tiistai 27. kesäkuuta 2017

Juhannus juhlittu!

Moiks!
 
 
Mitenkäs teidän juhannus sujui?! Saitteko nauttia auringosta vai olitteko sadepisaroita piilossa?
 
Me saatiin perjantaille yllättävänäkin kiva sää. Aurinko paisteli, toki tuuli oli aika vilpoinen, mutta pääasia, että saatiin olla pihalla! Lapset touhusteli serkkujensa kanssa ympäri pihaa. Saunottiin pitkän kaavan mukaan ja syötiin kyllä paljon enemmän kuin olisi tarvinnut.
 
Mineakin meni joukon jatkona kuin vanha tekijä:) Sielä missä muutkin olivat oli meidän pikku neitikin. Ja miten hienosti hänkin osaa jo leikkiä. Leikkimökistä toi meille muille leikkiruokia maisteltaviksi.
 
 
Trampoliini on sitten aina yhtä suosittu. Tytöillä oli ihan omat leikkinsä koko juhannuksen. He tekivät kukkakauppaa salaiseen paikkaansa. Kälyn kanssa ilolla seurattiin miten hienosti leikit sujuivat. Isot poitsut leikki ja pelas keskenään, isommat tytöt samoin. Nuutti sai Nellistä just hyvän kaverin ja Minea sitten mennä möyrästi kaikkien kanssa:)
 
 
Nautin niin kovasti, kun saatiin hyvä sää. Terassilla syöminen on vaan niin hienoa! Päätettiin, että laitellaan ensin lasten ruoka ja vasta sitten meille aikuisille.  Saadaan edes suurin piirtein rauhassa syöpötellä.
 
 
Jääkaappia katsoessa jo vähän nauratti, että ei tässä kyllä nälkä pääse yllättämään! Kun  kaikki oli valmista ja päästiin pöytään niin sitä ruokaa oli sitten vaikka ja kuinka paljon. Ja niin hyvää!!
 
 
Lauantaina päätettiin vähän epävakaisesta säästä huolimatta lähteä Powerparkkiin. Vaatetta sai laitella oikein kunnolla päälle ja välikausi takkeja otettiin mukaan, jotka sai muuten kiskoa päälle heti parkkipaikalla. Väkeä ei mitenkään hirveästi ollut, varmaan tuo sää oli siihen suurin syy. Mutta sehän oli vain kiva meille, ei ollut jonoja juurikaan laitteisiin!
Nuuttia vähän mietittiin, tohtiiko hän mennä mihinkään laitteeseen, mutta jo ensimmäisen laitteen jälkeen huomattiin ihan turhaksi tuo pelko. Poitsu oli ihan innoissaan ja kiljahteli riemusta:)Tämä oli Nuutin ensimmäinen kerta huvipuistossa ja oli ihana katsoa sitä intoa. Juoksujalkaa mentiin laitteesta toiseen ja monen metrin päästä näytettiin jo ranneketta laitteen pyörittäjälle.
 
 
Oli hienoa, kun Rasmus ja Nooa pystyi mennä jo serkkunsa kanssa keskenään pitkin huvipuistoa. He kävivät vain välillä kertomassa kuulumiasia ja minne ovat seuraavaksi menossa. Ja pienempiä lapsia oli niin hyvin, että aina oli joku kaveriksi laitteeseen.
 
 
Powerparkkia ei kyllä voi kuin kehua paikkana. Niin siisti ja ihan hurjat määrät noita pienille lapsille suunniteltuja laitteita. Henkilökuntakin oli tosi mukavaa.
Iltapäivä ruuan jälkeen saatiin muutaman minuutin ajan vettä niskaan, mutta onneksi ei heti lähdetty kotiin. Nimittäin vesisade loppui nopeasti ja sitten olikin taas monta tuntia aikaa kierrellä laitteissa. Sade karkotti aika ison osan muista huvipuistoilijoista joten saatiin aika rauhassa mennä laitteesta toiseen!
 
 
 
Saatiin vielä kummipoitsu meille yökylään ja Mandi lähti serkkujensa luo joten mukavasti meni myös sunnuntai. 
 
Jotenkin tuntuu hullulta, että juhannus on keskikesän juhla. Siis justiinhan se kesä on vasta alkanut?! Vaikka tässä ollaankin saatu viettää niin monta sadepäivää, että tälle äidille rupeaa pikku hiljaa piisaamaan! Onneksi säätiedotus tais jo loppu viikolle luvata parempaa säätä. Pyykkiäkin on päässy kertymään kauheat läjät, kun oon vaan odottanut sellaista säätä, että saan ne pihalle kuivumaan:)
 
Jos jollain on jotain kivaa vinkkiä sadepäiville lasten kanssa niin kertokaa ihmeessä. Täälä on nyt muovailtu, maalailtu vesiväreillä, piirrelty, pelailtu lautapeliä, katsottu leffoja ym. Rupeaa ideat loppumaan , kun aamulla ysiltä ensimmäinen kysyy mitä vois tehdä...
 
Ihanaa tiistain jatkoa joka tapauksessa:)
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

 1. Juhannuksena saatiin niin sadepisaroita kuin auringonpaistettakin. Melko viileässä säässä keskikesän juhlaa vietettiin, mutta ehkäpä tämä kesä vielä tästä lämpiää...

  Ihana blogi sinulla! Päädyin tänne ihan satunnaisesti kurkistelemaan, mutta kyllä tämä piti heittää heti lukulistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en ainakaan vielä ole luopunut toivosta noiden lämpöisten säiden suhteen:)

   Ja kiitos ihanasta palautteesta<3 Ja kiva kun jäit lukijaksi!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: