keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Niin lähellä jo...

Hei te ihanuudet!
 
Lapset on kiljunu aamusta asti, että huomenna tulee pukki=) Mitään leikkiä ei oikein saada käyntiin, tai jos nyt saadaan niin sen kesto on viisi minuuttia ja sitten menee riehkaamiseksi. Tämä äiti on menettänyt hermot kertaa sata. Onneksi tänä aamuna oli suureksi yllätykseksi valkoinen maa, joten pihalla sai purettua tuota energiaa edes hetkeksi pois! Ilmeisesti jännitys ja odotus nyt on niin pinnalla, että ei millään malta touhustella mitään rauhassa. Mistähän sitä sais itselle teräs hermot huomiselle??
 
Täälä on talo siivottu, lahjat paketoitu ja kinkku odottelee pöydällä alku yötä, että pääsee uuniin. Eli aika hyvällä mallilla on joulu-jutut.
 
Ostin jo syksyllä Ikeasta ihanaa joulupaperia, josta tykkäsin kyllä vieläkin tosi kovasti. Meidän paketit on tänä vuonna Super hempeän värisiä.On sielä niitä perus prinsessa papereihinkin paketoituja paketteja=)Paketoin jo viikonloppuna KAIKKI. Mutta nämä oli vielä jäänyt kaappiin=) Piti mennä kaikki kaapit läpi, etten vain oo unohtanut jotain sinne!!
 

 
Kuusi tuotiin tänään heti aamusta sisälle (heti siis sen jälkeen kun löydettiin kuusen jalka...). Lapset oli niin innoissaan sen koristelemisesta. Lopputulos oli se,että yhdellä oksalla oli vaatimattomat seitsemän palloa...=) Muksut hipsi yläkertaan ja kävin itse vähän tuunailemas palloja laajemmalle alueelle.
 
Nuo kauriit on kyllä mun silmään mielettömän kauniita. Olisin halunnut vain valkoisia palloja,mutta idea sai sen verran huonon vastaanoton, että laitettiin myös punaisia mukaan!


Toin jo viime viikonlopulla sisälle pari oksaa pöydälle, ne olikin tosi kivan näköisiä, siihen asti kunnes kuusi tuotiin. Oksat sai siis väistyä kuusen tieltä!Meidän aatto kulkee aika samalla kaavalla joka vuosi. Muksut herää aamulla AIKAISIN, ei sitä malta pitkälle nukkua aatto aamuna=) Joten aamupalan kautta suunnataan sohvalle katselemaan joulun lastenohjelmia. Mä laittelen riisipuuron alulle,jota syödään sitten tuossa 11 aikoihin. Sitten Nuutti päikkäreille ja Mikko lämmittelee pihasaunan kuumaksi. Saunan jälkeen tulee mun isä ja veljet meille.
 Laitellaan siskon kanssa jouluruokaa joka tänä vuonna syödään jo tuossa klo 14 aikoihin. Pukki saapuu n klo 16. Sitten onkin koko ilta aikaa leikkiä uusilla leluilla ja syödä suklaata, torttuja, juoda glögiä ja kahvia. Siitä sitten jokainen syö pitkin iltaa välillä suolaista välillä makeaa. Jouluna kuuluu syöpötellä!!! Lapset menee hitusen myöhemmin nukkumaan ja me aikuiset vielä myöhemmin. Kännykät ja tietsikat on koko päivän narikassa. Ne ei vaan kuulu aattoon!!
 
Joulupäivänä suunnataan anoppilaan, jonne tulee sitten Mikon sisko ja veli perheineen ja mummoja, paappoja, tätiä ym. Ihanaa kokoontua isolla porukalla.
 
Semmoinen joulu olis meillä edessä. Ensi vuodesta haluan sanoa jo tässä vaiheessa,että jotain pienoisia sisällön muutoksia on tulossa...=)
 
 
 
Ihanaa ja toivottavasti rauhallista joulun aikaa ihan jokaiselle teistä.
 
~~Ulla~~5 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: