perjantai 1. marraskuuta 2013

Leikkimökin tyhjäystä


 Päätettiin Mandin kanssa tässä eräänä päivänä,että koska kintaat kädessä on hankala leikkiä leikkimökissä, niin kannetaan keittiö ym sisälle. Ja niin sitten meni neidin kämpän sisustus vähän uusiksi.

Vähän piti järkeillä,että kuinkas tänne kaikki saadaan  mahtumaan..Kun eihän sitä nyt voinut pelkkää keittiötä tuoda,tarvittiin myös pöytä=)Mä haluaisin ainakin 10 neliötä lisää tilaa joka muksun kämppään!!Voi miten innoissaan tuo pikku kokki leikki monta päivää pelkästään kotileikkejä.Pöytään on heti aamusella katettu muffinit ja teet. Myös iskää odottaa töistä tullessa tee hetki<3 Mehän ei Mikon kanssa kumpikaan juoda kahvia,niin Mandinkin leikeissä on sitten vaan teetä aina tarjolla..joskus saa tosin mehua!

 Näitä muffineja me sitten nautiskellaan...Tämmöisä herkkuja olisi tarkoitus tehdä myyntiinkin asti,niitä kun väkertelee illassakin monta=)Jos löytyy kiinnostuneita niin sähköpostiin vaan toiveita! (unelmienelamista@gmail.com)Mietiskelin tuossa hintaa ja päädyin 4 kpl/10€ ja 6kpl/15€. Jos tulee ihan pienelle niin sitten jätän kyllä nuo helmet laittamatta,ettei vaan käy vahinkoa.

Kokki touhuissaan. Tuo ikean keittiö on kyllä ollut huippu hyvä ostos. Ja miehen tekemä hylly on ollut myös juuri sopivan kokoinen,tavarat saa sinne sopivasti näkysälle.

 Mandin mielestä keittiössä piti myös ehdottomasti olla tiskiharja!!! Miettikää sitä=) No Mikko toi sellaisen kaupasta.Ja neiti tiskas sitten kolme kertaa läpi kaikki astiansa!

 Mumma oli löytänyt tämmöisen ihanuuden kirppikseltä Mandille.Tuosta kuuluu äänet ja kaikki=)
Huomenna kummipoitsun synttäreille ja sunnuntaina sinne ikeaan..siinäpä yhdelle viikonlopulle ihan tarpeeksi puuhaa!Tänään ajattelin pyörähtää pika kierroksen Tiipii kirpparilla...Jos löytyis jotain kivaa ja ehkä tarpeellistakin=)Mutta epäilen,että Ikean ostokset on seuraava postauksen aihe!

                       Mukavaa viikonlopun alkua teille!!
                                              -Ulla-                 

2 kommenttia:

  1. Vierähtipäs ennätyskauan viime vierailusta tänne :) Jotenki en ylläty tuosta Mandin leikkimisestä?! Siitä tuloo niin emäntä ku olla ja voi! :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: