sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Äiti kato mitä mä osaan!!

Tässä eräänä lauantaina kuulin tuon otsikon lauseen varmaan sata kertaa. Meidän perhe pääsi testailemaan Seinäjoella sijaitsevan Duudsonit Acticity Parkin, eli DAP:n, osana SoBlogien yhteistyötä.
Ollaan kyseisessä paikassa käyty vain kerran aiemmin, vaikka onkin tuossa suhteellisen lähellä. Voitte siis kuvitella lasten riemun kiljahdukset kun kerroin perjantaina minne seuraavana päivänä mennään. No okei, myönnetään se oli virhe kertoa jo edellisenä päivänä. Koko  perjantai ilta ja lauantai aamupäivä kului kuunnellen "joko pian mennään"- kysymyksiä!
 
DAP on aivan huippu paikka koko perheelle. Itselle oli vähän yllätyskin miten hyvin sielä viihtyi koko perhe. Minea meni kovasti muiden mukana ja paikasta löytyi onneksi myös aivan pienille omaa aluetta, että ei tarvinnut pelätä hänen jäävän isompien jalkoihin. Neiti oli ihan onnessa pallomerestä josta hänet sai itkien nostaa pois:)
 
 
Eipä sillä, kyllä siellä pallomeressä viihtyivät muutkin lapset:)
 
Paikka on kivasti jaettu eri osioihin joten vaikka paikalla olisi isompikin määrä ihmisiä, ei sitä sisällä juurikaan huomaa.
 Toki esim trampoliineilla saattoi olla jonoa, mutta se eteni nopeaa vauhtia ja rauhallisissa tunnelmissa.Meillä jäi vielä monta paikkaa jossa ei käyty ollenkaan vaikka yli neljä tuntia tuolla oltiinkin. Skeitti- ja skuuttipuisto, kiipeilypaikka ja latomeri jäivät seuraavalle kerralle. Nuutti hurahti ihan näihin trampoliineihin ja iskän kanssa liukumäen laskuun!
 

Nuutti puristi rystyset valkoisena Mikon housuja, kun he laskivat mäkeä alas:) Taisi vielä vähän jännittää koko lasku, mutta uudestaan piti päästä heti kun jalat koski maahan.

 
Meillä oli seurana Mikon veli perheineen ja voin kertoa, että oli aikuisillakin ihan hiki kun kotia lähdettiin. Miehet kävi pelailemassa jalkapallollaflipperiä. Vaihtoehtoina oli myös monenlaista lajitestausta esim pesäpalloa, sählyä, jalkkista. Mun aika meni Minean perässä kulkemiseen ja kaikkien lasten temppujen katsomiseen. isommat pojat meni joka suuntaan niin nopeasti, että tämä äiti kameran kanssa ei meinannut alkuunkaan pysyä mukana!!
 

Vaijerirata taitaa olla kaiken ikäisten lasten lemppari:) 

 
Jossain kohtaa rupesi lapsista ja meistä aikuisistakin huomaamaan, että alkaa energiat olemaan nollassa. Onneksi DAP:sta löytyy ihana ruokapaikka, Pirttihirmu. Ei muuta kuin mielettömän iso peukku meidän perheeltä näille sapuskoille ja annoskoolle myös isot kiitokset. Kyllä lähti nälkä!! 
 
 
Tarkoitus oli ruuan jälkeen lähteä kotiin, mutta yllättäen lapset oli ihan eri mieltä. "Mä käyn enää yhdessä" ja niin meni taas melkein tunti:)
 
 
Niin ihanaa. että on paikka jossa lapset (ja aikuiset) saavat turvallisesti ja hauskasti purkaa energiaa ja koittaa kaikkea uutta. Nuutti oppi tällä reissulla kuperkeikan ja Mandi tohti tehdä trampoliinilla peppuplätsyn, niin tärkeitä pieniä taitoja<3
 
Kamerassa oli noin kaks sataa kuvaa joista puolet tärähtäneitä, kertonee vauhdin määrästä:)
 
Kiitos Lakeudelle!!
 
~~Ulla~~
 
Lakeudelle-perhekohteissa riittää villejä elämyksiä, shoppailua ja tapahtumia koettavaksi - kaikenikäisille! Paikalliset SObloggaajat perheineen tarttuivat lähimatkailuhaasteeseen ja lupaavat jakaa kaudella 2017 mielenkiintoisia kokemuksiaan lakeuden perhekohteista ja tapahtumista.
 
Millainen hulabaloo on suurperheen päivä sisäaktiviteettipuistossa? Onnistuuko reissuilu lakeudella, kun lapsilla on erityisruokavalioita? Entä saako bloggaajaäiti lähilomalla teinin irti älypuhelimesta? Tempaudu mukaan matkatarinoihin osoitteessa www.lakeudelle.fi 
 
*Yhteistyöpostaus*
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: