torstai 10. joulukuuta 2015

Monenlaista touhua...

Hyvää huomenta!
 
 
Mulla ja Nuutilla se on kyllä jotain ihan muuta kuin hyvää. Pikku mies päätti tulla sängystä pois klo 02.30-04.30 välisen ajan.ARGHHH!!! Ja mikä ihaninta, tyyppi nauraa kikatti siinä vaiheessa kun mä nousin sängystä! Jokseenkin väsynyt olo siis, mutta kyllä se taas tästä, kun vauhtiin päästään.
 
Nyt tulee vähän vanhoja kuvia, pahoittelut.
 
Eli viime sunnuntaina meidän muksut päätti, että puoli seittemän on aivan loistava aika herätä. Niinpä me täälä oltiin jo puoli yhdeksään mennessä leivottu pipareita=) Jotain hyvää kun herää aikaisin, saa paljon aikaiseksi!
 
Mandi ei malttanut käydä edes päivävaatteita pukemassa...
 
Nuuttikin pääsi ensimmäistä kertaa heilumaan kaulimen kanssa. Isommat opetti heti, että taikinaa kannattaa maistaa ja Nuutti oikeastaan söi koko taikina palansa.Saatiin me nyt muutama piparikin siitä yhdessä tehtyä<3
 
Pojat leipoi jo niin hienosti, että eivät tarvinneet äidiltä apua ollenkaan. Ja tänä vuonna osatiin laittaa muotitkin hyvin jo taikinaan, niin ettei paineta vaan kahta muottia keskelle=)
 
Mandi olisi jaksanut leipoa varmaan monta tuntia, jos taikina olis piisannut. Oon ottanut tavaksi leipoa lasten kanssa kaupan taikinasta ja itse teen sitten joku päikkäri aika itse tehdystä taiinasta, siitä on vähän hankalampi leipoa, niin ei mene lapsilla äitillä hermot!
 
Iso purkillinen saatiin valmiita pipareita. Näitä on kyllä tämän viikon aikana hävinnyt aika paljon jo. Ei nyt onneksi ihan purkin pohja näy, mutta pian täytyy täydennystä leipoa!
 

 
Valkoisia hyasintteja metsästelin aikani ja yllätykseksi niitä löytyi ihan paikallisesta S-marketista! Seinäjoella oli kyllä kaikkia muita värejä, mutta valkoiset on ilmeisen suosittuja sielä suunnalla.
Nyt saa nuuskutella aina ohi kulkiessa tuota ihanaa tuoksua<3
 
Maanantaina oltiin ensimmäistä kertaa Mandin tanssi näytöksessä. Mehän ei olla kertaakaan nähty miten neiti tanssi tunneilla tanssii. Sielä on ovet kiinni ja me aikuiset odotetaan kiltisti oven toisella puolella.
 
Neiti itse ei pahemmin näytöstä jännittänyt, nukahti vielä autoonkin matkalla Lapualle=)
Itse näytös oli kyllä huikea!Ja Mandin tanssiessa tämän äidin silmät vuoti aivan mahdottomasti<3
 
Meinattiin aluksi, että katsotaan vain Mandin ryhmän tanssi, mutta oltiinkin näytöksen loppuun asti. Nuuttikin jaksoi istua sylissä hiljaa koko ajan, sen verran vauhdikasta katsottavaa oli=)
 
Tämä viikko on jotenkin vain hujahtanut ohi. Huomenna suunnataan Mikon kanssa kahdestaan Ylivieskaan joulu ostoksille. Lista on melkoinen! Toivottavasti saatais suurin osa ostettua tuolta, ettei tarvitte kovin monessa kaupassa sitten erikseen käydä.
 
Joko teillä on lahjat ostettuna?
 
Ihanaa viikonlopun alkua teille!
~~Ulla~~

3 kommenttia:

 1. Mä myös aina kyynelehdin kun oon katsomassa tytön jumppaesitystä.
  Ihanaa alkanutta viikonloppua sinne.♥

  VastaaPoista
 2. Edelleen ihanan jouluisia kuvia <3 Mun on pitäny kans jo monta kauppareissua ostaa hyasintteja, ehkä huomenna saan niitä kotiinkin asti! :) Katoin et myydäänkö siellä tollasia asetelmia mutta sait pussukan hyötykäyttöön! :'D -V P.S. Mandi näyttää ihan ballerinalta <3 Seuraavaan näytökseen tuun kyllä minäkin!

  VastaaPoista
 3. Tuo lasten yöllä heräilly on todella raskasta. Meidän neiti vuosi sitten heräili tuohon samaan aikaan leikkimään. Voi kun hermot oli kireällä silloin :D

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: