tiistai 3. huhtikuuta 2018

Nuutin välikausivaatteet

Viimeinkin postausta Nuutin vk-vaateista. Vaatteista jotka tuotti tänä vuonna ihan liian paljon pään vaivaa. Ja jos totta puhutaan niin en oo vieläkään ihan tyytyväinen. Nämä on taas niitä maailman luokan ongelmia, että koittakaa kestää;)

Sain jo tammikuussa päähäni, että haluan Nuutilla harmaan tai mustan softshell takin. Niin ei luulisi olevan vaikea juttu, mutta tänä keväänä se olikin ihan mahdottomuus. Oon pitänyt varmaan yksin pystyssä Tori sivustoa, niin usein oon plarannut 110cm takkeja sieltä, oon kurkkinut kaikki mahdolliset netti sivut ja lastenvaate sivut ja no KAIKKI. Mutta ei. No sitten ajattelin, että no kyllä Pomp de luxilta tulee harmaa takki myyntiin, mutta eeiiii, ei tullut siltäkään merkiltä. Oon vissiin ihan jossain muualla kuin muodin harjalla tämän mun takki haaveeni kanssa. Löytyis kyllä kuviollista, sinistä, minttua, vihreää ja turkoosia. Mutta ei ihan perus yksiväristä mustaa tai harmaata. Tai hei löysin mä H&M:n nettisivuilta ihanan mustan softshell takin,mutta tietty se oli loppuunmyyty. Kuin myös Seinäjoen ja Kuopion myymälöistä (kiitti Virpi ja Mari<3)



Tämä saa kyllä olla viimeinen kerta, kun saan päähäni jonkun pakkomielteen lastenvaatteista! Ihan ärsyttää, kun en vaan saanu tuota takki juttua käännettyä muuksi. Ja tätähän ei suinkaan auttanut se, että tilasin Nuutille Gugguu:lta ihan super ihanan väriset pipon ja huivin. Ja sitten en ainakaan voinut miettiä mitään muuta, kuin niitä kahta väriä, kun niihin nuo mintun väriset sopii mun silmissä ihan tosi hyvin.  Tämän kuvissa näkyvän takin löysin Torista ja tämä ei maksanut kuin kympin. Ostin sen nyt vähän sillä periaatteella, että jos m i t ä ä n  muuta ei löydy, niin sitten tämä on käytössä. Että jos jollain on kaapin perukoilla musta tai harmaa softshell takki koossa 110cm ylimääräisenä niin pliiiis ota yhteyttä!!! Merkillä ei mitään väliä! 


Housut on viime syksynä ostetut Pomp de luxin haalarimalliset kuorihousut. Ihan parhaat, ei tarvitse kuriksia ollenkaan, sillä nämä pitää vettä!Haalarimalliset on kokoa 104cm ja kaapista löytyy jo saman merkin vyötärömalliset koossa 110cm. Että ei ihan heti tarvitse lähteä housu ostoksille, jos jää toiset pieneksi. Takki ja housut on siis se siistimpi kombo ja sitten toisena on tämä myös jo viime syksylle ostettu Name it Softshell haalari. On kyllä hyvän laatuisia nämäkin, koska tätä on pidetty syksyllä paljon eikä oo miksikään mennyt! Ja suhteellisen reilun kokoinen, tämä on kokoa 104cm ja menee ihan heittämällä Nuutin päälle.


Pipoja löytyy sitten ihan vaan Name it:in tähti pipo mustana, tuon Gugguug tupsupipon lisäksi. Nuutin pipo on muuten kokoa XL, jos auttaa jotain omissa koko pähkäilyissä!



Kintaiksi tilasin testiin Reiman softshell kintaat. Ihan sillä, kun tykkään haalareissa ja takeissa tuosta materiaalista, niin ei kai se voi huono olla kintaissakaan. Onko kokemusta?! 


Reimalta meille kotiutui myös Patterit, välikausikengiksi. Oon hehkuttanut näitäkin jo niin paljon täälä blogissa, että en taida tähän postaukseen sanoa tämän enempää. Ne vaan on hyvät. Piste. 
Kovasti yritin näitä löytää käytettynä, mutta ei tietenkään juuri Nuutin kokoa löytynyt!Tai sitten löytyi, mutta vaaleanpunaisena:)


Muut kengät on sitten ihan jotkut öö-merkkiset (eikö hieno ilmaus?!) tennarit ja Kappa:n lenkkarit.


Kauppatakiksi on H&M:n kevyt tuulitakki. Aika sporttiluukilla siis liikutaan tänä keväänä ja kesänä kaupoissa ja kylässä. Nuutti itse odottaa jo ihan hirveästi niitä "käppi-säitä" eli siis sitä, että saa laittaa cap lätsän päähän. Ihan vielä ei olla niillä mittarin lukemilla, mutta eikö sekin päivä vielä tuu!


Sellaiset vk-vaatteet täälä vain odottaa käyttöä kaapissa. Lunta on vielä vaikka kuinka paljon, että vähän tuntuu epätodelliselta saadaanko näitä edes tässä kuussa käyttöön!

Mutta valmiina ollaan:)

Ihanaa tiistain jatkoa murut<3

~~Ulla~~

6 kommenttia:

  1. https://www.jesperjunior.fi/lasten-ulkovaatteet/takit/lasten-softshell-takki-p-10900.html Tää on harmaa (paitsi vetskari...)

    VastaaPoista
  2. Nuo Reiman Patterit on ihan huiput. Ostin ne taaperolla ekaa kertaa viime syksyksi ja tykättiin kovasti :) Nyt tarvittaisiin jo isompaa kokoa ja pitäisikin hankkia ne pikapuoliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne todella on, aivan mahtavat kengät! Meillä on nyt jo useamman kauden ollut ja en edes mieti muita!

      Poista
  3. Mun pitää varmaan lukea noista Reiman Panthersista, koska jotain on selvästikin mennyt ohi.

    Meillä on välikausivaatetus nyt sillä mallilla, että pienin tarvii haalarin ja esikoinen uudet kumpparit. Muuten on perusvaatteet ja kuravaatteet päivitettyinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita Pattereita suosittelen kyllä kaikille, tutuille ja tuntemattomille:)
      Teillä on sitten myös jo hyvällä mallilla vk-vaatetus!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: