torstai 26. joulukuuta 2013

Meidän joulua

Nopeasti se taas meni,siis se joulu.Mutta oli se vaan ihana<3 Vietimme aatto illan anoppilassa,jonne tuli miehen sisko perheineen ja veli kihlattunsa kanssa. Voiko enää olla ihanampaa ja tunnelmallisempaa taloa viettää joulua kuin vanha punainen maalaistalo?! Ei voi!!Pojat nautiskelemassa joulusapuskaa..Eli makaronilaatikkoa=) En vaan jaksanu ruveta takkuamaan tuon ruokailun kans. Tällä hetkellä koko kolmikolla on ei-lihaa-kausi menos joten mentiin jollain ihan muulla.

Mandi odottelee jo kovasti pukkia...Miten se päivä aina tuntuukaan niiiin pitkältä kun niitä lahjoja odotellaan?!


Tulihan se sieltä ja voi hyvä tavaton sitä lahja määrää!!!Miten tässä taas näin kävi?!eikös me päätetty että vähän vähemmän tänä vuonna??!Ilmeisen kilttejä on lapset ollut,tosin Rasmus tuumas kotona,että saatiin näin paljon vaikka ei me joka päivä olla kilttiä oltu=)Serkukset odottelee malttamattomina kenelle menee seuraava paketti..

                               Aikas isoja oli osa paketeista...
                    paketeista paljastui niitä hurjan kovasti toivottuja leluja

N


Nyt saadaan sitten hitaasti palailla normi arkeen.Onneksi lomaa on vielä tuonne 2. tammikuuta asti,niin ehtii lasten kanssa oleskella ja pelailla.Varasin Tiipiistä kirpparipöydän joka alkaa 11.tammikuuta. Erittäin hyvä syy käydä lelut ja vaatekaapit läpi!JA Pompin kutsutkin on taas varattu,heti helmikuun lopussa päästään sitten hypistelemään kevät- kesä-ihanuuksia=)
Kaikenlaista mukavaa on luvassa siis...Jonkin sortin siivous inspiskin on puskemassa päälle,täytynee hyödyntää tässä tulevina päivinä!!

Nyt Greyn anatomian kimppuun kera suklaalevyn=)neuvolan tätsy varmaan itkee kun näkee mun puntarin lukemat seuraavalla käynnillä...


2 kommenttia:

  1. Lasten kanssa joulu on kyllä niin erilainen ku aikuisten kesken.. Menöö itteltä puoli jännitystä ohi ku ei oo pieniä täpisemäs koska joulupukki tuloo :) Murut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo,meillä kyllä pidetään niin pitkään kun lapset vaan uskoo niin pukki-uskomuksesta kiinni!!Tarttuu itteenkin lapsista aika tehokkaasti se jännitys=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: