torstai 7. huhtikuuta 2016

Harjoitus supistuksia...

Hellou!
 
Se olis sitten masukuvien päivitystä.
 
Jahkun tätä joka raskaus postauksessa, mutta en vaan voi käsittää miten nopeasti viikot menee! Muutama päivä ja pyörähtää rv 30 käyntiin. Huoh.
 
Mini on masussa tällä hetkellä n. 1350g ja 35cm pitkä. Vauvalla rupeaa olemaan hikka näillä viikoilla, joka on merkki hengitysharjoituksista. Lisäksi hänen muistinsa on kehittynyt esim. tietyt biisit saattavat rauhoittaa häntä.
 
Meidän Mini on hikkaillut jo muutamia kertoja. Meno on mun mielestä vilkastunut entisestään, eli pikkuisella on aika hyvin vielä tilaa möyrästää. Välillä pitää ihan silitellä masua, että toinen vähän rauhoittuisi, kun meinaa ottaa vähän kipeää:)
 
 
 
Masu on omaan silmään ottanut nyt jonkun hirmuisen kasvu pyrähdyksen. Välillä sitä herää kysymys, voiko tämä tästä vielä kasvaa?!! Mutta voihan sen.
 
 
 
 
Nyt on ihan tällä viikolla ilmestynyt nuo harjoitus supistukset kuvioihin. Niitä tulee oikeastaan päivittäin ja ne on ihan siis pelkkiä masun kovettumisia. Paristi on pienoista kipua ollut havaittavissa, mutta se menee tosi nopeasti ohi. Näitä samoja harkka suppareita on ollut mulla joka raskaudessa, ja yleensä juuri näiltä samoilta viikoilta. Ei siis aihetta paniikkiin:)
Yöt on muuttunut katkonaisiksi, nuoli osoittaa vahvasti Minin suuntaan. Toinen kun potkii masussa niin kovasti, ettei oo toivoakaan nukkua silloin. Mutta toisaalta, valmistaapa taas mukavasti tuleviin yöheräämisiin. Mutta en kyllä tunne oloani mitenkään väsyneeksi, noista heräilyistä huolimatta. Nautiskelen olostani ja tuosta kasvavasta kummusta<3
 
Sunnuntaina kun ajeltiin kohti Turkua, stopattiin myös Ideaparkissa. Siellä suuntasin suoraan KappAhliin ja minnekkäs muualle kuin Newbie osastolle. Oon ostanut nyt kaikki vaatteet kirppareilta, miinus se yksi Name it-n body. Ajatuksissa oli, että jotain haluan vielä uutena ostaa.  On nuo Newbiet kyllä mielettömän ihania vaatteita, ei voi muuta sanoa! 
 
Tässäpä siis ostoksia, Super pehmoinen neulepeitto ja kesähaalarit. Nuo haalarit ostin ihan sillä, että vaikka ne mekot on ihania, niin ne on jotenkin niin hankalia ihan pienen päällä, kun nousevat kainaloihin. Haalarit ostin siis vähän niin kuin mekon tilalle. Mulla ei muuten oo  y h t ä ä n  mekkoa vielä. Kyllä niitä nyt ainakin pari pitää olla, oli kuinka epäkäytännöllisiä vaan!!
 
Tämä väri taitaa olla viralliselta nimeltään dusty rose. Tätä sävyä oli tosi paljon eri juttuja ja oli vähän valinnan vaikeuksia, millaisen setin kokoan. Tuohon ruusu bodyyn ihastuin ihan heti ja nuo housut oli niin söpöt, että ne lähti myös meille. Sävyyn sopivat sukatkin löytyi, voiko nuo muka mahtua jonkun jalkaan??!!
 


 
Ja juuri, kun mä olin kassa jonossa tyytyväisenä mun ostoksiin, niin silmiin osui rekki jossa oli alehintaan viimeisiä kappaleita. Ja sieltä sitten nappasin pikaisesti vielä tämän yöhaalari ja nuo pitsisukat. Tuo yöhaalari on kyllä niin kaunis, että voi olla ,että se on meillä muutenkin kuin yö käytössä!
 
 
 
Täytyy myöntää, että Minin vaatekaappi rupeaa olemaan melko täysi. Eli saa ruveta lopettelemaan tätä shoppailua jo pikku hiljaa (lue = NYT).
 
Töitä on enää muutama viikko jäljellä. Tällä hetkellä ainakin vahvasti oon sitä mieltä, että jaksan tehdä töitä loppuun asti. Toukokuussa kun odottaa sitten pari viikkoa vuosilomiakin. Jaksaa, jaksaa!!!
 
~~Ulla~~
 

13 kommenttia:

  1. Voi juku! Löysin tänne Äiti ja melukylän lapset - blogin kautta.

    Ja musta on ihana lukea ison perheen äidin kuvauksia odotuksesta. Itsekin olen krooninen kuumeilija, mutta toisaalta kaksi lasta on ja taitaa olla aina.

    Olen kysynyt Terhin blogista kerran, huomasiko hän eroa odottaessaan tyttöä ja poikaa. Mä olen hurahtanut tähän pohdintaan, kun itsellä kävi juuri kuten kerran yhdessä Hesarin lehtijutussa sanottiin: esikoispoika syntyi häiden jälkeen ja oltiin saatu uudet työpaikat ja oltiin tosi itsevarmoja parikymppisiä ilman huolen häivää. Sitten kun tyttö syntyi, olin sitä ennen stressannut jatkotutkinnosta ja valmistumisesta, olin huolissani päiväkodin arjesta ja epävarma lapsen pärjäämisestä siellä ja huolissani monesta, ja vähän arka muiden äitien seurassa.

    Minulla poika syntyi siis ihan erilaiselle äidille kuin tyttö. Ja Helsingin sanomissa kun tuon lehtijutun näin, niin vissiin tätä on tutkittukin.

    Oletko Sinä huomannut että raskauksia edeltävä aika olisi ollut erilaista sukupuolten mukaan?

    Olisi huippua kuulla ajatuksiasi tästä. Tähän mennessä monen lapsen äidit ovat olleet sitä mieltä, että teoria on yhtä varma kuin sattuma :)

    T. Varmasti uusi vakkarilukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta moi!
      Ihanaa kun oot löytänyt tänne, tervetuloa vaan lueskelemaan juttuja:)
      Esitit kyllä mielenkiintoisen kysymyksen, käykö jos vähän pohdin sitä ja vastailen vaikka seuraavan odotus postauksen yhteydessä?!

      Poista
    2. Totta kai sopii, kiva olisi edes joskus kuulla tästä pohdintaa. Tämä on ollut omakohtaisesti niin osuva, ja sitten kuitenkin kiinnostaa, meneekö sittenkään niin.

      Toinen blogi jossa tästä oli postaus, oli Perheentuvalla-blogi. Tässä linkki postaukseen, jonka (myös) viiden lapsen äiti aiheesta kirjoitti: http://perheentuvalla.blogspot.fi/2015/06/poikkeus-vahvistaa-saannon.html

      Kaislakerttu :)

      Poista
    3. Mäpäs käyn lukaisemassa mitä tuolla Perheentuvalla blogissa on asian tiimoilta kirjoitettu,kiitos vaan vinkistä!!:)

      Poista
  2. Ja sitten kun vauva syntyy niin päivittelet kuinka nopeaan hän kasvaa. Näin se menee ainakin täällä. :D Meidän Mini täyttää kohta jo 8kk, en kestä!!♥
    Kerrassaan ihana masu sulla ja Newbien vaatteet on vaan niin ihania.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin se suurella toden näköisyydellä tulee menemään myös täälä. Kunpa vois välillä painaa pause- nappulaa ja nauttia hetken kauemmin jostain asiasta. Toisaalta joissakin kohdissa olisin ehkä valmis painamaan sitä eteenpäin kelaus-nappiakin:D
      Teidän Minin kasvua on ollut ihana seurata, se on kyllä vaan lisännyt sitä kaipuuta omaan pieneen<3
      Kiitokset ja Newbiet on kyllä niin <3 <3

      Poista
  3. Mä en sitten kyllästy sanomaan kuinka ihana toi sinun masu on <3 Odotan jo hulluna sitä että alat puhumaan pienen kasvusta ja muusta. Terveisin vauvakuumeinen höperö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos<3
      Uskomatonta miten pian on sitten sekin aika, kun saa sitä pienen kasvua seurata, ja ihmetellä...Ja ehkä vähän kauhistellakin:)

      Poista
  4. On kyllä masu kasvanu siitä kun minä oon sen viimeksi nähnyt! <3 Ja aivan huippu ihania noi miniset vaatteet mitä ostit! :) -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookki?! Täälä kasvaa joku jättiläinen:D
      Ja noi vaatteet oli kyllä sävyltään just sellaisia "mun tyylisiä", eikös?! Eikä kokokaan ollut se kaikkein pienin,noi on JO 62cm <3

      Poista
    2. No onhan siinä vielä varaa kasvaa ^_^ Ja ihan sun tyylisiä on, värit on kyllä iiiihanat!

      Poista
  5. Heippa!
    Olen lukenut blogiasi pari viikkoa ja jäin koukkuun! Ihana lukea ison perheen elämästä. Meillä on kaksi lasta ja kolmatta yritetään, toisaalta mietityttää arki kolmen alle kouluikäisen kanssa, mutta vauvakuume on kova :) ja sun blogi tuo luottamusta omasn pärjäämiseen. Jatkan lukemista siis jatkossakin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanaa,että oot löytänyt blogiini ja vieläkin ihanampi, että jäät lueskelemaankin juttuja<3
      Toivon niin kovasti,että teillä kohta ollaan myös masun kasvatus puuhissa:)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: