tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulu puuhasteluja


Kylläpäs nämä päivät vilistää vauhdilla ohi!Ollaan lasten kanssa leivottu pipareita ihan itse tehdystä taikinasta ja voi elämä miten hankalaa siitä oli lasten kanssa leipoa...Meinas tältä äidiltä kyllä kärsivällisyys loppua! Taikina halkeili joka kaulimen vedon jälkeen ja no,oli siinä muutakin!No joka tapauksessa,piparit tuli valmiiksi ja onhan ne sitten ihan mielettömän hyvän makuisia!!ja se taikina..NAM!!!En edes yritä kieltää ettenkö olisi popsinu sitä=)


Olen viettänyt sairasloma päiviä ja piti keksiä jotain rauhallista puuhaa itselle..No eikös ompeleminen lueta rauhalliseksi?!Sain inspiksen kun olimme lasten serkkutyttöjen synttäreillä ja sielä yksi vuotiaalla päivänsankarilla oli Silverjunglen ruskea suloinen velourtunika päällä. 
Jotenkin aattelin että ei se nyt NIIIIIN vaikeaa voi olla tehdä sellanen...Tosi hienosti ajateltu ihmiseltä joka ei oo koskaa ommellu hametta tai vastaavaa!!=)Voin kertoa että ihan muutama tuskastumisen hetki tuli,mutta tämmöinen tekeles siitä sitten valmistui:
Tuo sydän tuotti eniten tuskaa..miks pitää ruveta tekemään jotain mitä ei osaa??!


No omistaja oli kumminkin erittäin tyytyväinen äitin aikaansaannokseen, sehän oli tärkeintä. Ja   kyllä mä itsekkin tuosta olin sitten loppujen lopuksi ihan ylpeä!!

Joulusukasta tuli tässä yhtenä aamuna mandin "neukku-vauvalle" uusi vaate setti. Joku ihana ihminen tämmöisiä myy järkevään hintaan huutonetissä. Omat hermot ei vaan piisaa näiden pikku juttujen kanssa näpertelyyn!Ja kaupassa nuo Baby Bornin vaatteet on kyllä ihan järkyttävän hintaisia...


Oltiin eilen illalla esikon päiväkodissa katsomassa joulujuhlaa. Uskomatonta miten ylpeä sitä voikaan omasta lapsestaan olla. Nessuja kului enemmän kuin yksi!Meidän eskarilainen oli yksi itämaan tietäjistä.Asusteetkin oli huippuluokkaa=)Tähän loppuun voisin vihdoin ja viimein paljastaa miksi blogin päivitykset välillä venähtää.

"Meillä on suuri salaisuus. Tai oikeastaan aivan pieni vielä, mutta kasvaa kokoajan. 
Sellainen vauvantuoksuinen."

Eli jos tässä kaikki menee hyvin niin kesäkuussa meidän perhe kasvaa yhdellä ihanuudella<3. Muitten raskauksien tapaan on tässäkin alussa ollut hieman jännitys momenttia,mutta nyt tuntuisi kaikki olevan mallillaan ja masun kasvatus hyvällä alulla. Eli varoitus sitten kaikille lukijoille, täälä tullaan varmasti jatkossa kirjoittamaan vauvajuttuja!!
Mandin jäljiltä on varastossa enää vaunut ja syöttötuoli..Eli muutamia hankintoja olisi edessä;)


Että semmoisia uutisia tältä suunnalta!

Mukavaa keskiviikkoa teille, me saadaankin tänään lasten serkut vierailulle,eli leipomis puuhiin,Moiks!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: