poista
  5. Ostin Empun mainitsemia Orthexin koreja Minimanista. Oli valkoisia ja harmaita, kansia muovisia ja puisia. Isolle määrälle junaleluja ovat vähän pieniä, mutta muille leluille. Prismasta löysin isompia kangaskoreja 12€/kpl. Oli valkomustia ja mustavalkoisia, pyöreitä ja nelikulmaisia.
    Kiva lukea blogiasi:) Meidän kuopus on teidän vauvan ikäinen, joten erityisesti vauvajutut ja lapsiperheen arjen hulina kiinnostaa. T.Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä Elina ja ihana jos tykkäät lueskella blogia<3
      Vauva juttuja on luvassa, ja sitä arjen hulinaakin:)

      Poista
  6. Ääni Ikean peltiselle! Mulla sellasessa asuu langat,tai no osa mitä mahtuu. Toinen vaihtis vois olla trikookuteesta virkata mut mahtaako saada tarpeeksi jämäkkää kun korkeutta tarttis kuiten saada tehtyä? Näitä sun sisustusjuttuja on ihana lukea mut tietyllä tapaa myös masentaa ku en saa itse mitään aikaseen.Suunnitelmia ois vaikka ja kuin mutta..ehkäpä taas jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oorait eli mä ehdottomasti sitten katsastan nuo ikeankin pelti sangot!! Epäilen että trikookuteesta ei saa tarpeeksi jämäkkää tehtyä.
      Älä nyt masennu mun sisutusjuttujen takia:)Mullakin on kausia kun en saa yhtään mitään aikaiseksi ja pää on vaan täynnä suunnitelmia. Mutta sitten tulee taas kausia, kun saan paljon aikaiseksi. Niitä on sitten helppo toteutella, kun on ehtinyt miettiä jo kunnolla:)

      Poista
  7. Meidän samanikäisen poitsun huone sisusteltiin just kesällä uusiksi, ostettiin Ikeasta valkoista Stuva-sarjaa laatikkomoduulia 3 kpl ja yksi kaappi. Vierekkäin sijoitettuna muodostavat kivan tason jonka päällä on kiva leikkiä ja myös säilyttää esim. muumitaloa yms. Ja mikä parasta, laatikot on niin isoja että nielee sisälleen kaikki Bruderin isot koneetkin! Huoneesta tuli niin siisti kun kaikella on oma paikkansa ja lapsikin osaa nyt siivota lelut paikoilleen. Olen kanssa aikani hakannut päätäni seinään erilaisten lelulaatikoiden kanssa. Eli peukut Ikean Stuva-järjestelmälle!

    Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, mä katon tämänkin nyt viikonloppuna kun käydään ikeassa, Kiitos paljon vinkistä:) On kyllä harvinaisen hankalaa pähkäillä mikä olis sellainen toimiva säilytysratkaisu noille miljoonille leluille!! Mullekkin on ollut aina tosi tärkeää,että kaikille leluille on omat paikat. On niin paljon helpompi opettaa lapsia siivoilemaan, kun pystyy näyttää minne mikäkin lelu tulee.

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: