keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Huonekalujen kääntelyä..

Olo ollut jo monta monituista viikkoa ihan vetämätön..siis kaikki energia on mennyt ihan vaan tähän arjen pyörittämiseen ja työhön. Nyt on jo vähän intoa löytynyt muuhunkin puuhaan. Ekana päätin,että olkkarissa saa huonekalut siirtyä ja niin me yks aamupäivä kahden nuorimman lapsen kanssa raivattiin olkkaris tuota järkyttävän painavaa sohvaa toiselle puolelle=)Ja hei,onnistuttiin!!
Nyt pääsee ikkunoista kaikki se vähäinenkin valo sisälle. Tykkään noista ikkunoista tosi kovaa,kun ne on vähän normia isommat.Mutta valitettavasti myös muksut tykkää niistä kovasti ja ne on aina täynnä käsien ja NENIEN??! jälkiä=)Joten joka ikkunan edessä on sitten jotain,että ne pysyis ees hetkisen puhtaana.

Askarreltiin lasten kanssa lasipurkeista tuikkukipot. Muksut levitti tikulla erikeepperiä ihan mielensä mukaan ja päälle ripoteltiin suolaa. Tajuttoman yksinkertaista mutta nämä on tosi nätit hämärässä, kun tuo suola kimaltelee kynttilän palaessa.Laitoin viellä valkosesta paperinarusta rusetit ja valmista tuli.Menneellä viikolla tuli käytyä yksillä Party Lite kutsuilla,viimeksi olenkin vastaavilla ollut varmaan viitisen vuotta sitten. Oon ihan rakastanut noihin Scent plus melts vahapaloihin. Oon laittanut vaan yhden kerrallaan tuoksulyhtyyn ja koko taloon leviää ihana tuoksu. Ennestään mulla on vanilian,sitruunavanilian ja mansikkaraparperin tuoksuiset ja nyt tilasin valkolumimarjan tuoksuisen. Että nyt meillä sit tuoksuu joka viikko eri tuoksulle=)
Uskoisin,että muutaman muunkin perheen postilaatikkoon on viime aikoina tipahdelltu näitä..


Lapsilla noin sata toivetta...Meillä on ollut tapana,että lapset saavat toivoa 10 eri juttua ja niistä sitten vähän katsastellaan vielä,että mitkä olis niitä ihan parhaita. En halua,että lapset hukkuu jouluna pakettien alle,vaan että osaisivat nauttia joulusta muutenkin. Noh,toiveita on nyt sitten leikkailtu paperille ja paperi on päällystetty kontakti muovilla, koska sitä kumminkin katsellaan vielä moooonta kertaa ennen kuin se lähetetään joulupukille.


Tässä on muuten yks ikean ostos,nuo kynttilänjalat. Tykkään! eipä sieltä oikeastaan mukaan tarttunu mitään huimia...Pojille pussilakana setit,yks lasten naulakko,kynttilöitä...siinäpä ne.


Tämmöistä tänne...Joko teillä on lahjatoiveet lapsilla selvät?Entäs omat toiveet?!

                                                -Ulla-

1 kommentti:

  1. Hei toi puulaatikkohan sopii ku nenä päähän tuohon ikkunan eteen! Mulla son majaillu vaan vessassa paremman paikan puuttuessa vielä =) Tosi kätevästi siihen on kyllä kaikki tavarat löytäny pyyhkeistä pyykinpesuaineeseen, että en varsinaisesti valita.. Ehkä tämän innoittaman innostun ittekki vihdoin ja viimein koristelemaan suolalla nuo parvekkeella roikkuvat kipposet! =)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: