perjantai 15. marraskuuta 2013

Perjantai löpinöitä...


 Perjantai...Viimeinkin!!Meillä on sairasteltu tällä viikolla koko syksyn pöpöt kerralla. Ja sitte tuo sääki on ollu yhtä harmaata ja pimeyttä koko ajan..Missä se lumi oikein viipyy??!Oon varmaan tehnyt jonkun sortin ennätyksen mitä tulee kynttilöiden polttamiseen viikossa.Mutta mitäs pienistä=) Täydennystä kaappiin tuli tänään,kun sain party Lite kynttilät kotiin. Iso kiitos siskolle joka on hehkuttanut tuota valkolumimarja tuoksua. Ihan mielettömän ihana tuoksu!!Onneks tilasin niitä heti kunnolla.
 Kuivaako muilla iho näin syksyisin?!Siis mun iho on heti ihan kuiva kun mittari laskee lähelle nollaa. Siispä pakko mainostaa tätä serkulta saatua Nivea ihmettä!! Kiitos Jenni<3 Ootteko jo muut testannu Nivean in-shower body milkin? Suosittelen, tuo on jokaisen kiireisen äipän tai ylipäätänsä naisen pelastus. Suihkun jälkeen ei yhtään iho kutissut,mitä se normisti tekee. Nämä Dermosilin rasvat on myös ahkerassa käytössä.Oon totaalinen rasva purnukka ihminen!!Tuo suklaa vartalovoi on niin hyvän tuoksuista...nam=) Dermosililtakin tuli tilailtua jotain pientä,mutta koska ne lähtee joulupukin pussiin,niin taidan jättää ne kuvaamatta...


Minimanis tein pika visiitin tänään..Oli tarjouksessa tämä ihana pikkuleipä muotti. Olishan sielä ollu taas vaikka mitä,mutta onneksi kello tikitti niin, että lähinnä juoksin koko kaupan läpi=)Tuossa lukee siis MADE WITH LOVE,koskahan tätä testais?!


Käytiin tässä eräänä päivänä shoppiksella kirppistelemäs ja sieltä lähti pojille matkaan Flexi trax rataan lisää osia. Tällä kertaa löytyi salama auto rataa. Meillä on tuota sarjaa jo ennestäänkin ja on ollut tosi suosittu leikeissä.Siinä se rata sitten pötköttää,keskellä meidän eteistä...Välillä inhoan tuota eteistä koko sydämestäni,tuokin tila voisi olla yksi huone.Mutta sitten tulee näitä päiviä,että on ihana kun on tila missä voi vapaasti pojat rakennella isoja juna- ja autoratoja. Ja leikkiä EI tarvitse siivota illalla pois=)


Samalla kun muksut on vuorotellen sairastellut,mä oon puuhastellut virkkuukoukun,lankojen,vanun ja helmien kanssa. Tässä tulos:
Tämä läjä lähtee kokonaisuudessaan kahdelle pikku tytölle pukin pussiin.Toivotaan,että kelpaa! Huomenna saadaan pitkästä aikaa lasten serkut vierailulle ja tämä äiti saa laatu seuraa!Niin monessa blogissa on jo maisteltu ekat joulutortut ja glögit,että niitä eksyi munkin kärryihin kaupassa=) Huomenna herkutellaan siis niillä! Nyt iltapalaa valmistelemaan..ja taidan sytytellä jokusen kynttilänkin...

                           Ihanaa viikonloppua teidän koteihin!!
                                               -Ulla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: