perjantai 6. huhtikuuta 2018

Taas ne huonekalut halus vaihdella paikkaa!

Hellou!

Kun kaikki päivät nököttelee pääsääntöisesti kotosalla, sitä haluaa aika ajoin jotain muutosta. Koska uuteen takkaan, lattiaan ja yhteen seinään ei nyt just oo varaa, tyydyin vaihtelemaan olkkarissa järjestystä:) Löytyykö teiltä tällaisia vaeltelevia huonekaluja?!

Tämä järjestys vaati vähän aikaa taas silmiltä tottua, mutta nyt se on ihan mun lemppari. Tuo sohvakin uppoaa jotenkin kivemmin nyt tuohon nurkkaan, eikä oo ihan keskellä huonetta. Telkkarin alle vaihdettiin pienempi lokerikko, ja se on myös omaan silmään jopa kivempi kuin vanha ja isompi oli. Toki pieni kriisi siitä meinas tulla, kun piti karsia sisustusjuttuta tuohon pienempään, mutta ehkä mä pystyn elämään tämän kanssa! Niin ja arvatkaa rakastaako muuten meidän kissat tuota himskatin kukkaa joka on lattialla?! No kyllä! Käyvät varmaan kiusallakin järsimässä siitä lehden päät huonoksi. Eikä auta hätistely, he hyökkäävät sen kimppuun heit kun selän kääntää. 






Jotain mä vielä haluan tuonne olkkariin ennen kesää, en vaan oikein tiedä mitä. Uusia tyynynpäällisiä?!Vilttejä?! No ehkä mä sitten keksin, kun se tulee naaman eteen!

Kirpparilta löytyi söpöjä kippoja hintaan 0,25€ ja nuo oli vaan ihan  pakko ostaa. Niin suloiset<3 Näitä erilaisia kynttiläkippoja löytyy meiltä aikas monta, mutta niitä on kiva sitten vaihdella fiilisten mukaan. Ja siis näitä kippojahan voi käyttää muuhunkin kuin kynttilöiden polttamiseen...Niiden osto oli siis hyvin perusteltua;)  (harrastaako muut ostosten perustelua itselleen...?)


Sohviin on toiset päälliset haaveissa, mutta en millään osaa päättää harmaat vai beiget? Harmaiden kannalla oon ollut jo pitkään, mutta sitten näin insta kuvassa jollain beiget ja ne näytti ihan super hienoilta myös. Talvet menee hyvin näiden valkoisten kanssa,mutta kesällä kun (toivottavasti) ollaan paljain varpain niin näihin tulee vähän turhan nopeasti tahroja. Toki kesällä ne saa helposti kuivatettua ulkona, että ei niiden pesu ja kuivaus kauaa kestä!


Tämä on kyllä mun lemppari sisustamista, huonekalujen siirtely. Onneksi meidän olkkariin saa ainakin muutaman eri järjestyksen:) 

Onpas ollut muuten hassua, kun on pitkästä aikaa sadellut useampana päivänä vettä! Ollut niin monta kuukautta ettei vesisadetta ole ollut, että mun piti tässä yhtenä iltana ihan ääneen ihmetellä, että mikä ääni tuo on?! No sadehan se sielä ropisi kattoon! Toisaalta ei haittaa yhtään jos iltaisin ja öisin sataa, saa vaan sytytellä kynttilöitä ja tunnelmoida. Päivällä on kyllä sitten vähän kurjaa, kun pihalle lähtö meinaa meikäläisellä vähän tökkiä tuonne sateeseen. Mutta jospa ne lumet nyt ainakin rupeais pikku hiljaa väistymään kevään tieltä:)

Ihanaa viikonloppua teille ihan jokaiselle<3

~~Ulla~~

9 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, huonekalujen siirtely on minunkin lempipuuhaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!
      Huonekalujen siirtelyllä saa kyllä aina niin ihanan ison muutoksen aikaiseksi:)

      Poista
  2. Mä kaipaan ihan hirveästi uusia viherkasveja tänne nyt kun on kevät! Koska saan vaan muutaman lajikkeen pysymään hengissä, jaoin eilen yhden kahteen eri ruukkuun ja tadaa! Ongelma ratkaistu :'D Jälleen yhdessä nurkassa vihreää! :D Oli muuten ihanaa kun täälläkin yhtenä iltana sade ropisi ikkunaan <3 Hyvästi lumet mun puolesta! Ihanaa viikonloppua! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi no ei muuta kuin Ikeaan!
      Tiiäkkö just luin jostain lehdesta tyyliin 10 viherkasvia jotak saa kaikki pysymään hengissä ja mä olin heittämällä 6 niistä saanu tapettua varmaan paris kuukaudes:D

      On kyllä niin ihanaa kun lumet saa kyytiä, ei harmita yhtään!!

      Poista
  3. Kiva järjestys!

    Meillä on beige päällinen, niistä beigeistä se vaaleampi. Todella kestävä ja likaystävällinen, ja miusta sävy on kaunis, vaalea ja raikas mutta kuitenkin lämmin.

    Ja ai että onko itselle (melkein) perusteltuja hankintoja tehty.. :D Käy blogista lukemassa, juuri eilen kirjoitin melkein järkevästä sisustustoiminnastani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna!
      Ai vitsi teilläkö on se beige käytössä ja just sitä vaaleampaa olin meillekin ajatellut. Pitää kyllä varmaan kesäksi sellaiset käydä ostamassa, valkoinen on vihreille varpaille vähän turhan arka väri!
      Ihanaa, että säkin oot hyvä perustelemaan hankintoja itselles:D Mä tuun lukemaan sun postauksen!

      Poista
  4. Kuka teillä siirtelee ne huonekalut? Miten saat motivoitua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 90% mä oon se joka siiretlee ja ihan vaan siitä syystä, että yleensä se ajatus siirtelystä tulee mun päähän silloin kun Mikko on töissä. Ja koska odottelu ei oo ollenkaan mun juttu, niin siirtelen sitten itse niitä huonekaluja.
      Jos Mikko on kotona, niin ei mun kyllä tarvitte muuta kuin pyytää, että tuu vähän auttamaan:) Mikko on varmaan niin tottunu siihen, että meillä vaihtuu järjestys monta kertaa vuodessa, että ei kyllä koskaan vastaan laita!

      Poista
  5. Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and
    wanted to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts.
    In any case I will be subscribing in your feed and I am hoping you write
    again soon!

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: