perjantai 20. huhtikuuta 2018

Äidin vapaa!!!

Teki mieli laittaa tuohon sata miljoonaa huutomerkkiä, mutta sain kuin sainkin hillittyä itseni:) Jos et jaksa hehkutusta mun omasta ajasta niin suosittelen ihan lämpimästi skippaamaan tämän postauksen! Hehkutusta on nimittäin luvassa ja ihan huolella:)

Tosiaan huomenna lähtee juna kohti Helsinkiä ja sinne änkeytyy muiden sekaan kolme äitiä jotka on tästä reissusta ihan onnessaan. Lähdetään kälyjen kanssa (onko miehen veljen vaimo käly?!) lapsimessuille. Taitaa olla ensimmäinen reissu tällä kokoonpanolla, jos ei mitään kirppistely päiviä lasketa. Suunnitelmat on TIETYSTI sen mukaiset. Löytyykö muita joiden mielestä se suunnittelu on melkein yhtä ihanaa kun se itse reissu?! On mietitty vaatteet, kengät, mikä käsilaukku (kun kerrankin saa miettiä laukun ilman vaippoja ym!!!), kuinka hiukset ja mitä muuta pitää muistaa. Tästä ehkä huomaa sen, että mä käyn toooosi harvoin missään yksin. Ei sillä, että kulkisin tukka sotkus muutenkaan (ainakaan ihan aina) , mutta on se nyt niin ihanaa suunnitella kaikkea. Yleensä kun se aika menee suunnitellessa lasten vaatetusta ja mitä heille pitää muistaa ottaa mukaan.Ja sitten kun pitäis miettiä omia juttuja on jo kiire lähteä:)  On niin ihanaa miettiä vaan omat vaatteet ja muut jutut. Nautin jo pelkästä ajatuksesta, että saadaan mennä ihan omalla aikataululla. Ruoka ei tarvitse olla naaman edessä klo 11. Jos vessa hätä tulee, niin sinne ei tarvitse lähteä sillä sekunnilla  vaan seuraavalla!!
Ihan varmasti jokainen äiti tietää mistä mä puhun. 

Toisaalta ollaan kälyjen  kanssa vähän naureskeltukin, että onhan se nyt vähän hullua kun kerrankin päästään jonnekin lähtemään, me mennään sitten täyteen messu kaaokseen:D Mutta hei, oikealla asenteella siitäkin varmasti selvitään! Ja onneksi lapsimessut on vaan kerran vuodessa:)
Tässä viimeinkin kuvaa mun lyhyemmästä hiusluukista:) Kiitos Virpi<3
Mä tiedän, että pienoinen breikki arjesta ja lapsista, vaikka se tuntuukin pahalta sanoa, tekee ihan älyttömän hyvää. Sitä tulee otettua ihan liian harvoin. Toki mä käyn usein lauantaina päikkäri aikaan kirpparilla, mutta oon yleensä sitten jo välipalalla kotosalla, joten en sitä nyt ihan kunnon irtiotoksi laske. Vaikka tietysti paljon parempi sekin, kun ei mitään. Silloin harvoin, kun ollaan Mikon kanssa oltu kahdestaan jossain, ollaan aina puhuttu, että pitäis vaan useammin ottaa aikaa meille. Mutta sinne se sitten aina jää, ajatuksen tasolle. Aina tulee jotain kivaa puuhaa viikonlopuille, että ei siinä malta lapsia hoitoon viedä! 


Oli pakko hommata pari juttua vaatekaappiin. Ja näistä osa lähtee myös messuille:) Puman kengistä  satiininauhoilla oon haaveillu varmaan viime keväästä asti ja Elloksella oli ne hyvässä alessa.Niinpä ne kotiutui meille. Mä rakastan vaaleanpunaista muuallakin, kuin sisustuksessa! Tokmannin reissulla silmiin osui ihana harmaa college ja koska sekin sattui olemaan alennuksessa ja hintaa jäi vain 6€ ostin senkin. Taas on omaa vaatekaappia uudistettu:) Mä oon siis ihan S U R K E A  ostamaan itselle vaatetta. Lapsille tulee osteltua ihan liikaakin, ja omat vaatteet kulutan aina ihan loppuun. Mutta joo, nämä oli just sellaisia mitä olin kaivannutkin!

Jos tunnistat mut messuilla tuu ihmeessä vetäisemään hihasta, mä varmaan kuljen omaan tyyliini laput silmillä ja näen vaan niitä messu juttuja:D 

Ihanaa viikonloppua, jos lähdet messuille, toivottavasti teet kivoja löytöjä!

~~Ulla~~

6 kommenttia:

 1. Teillä on varmasti huippu päivä! Me oltiin jo eilen lasten kanssa, oli kyllä niin kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä ihan super ihanan päivä! Ens vuotta odotellessa:)

   Poista
 2. Iiiihanaa reissua teille kaikille!! <3 Nättinä oot ^^ Ehkä jo seuraavalla vaalennuskerralla saadaan vaaleastakin oikeasti vaalea! -V

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kengät olet ottanut messu-varustukseksi! Oliko hyvät jalassa? :) IGstä jo vähän kyttäilinkin, että saatoit tehdä hyviä ostoksia; jään odottelemaan mitä ostoskasseista paljastuu jos paljastat sisällön jossain kohti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina!
   Siis oli kyllä ihan mielettömän hyvät kengät jalkaan. Meno matkalla junas rupes jo vähän kaduttamaan, että miksi ihmeessä laitoin ihan uudet kengät jalkaan,mutta nämä oli hyvät jalkaan vaikka koko päivä käveltiinkin. Suosittelut!
   Ja tänään tulossa postausta ostoksista!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: