torstai 12. joulukuuta 2013

Muilla samoja ongelmia??!


 Sanokaa,että muissakin lapsiperheissä on samoja ongelmia,pliiis. Siis nuo meidän poikien kämpät...ARGH!!!Kerran viikos oon ottanu operaatioksi siivota ne kunnolla.Ja siitä siivoamisesta menee tasan puoli tuntia niin ne on taas tämän näköiset...
 Miten ihmees tuola voi mahtua ees leikkimään??!Toki välillä jäpikät jatkaa samoja leikkejä mitä on esim. edellisenä iltana lopettanu. Mutta aika usein sitten vaan otetaan seuraava laatikko ja uusi leikki alkaa=)
Ja kyllä,meillä on joka leluryhmälle omat laatikot,eli luulis siivoamisen olevan helppoa...huoh.Noh,tältä se huone näyttää kun äiti-niminen pyörremyrsky on sielä pyöriny n. puoli tuntia.


Ostettiin molemmille pojille tuollaiset parvisängyt sinisten Mammutti sänkyjen jäätyä jo liian pieniksi. Ollaan oltu kyllä huippu tyytyväisiä!Toki siis arvaatte varmaan,että tuonne alle on ihan hirmu hauska piilotella leluja ym=)

Mikko askarteli Rasmukselle tuollaisen ison liitutaulun. Haluttiin siitä mahdollisimman iso,ettei aina tarvitse piirtää pieniä juttuja.

Jotain valokuvia on aina pakko olla seinillä,eikös?!Rasmus taisi saada siinä yhden vuoden kieppeillä Mikon veljeltä lahjaksi tuommoisen soivan tiikerin. Se siis soittelee rauhallista musiikkia n.5 minsaa. Tiikeristä on tullut poitsulle ihan hirmu tärkeä, joka matkalla ollut mukana. Siinä on jo takana pari ihan heikkoa sauman kohtaa. Tämä on varmasti sellainen lelu joka tullaan säästämään aina.

Löytyykö teiltä aku ankka-fania?!Meillä on pari sellaista=) Rasmus on ihan onnes kattelemas taskarien kuvia,lukeminen kun ei vielä onnistu. Niinpä noita taskaria kertyykin sitten aina hyllylle vinot pinot..
Voi ja nuo pikku legot...Ne on jotenkin vasta viimeisen vuoden aikana ruvennu kiinnostamaan poikia. JA nyt niitä pieniä ihanuuksia sitten on ympäri huonetta. Tosin pitäis vissiin olla kiitollinen,että niitä on vain tuola yhdessä huoneessa eikä ympäri taloa!Joku järkevä säilytys ratkaisu niille tosin pitäsi kehitellä,kun nyt ne kaikki miljoona palaa on kaikki samassa laatikossa. No tiedätte mitä tapahtuu kun sieltä pitää jotain olemattoman pientä sitten yrittää ettiä...Ne pitää kataa!!Eli joku isompi ja matalampi laatikko nyt ainakin olis kätevämpi. Itse tykkäisin myös jos siinä olis jotain lokeroita..hmm.. Pitäsköhän sitä laittaa Mikko töihin?!
No tämmöisiä ihanuuksia nuo taitavat jätkät on rakennellu.

Kirjahyllyyn eksyy aina vaikka mitä tavaraa.Yleensä sellaista joka on tosi tärkeää ja pitää pysyä ehjänä!

Sellainen huone pläjäys tällä kertaa...Seuraavaksi jotain jouluista...joko teidän joulu fiilis on löytyny? Mulla meinaa vieläkin olla vähän hukassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: