keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Punaisen vuoro...


 Ensin tuli valkoinen,nyt on siis punaisen vuoro. Ja miten se näyttääkään niin ihanalta,aivan ollut jo ikävä!Tosin tämän enempää joulua meidän olkkariin ei tuu.Tykkään pitää homman hillittynä=)Miehelle sanoin,että jos jossain vaihees vastaan tulee valkoiset paperi tähti valot niin haluaisin sellaiset myös olkkariin,keittiöön sellaiset ostettiin viime vuonna. No siis sehän meni sitten niin,että ihan ettimällä etin noi tähdet!!Ja tokmannilta löytyi,hintaa hurjat 7,99€ ja siihen kuului kaikki.


                               Tässä tämän joulun väriä..

Piti laittaa muutama punainen kuusen pallo tuonne linnunhäkkiin,että saatiin siitäkin vähän jouluisampi..


Keittiön joulu jutut on myös aika vähäisiä,mutta omaan silmään ihan riittävät.


Nämä ihanat tähdet löytyi viime vuonna keskiseltä. Ja siis jos joku ihmetteli,että tokmannin hinta sisälsi kaiken,niin näihin keskisen omiin piti ostaa erikseen tuo johto ja lamppu.


Meidän liitutaulun naulakossa roikkuu joulusukka hiiren kera. Tänne sitten saapuu sunnuntai aamuksi mystisesti jotain pientä ylläriä lapsille...
                 Ei pelkoa,kyllä meiltäkin niitä tonttuja löytyy=)


Eilen,kun mies oli koko illan menossa,me päätettin lasten kanssa leipoa jo ensimmäinen erä piparia. Tai siis mä halusin tehdä jo piparkakkutaloa ja pakkohan siinä sivussa on sitten muutama pipari syötäväksikin leipoa. Meno oli sen verran hektistä,että ei paljon kuvia napsittu.Kolme pikku leipuria on kuulkaas aika katastrofaalinen yhdistelmä!!Noh,sain tehtyä talon osat valmiiksi,mutta leipomis urakan jälkeen olin niin kuitti,että kokoaminen ja koristelu jäi toiselle päivälle!!Tässä meidän syöpöttely pipareita...
No niin,nyt olis talo joulu asussa...Ja pihalla on +4 astetta lämmintä...vesi nokkuu räystäistä,great=( Noh, kaikkeahan ei voi saada!!                                Mukavaa keskiviikko päivää!!

                                                                  -Ulla-

1 kommentti:

  1. Jouluvalot on parhautta!! <3 Varsinkin noi valkoiset paperitähdet! Mulla palaa yötä päivää, ehkä maltan työpäivän ajaksi ottaa pois seinästä! (Sähkölaskua odotellessa..) =)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: