tiistai 11. helmikuuta 2020

Missä mun äitiysvaatteet on?!

Hellou!

Viikko menee jo keskiviikossa, mutta ihan en vielä fiilistele viikonlopulla. Tai no muuten kyllä,mutta mun viikonloppu on ihan täynnä ohjelmaa. Lauantaina on klo 9-15 koulutuspäivä ja sunnuntaina vietetään Mandin kaverisynttäreitä. Että ei rentoa oleilua ollenkaan luvassa!

Mutta siis päivitelläänpäs taas masukuulumisia. Nyt eletään siis jo tämän odotusajan puoltaväliä. Niin uskomattoman nopeasti on viikot kuluneet sieltä plussauksesta. Ja miten sitä silloin odotti, että pääsee näille vähän turvallisimmille viikoille, tuntee potkut ja saa niiden kautta vähän vahvistusta, että sielä masussa oikeasti on joku pieni ihme.Ja nyt ne viikot on tässä<3

raskausviikko 20

Mutta siis apua, nyt kun tuo masu on jo aikas kiva pallo, niin mun mammavaatteet loistaa poissa olollaan. Tai no housuja löytyy muutamat ja enempää en kyllä hommaakkaan. Mutta ne paidat!?! Mulla on tasan yksi paita joka on oikeasti äitiyspaita ja muuten meen vaan omilla pidemmän mallisilla normi paidoilla. Nyt huomasin, että taidan kyllä tarvita edes pari mamma paitaa lisää, että pärjään loppuun asti. Onneksi on Tori!

Miten sulla on odotusajan vaatehankinnat mennyt? Ootko pärjännyt normipaidoilla vai ootko ostellut paljonkin äitiysvaatteita? 

itsestä tuntuu jotenkin niin turhalta laittaa äitiysvaatteisiin paljoa rahaa, niitä kun käytetään niin tosi vähän aikaa! Ja mitä nyt itse oon katsellut niiden jälleenmyynti hintoja niin esim molemmat äitiysfarkut mitä oon ostanut on maksanut 5€. Jos itse maksaisin niistä uutena melkein 40€ niin ihan hirveästi ei saa takaisin jos myy eteenpäin!

Toki ymmärrän senkin, että yritysten on hyvä repiä rahaa äitiysvaatteilla, niitä ilman (ainakaan housuja) ei oikein pärjää!

Mutta siis vielä niitä rv 20 kuulumisia.

vauva numero 6

Meidän bebe on isompien sisarusten tapaan aika vilkas tyyppi masussa ja potkii nykyään jo pitkin päivää. Parhaimmat möyrästykset tuntuu illalla klo 22 aikoihin ja aamulla, kun Mikko herää eli vähän yli 4. Saa nähdä heräileekö bebeliini samoihin aikoihin sitten masun ulkopuolella. 

Oma olo on vallan energinen. Siis mun tekis mieli mennä koko talon kaapit järjestellen ja viskata KAIKKI ylimääräinen pois. Tämä olis varmaan suhteellisen helppo projekti, koska tein sen jo viime keväänä ja tuloksena oli 5 jätesäkillistä ihan turhaa tavaraa!

 Samoin haluaisin jo niiiiin kovasti ostella pienelle vaatteita,mutta vielä tässä pitää malttaa. Siis 7 päivää ja 40 min. Mutta kuka näitä muka laskee?!?!Ja oon jo nauranut, että varmasti kun näin kovasti odotan, että saadaan sukupuoli tietää, niin bebe ei sitä edes suostu näyttämään! Kai siinä vaiheessa on ihan perusteltua saada kunnon itkupotkuraivarit?!

Yritän joka päivä viettää hetken, että rauhoitun kuulostelemaan beben liikkeitä ja painamaan niitä ihania potkuja mieleen. Nauttimaan tästä ihmeellisestä ajasta<3

Ihanaa keskiviikkoa sinä ihana<3

-Ulla-

1 kommentti:

  1. Minulla oli sekä että, normivaatteita että äitiysvaatteita. Jälkimmäisiä oli vain muutamia, niin että pärjäsi. Molemmat loppuodotukset olivat kesän korvilla, joten silloin pärjäsi hyvin mekoilla ja huitulatopeilla. Jokin aika sitten bongasin niin hienot äitiyshousut kirpparilta, että melkein ostin jemmaan, jos vaikka vielä tarvitsee. En kuitenkaan viitsinyt, joten joku toinen sai hienot turkoosit äitiyssammarit.

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: