tiistai 20. kesäkuuta 2017

Voihan keskeneräisyys!!

Moiks!
 
En tiedä mikä käsityökärpänen muhun on käynyt puraisemassa. Yleensä tämä on tuttua syksyllä, kun ilmat jo vähän viilenee. Mutta ehkä vähän vilpoinen (okei, KYLMÄ) kevät ja alkukesä toi tämän vimman jo nyt päälle. Tekisi mieli tehdä vaikka mitä käsitöitä. Ja siitä seurauksena meillä on pitkin taloa keskeneräisiä töitä. Tiedättehän, vähän villasukkaa siellä ja mattoa täällä. Hah. Oon mä siis jotain saanut peräti valmiiksi. Nimittäin Gugguun tyyliset leggarit neideille ja kauan haaveilemani tyynynpäällisen.
 
 
Näille tuli muuten hintaa about 5€ per leggarit. Että ihan piskuisen edullisemmat kuin ne aidot:) Kankaat tilasin Kankaita.com:sta.
 
 
Näistä tyynynpäällisistä oon haaveillut jo kauan. Viimeksi kun Virpi oli meillä käytiin Ilmajoella Mallan Makeissa ja sieltä lähti mukaan Greengaten leipäkoriliina. Oon nähnyt nyt aika monessakin blogissa näistä tehtyjä tyynynpäällisiä ja pakkohan munkin oli sellainen saada. Ja nyt kun yksi on valmiina haluan näitä moooonta lisää!! Laitoin toiselle puolelle ihan vain vaaleanharmaata pellavakangasta. Tosi helppo tehdä ja noita Greengaten liinojahan on hurjan montaa eri kuosia. Saa nähdä mitä meille niistä seuraavaksi kotiutan:)
 

Tämä on pienine pitsineen niin kaunis<3

 
Ja siis kyllä, villasukat Minealle on jo työn alla. Mä oon joka syksy tehnyt joka lapselle villasukat. Viime syksynä lapset sai itse valita omat värinsä ja olihan ne nyt aikas..no pirteitä:) Tänä vuonna mennään varmaan samalla linjalla, tai sitten hävitä noita mun lankakerien loppuja. Minealle vielä onneksi kelpaa kaikki ja hänelle tuleekin vaaleanpuna harmaat villasukat. Tuo merinovillainen lanka on vaan niin pehmeää ja pysyi tosi hyvänä viime talven käytössä. Ajatuksissa on tehdä yhdet ihan ulkoilu käyttöön olevat sukat ja yhdet söpistelyyn sopivat. Noita pieniä villareita on niin kiva kutoa, kun valmistuvat nopeasti.
 
 
Ja entäs sitten se matto? No kyllä sekin täältä nurkista löytyy... Tai siis se alku! Sisustus on menossa vielä enemmän maalaisromanttiseen suuntaan ja haluan ehdottomasti virkatun maton meidän olkkariin. Onneksi tuo Lankava  on tuossa ihan lyhyen ajomatkan päässä niin sain haettua nopsasti matskua siihen. Nauroin ihan ittelleni, kun kaupasta pihalle pääsin. Ensin sanoin etten tarvitse apua ja hetken päästä huomasin, että olin jutellut kahden eri myyjän kanssa, mitä mun kannattais ostaa!
Mutta kyllä tämä tästä, mä jo näen tämän valmiina:)
 
 
Nyt sitten voisin vaikka vastaanottaa ylimääräisiä tuntia vuorokauteen, että saisin näitä tehtyä valmiiksi!! Matto on kyllä edistynyt jo tuosta kuvasta ihan kivasti, mutta ei se nyt kyllä ihan juhannukseksi ehdi. Pitää ottaa varmaan tavoite saada se jouluksi valmiiksi, niin ei tuu pettymyksiä...
 
Muita joilla on keskeneräisiä käsitöitä nurkissa?!
 
~~Ulla~~
 
 

7 kommenttia:

 1. Ei ole keskeneräisiä käsitöitä kun konmaritin kaikki pois ja olen kieltänyt itseäni aloittamasta enää ikinä käsitöitä :D Jos alan kutomaan jotain, koukutun täysin, eivätkä lapset saa ruokaa ja kaikki kotityöt jää tekemättä. Lisäksi tulee istuttua ihan liikaa ja stressaannun, jos en ehdi neulomaan niin paljon, kun haluaisin. Katsotaan, kuinka syksyn tullen taas käy ;) Käsitöiden sijaan olen ottanut liikunnan ohjelmistoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla meinaa aina välillä lipsua kans tämä käsitöiden teko tuohon, että muu talo on sitten ihan hävitys. Lapset on vielä ruokaa saanut, mutta omat unet on jäänyt ihan olemattomiksi, kun illat on ainoat hetket kun voi rauhassa kutoa tai virkata:)
   Sä oot vaihtanut kyllä tosi hyvään asiaan käsitöiden teon, peukut sille!!

   Poista
 2. Tuosta tyynystä tuli kyllä ihana!!! <3 Maton alku näyttää myös superkivalta, kyllä se varmaan jouluksi on jo valmis :'D - V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös?! Nyt tuli vaan tarve saada noita lisää!! Ja tosiaan, juhannus joutaa romukoppaan tavoitteena saada matto valmiiksi:D

   Poista
  2. Hei minäkin törmäsin eilen (vai oliko se tänään), tuohon ideaan tehdä greengaten liinasta tyyny. Mahtis idea!! Mä en oikein tiedä mikä meidän kodin sisustustyyli on, vähän maalaisromattisuutta, sekoitettuna peppi pitkätossumaiseen huvikumputyyliin. Entiset vahvat värit ovat vaihtumassa valkoiseen, harmaaseen, ripaus mustaa ja pastelleja ja sitten tummaa puuta. Joku sekametelisoppakohan tän tyylin nimi on :D Vanhoista esineistä ja huonekaluista tykätään miehen kanssa molemmat, ja kierrätyksestä.
   Mukavaa tulevaa juhannusta perheellesi!
   T. Äiti kolmelle

   Poista
  3. No en mäkään tiedä onko tämä meidän kodin tyyli nyt suoraa maalaisromanttinen, mutta siitä mä tykkään tällä hetkellä kovasti! Mutta juu sellaista sekametelisoppaa taitaa tämä meidänkin oma olla:)
   Vanhoista esineistä tykätään mekin Mikon kanssa ja yks sellainen onkin kunnostuksen alla.

   Ihanaa juhannusta teidänkin perheelle<3

   Poista
 3. Oletpa ollut reippaana! Ja ihania juttuja olet tehnytkin!

  Miulla on ollut puuhat lähinnä pihalla ja vapaa-ajanpaikan siivouksessa, tosin tänään lienee pakko kaivaa ompelukone esiin kun Ellu toi pari rikki mennyttä barbinvaatetta korjukseen. Jospa löytyisi ihan oikeaa käsityöaikaakin taas joskus, vaikka viimeistään syksyllä!

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: