maanantai 25. marraskuuta 2013

Jotain valkoista


 Siis meillä on valkoinen maa...Miettikää,ollut jo muutaman päivän=) Oon niiiin onnellinen,vaikka tuo vielä sulaiskin pois,nii ainakin saatiin hetkisen nauttia asteen verran valoisammista päivistä!Toki toivon,että tuo on tullut jäädäkseen,mutta sää ennusteet povailee jotain ihan muuta.Noh,ainakin oon saanu jo välikausi vaatteet pestyä,ne olikin jo ihan järkyttävän kuraiset. Ihanaa vaihtelua kun sai ottaa toppavaatteet käyttöön.Vielä kun lumeen lisätään auringon paiste,nii mitä sitä muuta voi toivoa?!


Muskutkin viihtyy paljon paremmin pihalla,kun on taas tekemistäkin.


Puuhastelun lomassa voi välillä ottaa vaan rennosti=)


Tai odottaa,että joku ihana ihminen tulis vetämään pulkkaa VIELÄ yhden ringin...


Mandi otti ja venähti tässä parin kuukauden sisällä pituutta. Sovitettiin tuota pomp de luxin haalaria pari kuukautta sitten ja todettiin,että sen voi ottaa vasta loppu talvesta käyttöön. No nyt kun testattiin uudestaan,niin sopivahan tuo on! Nyt vaan pitäis löytää väreihin sopivat kintaat...Pojille onneksi mahtui vielä viime talvena hankitut Minymon haalarit,joihin oon ollut valtavan tyytyväinen.

Tämä possu ihanuus hyppäsi meidän joukkoon viime syksynä kirppis reissulta.Nyt se sitten nököttelee meidän oven vierustalla...Tai nauttii vauhdin hurmasta Mandin pulkan kyydissä!

Tuo lumi sai aikaan sen,että pengoin oikeastaan kaikki joulusälät kaapin perukoilta ja laittelin joulua...siis viikko sinne tai tänne!Itteä piristi ihan valtavasti kun sai jouluvalto ikkunoihin.Parit uudet valotkin meille kotiutui,mutta niistä seuraavassa postauksessa!
Joko ootte ostellut joululahjat valmiiksi? Mulla on kyllä ihan alkutekijöis...Mutta onneksi tässä on vielä aikaa!Joulukuun ensimmäisellä viikolla onkin jotain jännäilyn aihetta,mutta paljastelen sen sitten aikanaan;)

Me joilla lunta on,nautiskellaan siitä!!!Te joilla on vielä ihan musta maa....Tsemppiä!!!!

 

1 kommentti:

  1. Voi Mandi miten syötävän söpö tuossa pulkassa! ^_^ Ja kuka niitä päiviä laskee joulusälän laittoon?! Paitsi itte lähempänä joulua ku on jo ihan kyllästyny niihin! =)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: