keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Aurinkoista torstaita!

Onpas kyllä oudon näköistä kun aurinko paistaa, koskahan on viimeksi paistanut??! Tuntuu, että on nyt niin valoisaa ja kova into tehdä taas yhtä ja toista:)
 
Täälä on viimeiset työpäivät käsillä ja monenlaista juttua on saanut vielä järjestellä, että saa sitten hyvillä mielin jäädä lomailemaan.
Pojilla on koulussa jo vähän rennompia päiviä, tänään lähtivät uimaan ja museoon, huomenna viettävät vappujuhlia. Ihanaa, että molemmat ovat hienosti jaksaneet koko vuoden pakertaa koulussa.
 
Piti taas keksiä keittiöön joku kiva juttu johon saan nuo Grengaten latet yms. esille. Mulla noita tarjottimia piisaa monenlaisia ja laitoinkin nyt tuollaisen rottinkisen tuohon alustaksi. Omaan silmään taas niin kivan näköinen:)
 
 
Kävin pyörähtämässä pika pikaa paikallisessa sisustusliikkeessä. Etsinnässä oli tuollaiset ihanat keraamiset lusikat ja sieltähän niitä löytyikin. Oli muuten maailman mahtavin idea lähteä kokoonpanolla mä, Mandi ja Nuutti sisustusliikkeeseen. Juu ei! Mandi nosti kaikkea käsiin ja sanoi, että " äiti kato miten ihana, äiti tää olis meille hyvä" . Joo laita takaisin sinne hyllylle, varovasti! Ja Nuutin nyt piti muuten vaan saada hipelöidä kaikkea mahdollista. Siispä käynti oli oikeasti TOSI pikainen.
 
 
Muutenkin musta tuntuu,että sisustuskaupoissa menee ensimmäinen kerta aina vaan siihen ihmettelyyn ja sitten pitäis päästä seuraavana päivä uudestaan ostamaan. Niin paljon aina kaikkea ihasteltavaa.
 
Mitäs onko teidän vappu pläänit jo selvät?!
 
Meille tulee Mikon sisko perheineen yökyläilemään. Lapset varsinkin odottaa jo ihan malttamattomina:) Lauantaina hengaillaan siis toivottavasti ulkosalla, tehdään ja syödään hyvää sapuskaa, herkutellaan simalla ja munkeilla, saunotaan ja turistaan mukavia. Mulla ja kälyllä olis haaveena karata Nuutin päikkäri aikaan Lapualle kirppistelemään...Saas nähdä ehditäänkö:)
 Huomenna on tulossa myös ystäväperhe visiitille, joten ihana viikonloppu edessä. Vielä kun joku laittais tämän talon siihen kuntoon, että tohtii avata oven:)
 
Hei ja onko joku jo tohtinut istuttaa orvokkia pihalle??? Vitsi huvittais niin kovaa käydä hakemassa tuosta Tokmannilta jo niitä, rupeaa tympäisemään nuo ei-niin-elävän-näköiset callunat. Mutta sitten harmittaa jos ne ottaa ja nuupahtaa joku pakkasyö. Mä oon siis maailman laiskin jossain kukkien peittely puuhissa, enkä todellakaan rupea kantelemaan niitä minnekään lämpöiseen!
 
Toivottavasti tekin saatte viettää torstai päivää auringon paisteessa!!
 
~~Ulla~~
 


10 kommenttia:

  1. Moi! Käytiin pyörähtämässä neidin kanssa "teillä asti", kun oltiin Lapualla kirpulla. Löysin fb:n tiedoilla Aarrekammion! Kiva oli! Mikä sisustuspuoti?!? Voi, kun olisin tiennyt, että sellainenkin on! No, pitää körötellä sitten toisen kerran; eipä teille pitkä ole! :) Kivat Vaput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi siis se sisustus puoti on siinä ihan samassa rakennuksessa kun aarrekammio. Tai siis ihan just muutti siihen. Niin ja sen nimi on siis sisustustarvike stars. Joo ei meille nyt NIIIN pitkä matka oo:) Mitä tykkäsit siitä Lapuan kirpparista, itte oon tehnyt sieltä nyt hyviä löytöjä!

      Poista
    2. On ehdottomasti parempi kuin vanhalla paikallaan. Meillä kun kamat on jo 140-160cm, niin harvemmin löytyy aarteita, mutta tietty kaikkea muuta kivaa(lue; ei niin tarpeellista)!
      Mua vain niin pistää silmään, miten siellä on nyt jo -tyyliin kuukauden aukiolon jälkeen- hamstrattuja nyssyköitä siellä sun täällä. Tulee yhtäkkiä huomaamatta sotkuinen fiilis.

      Poista
    3. Joo mäkin tykkään tuosta enemmän uudes paikas kuin vanhas.Mutta asiakaspalvelu on ehkä vähän toista luokkaa kuin esim basaarilla. Sielä jutellaan tosi paljon ihan henk.koht. asioita kassalla ja ittelle tulee joka kerta sellainen "anteeks että mä nyt keskeytän teidät"-olo kun meen maksamaan tavaroita.
      Tuo on kyllä harmi, ettei noita isoja vaatteita enää oikein oo myynnissä. Meidänkin vanhin poitsu on kokoa 140cm ja yli harvoin tulee sille löydettyä mitään, saatikka oikein jotain helmiä!!

      Poista
  2. Meillä kans lasten kanssa ihan missä kaupassa vain olleessa pitää koskea melki kaikkeen ja sanoa, "tää olis äiti meille hyvä". Aino puolestaan ei ehdottele vaan lappaa heti kärryyn. :D
    Kivoja vappu suunnitelmia. Me ei olla suunniteltu mitään vielä. Toivotaan että aurinko paistaa niin saa olla tai siis viihtyy paljon ulkona. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ruokakaupassa löytyy aina kans kassalla kärryistä vaikka mitä. Sitten me Mikon kanssa katostaan ihan hölmöinä toisia,että "ostikko sä tämän?!" ja just Mandi saattaa sanoa,että mä sen laitoin sinne:)
      Toivotaan todella, että aurinko paistaa koko viikonlopun!!

      Poista
  3. Mä en tykkää yhtään mennä molempien lasten kanssa edes perus vaatekauppoihin, tulee heti "norsu posliini kaupassa" efekti, kun molemmat on tutkimassa jotain ja näprää kaikkea mihin ylettävät :D
    Mukavalta kuulostaa teidän vappu suunnitelmat :) Meillä myös on aikomus grillailla jos säät sallii, ruokaa ruokaa ruokaa, ulkopelejä ja saunaankin olisi tarkoitus mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä mulla oli kuule just tuollainen olo eilen noiden kahden pienimmän kans:) Ja Nuutin jätän kyllä suosiolla kotia, jos pitää vaatteita mennä ostelemaan, en saa itte katteltua ollenkaan mitään, kun mun aika menee katsoessa pikku miehen perään!!
      Voi grillaus, ne sapuskat on kyllä niin hyviä, mä pidän peukkuja, että saatte hyvän grillaus sään!! Vaikka eikös sitä sanota, että AINA on hyvä sää grillata;)
      Ihanalta kuulostaa teidänkin vappu plaanit!

      Poista
  4. Hahaa myös meidän muru on ostamassa joka tuotteen kauppareissuilla! ;)

    Vappua vietämme A-muru mummolassa.Sima on jääkaapissa ja sitä on maisteltu jo muutamia kertoja. Lisäksi herkullinen juustokakku hyytyy jääkaapissa johon saattaa myös livahtaa itse tehtyä simaa. ;) Ihanaa vappua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleekohan tuo shoppailu tytöillä jotenkin geeneissä?!
      Voi että, te ootte jaksaneet tehdä itse simaa.Mä aina joka vuosi siitä puhun ja sitten se menee niin, että kannan pari pulloa kaupasta ja vapun jälkeen sanon että ENSI vuonna kyllä teen itte:)
      Tuo juustokakku simalla kuulostaa muuten tosi hyvältä idealta!!!
      Ihanaa vappua teillekin<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: