maanantai 26. maaliskuuta 2018

Tyttöjen ostosreissu

Meillä oli lauantaina Mandin kanssa kovasti odotettu tyttöjen ostosreissu. Mandi sai synttärilahjaksi rahaa, josta osa laitettiin odottamaan uuden pyörän ostoa ja osa annettiin neidille itselleen. Suunniteltiin jo varmaan kuukausi sitten, että joku päivä lähdetään ihan kahdestaan Seinäjoelle ostoksille. Lakattiin kynnet, tuunailtiin hiukset kuosiin, laitettiin vähän huulikiiltoa ja niin me sitten lähdettiin. Oli kyllä niin ihana viettää aikaa vain yhden lapsen kanssa ja höpötellä kaikesta maan ja taivaan välillä. Mandi nautti ihan valtavasti ja sanoikin, että mennään joku toinenkin kerta vaan me kaksi<3


Käytiin H&M:llä ja sieltä hän ostikin itselleen kevääksi ja kesäksi ihanan käsilaukun ja aurinkolasit. Aika suloiset:)
Mandi on yhtäkkiä venähtänyt pituutta niin, että 122cm vaatteet on ihan liian pieniä ja osa 128cm myös. Nyt olikin sitten hankalaa etsiä niitä 134cm vaatteita. Meidän neiti tykkäisi kovasti vielä kaikesta tyttöisestä; mekoista, hameista, röyhelöistä ja vaaleanpunaisesta. Mutta ainakin noissa kaupoissa missä me käytiin, niin tuota 134cm vaatetta oli jo sitten sellaisissa "isomman tytön" tyylissä. Lyhyitä farkkuhameita ja tekonahkahousuja. Mitäs jos lapsi ei vaan halua sellaisia?! Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa?! Tämä oli jotenkin ihan yllätys mulle, ja harmittikin vähän Mandin puolesta, kun kaikki ihanat mekot joita hän kävi katselemassa olivat sitten liian pieniä. 
Täydennettin vähän sukkavarastoja myös meidän isommille pojille (miten ihmeessä ne sukatkin voi kulua niin nopeasti?!).


Shoppailun lomassa käytiin herkuttelemassa Arnoldsissa ja neidin naama oli yhtä hymyä, kun sai valita ihan minkä donitsin tahtoi. Me käydään siis tyyliin kerran vuodessa Arnoldsissa:) Tuotiin sieltäkin kotiin muille tuliaisia.

Kauppojen jälkeen mentiin vielä parille kirpparille, joista oli muuten mulla ihan surkea saalis, aina ei vaan löydä ostettavaa! Mutta Mandi onneksi löysi kirpparilta petshoppeja, joihin on ihan vasta ihastunut. Näille rakennettiin sitten illalla uima-allasta ja keksittiin nimiä.

  
Näitä kahdenkeskisiä juttuja on ihana pitää lasten kanssa. varsinkin isompien kanssa, koska he ovat ne jotka arjessa joutuvat odottamaan usein omaa vuoroaa. Pienet kun vaan tulevat ja ottavat sen oman aikansa, välittämättä onko äidillä juuri juttu kesken isomman sisaruksen kanssa. Se kun saa ilman keskeytyksiä jutella ja keksiä jotain kivaa on kyllä mahtavaa. Vaikka sitä joka päivä tulee juteltua jokaisen lapsen kanssa (luonnollisesti), niin on se sitten erilaista olla ihan vaan kahden kesken.

Mites teillä, vietättekö aikaa lasten kanssa kahdestaan?

Tällä viikolla olis ohjelmassa Mandin kämpän tuunausta. Instaan laitoinkin kuvan siitä miltä neidin kämppä näyttää. Ja siis se näyttä siltä noin 5 päivänä viikosta. Huoh. Että jotain muutosta sinne nyt haluan ja sitä tulee!

Tulkaapas kurkkimaan meitä myös instaan, sinne tulee paljon kuvia pitkin meidän päiviä:) Meidät löytää tunnuksella unelmienelamista.



Nyt aurinkoista maanantain jatkoa teille ihan jokaiselle<3

~~Ulla~~


7 kommenttia:

  1. Tuollaiset ostosreissut on niin kivoja.♥
    Olen huomannut saman, että monesti ne vaatteet siellä isojen puolella on vähän liian isojen tyttöjen vaatteita. :/ Kun taas siellä pienten puolella olisi vielä monia kivoja. Harmi että ero niiden vaatteiden tyylillä on niin iso.
    Petsit on täällä ollut nyt pitkään kovaa huutoa. Niitä onkin kertynyt jo aika kasa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä! pitäis ottaa ihan tavaksi silloin tällöin käydä kahden kesken jonkun lapsen kanssa kaupoilla.
      No meilläkin petsi kokoelma kasvaa aika hyvällä vauhdilla,onneksi niitä löytyy tosi kivasti kirppareilta.

      Poista
  2. Olipas ihanat käsilaukku ja aurinkolasit! <3 Ja just katoin mm. H&M isompien tyttöjen vaatteita kun siellä käytiin, oikiasti tuli kyllä sellanen olo että minkä ikäisille ne on suunnattu?!? o.0 Ehkä mä olen vähän vanhanaikainen :'D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, niin söpöt!
      Joo en mäkään oikein tajua sitä kohderyhmää, tai no ehkä niille 170cm vaattetia käyttäville ne onkin jo ihan kivoja mutta näin kun 7vuotias käyttää kokoa 134cm, niin on kyllä vähän turhan isojen tyylisiä vaatteita!

      Poista
  3. Just Tallinnasta tulin laivaan ja avasin sun blogin. Matkaseurana mein vanhimmat lapset 10v.ja 8v. Kyllähän näistä näkee et nauttivat ku ei oo pienet mukana ja pystytään tekeen eri juttuja.Oltiin yö hotellissa et tämmönen irtiotto arjesta ni jaksavat taas koulussakin ahertaa. Mites muuten teillä ja muilla noitten isompien ruokatottumukset.Ovatko kaikki ruokasia ja uskaltavatko ravintolassa ottaa jotain muutakin ku nakit ja ranskikset? Kaverin lapset ei muuta syö ja oli ihmeissään ku kuuli miten nämä söi ankanrintaa,raakamakkaraa,punajuurta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, teillä on ollut varmasti ihan super hieno reissu! Noista jää lapsille kyllä ihanat muistot, ja itsellekin tietysti!
      Kyllä meillä tohtii lapset maistella tosi kivasti uusia ruokajuttuja. Toki se ranskikset ja nakit on ne turvallisin linja, mutta ei tuu paniikkia jos niitä ei listalta löydy!

      Poista
  4. Ihanan kuuloinen ostosreissu teillä! Pitääköhän mun koettaa toteuttaa vastaavanlainen kummankin isomman kanssa erikseen jossakin välissä... Pitkä aika on viimeksi siitä, kun on käyty edes ihan vain minä ja kaikki kolme tyttöä kaupungilla shoppailemasss jotain pientä. Yleensä reissuun on kuulunut käynti kirjakaupassa ja lelukaupassskin on poikettu kurkistelemassa. Ihan yksinkertaisia, pieniä asioita mutta kovin ovat olleet tykättyjä.

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: