tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulu 2015

Niin se vaan hujahti ohi, ihan hirmuisen nopeasti koko joulu.Mutta kyllä oli ihanaa vain olla kaikkien rakkaiden kanssa<3
 Oltiin siis aatto ilta ihan kotosalla ja meille tuli mun puolen sukua. Oli ihanaa kattaa pöytää vähän hienommin. Tätä vois harrastaa useamminkin!
 
 
Luojan kiitos varattiin pukki meille jo neljäksi, kukaan ei olisi enää jaksanut sitä lasten jännittämistä!!! Meidän pukki oli kyllä loistava tapaus, numero tallennettiin ensi vuotta varten puhelimeen. Ja Nuuttikin jonka epäilin huutavan hysteerisesti koko joulupukin ajan, kävi itse hakemassa reippaasti omat paketit! Itse asiassa pikku mies parkkeerasi lopuksi pukin lahjapussin viereen odottelemaan omia pakettiaan=)
 
Aika totista porukkaa...
 
 
Lahja määrästä päätellen meillä on ollut erittäin kilttiä lapsia. Ja voi mitä riemun kiljahduksia kuului kun paketeista paljastui niitä ihan lemppari juttuja!Ehkä parasta joulussa<3


 
Mandi sai sen mitä on toivonut nyt hartaasti viime synttäreiltään asti. Eli Elsan mekon ja kaikki muut siihen liittyvät jutut. Niin kuin kruunu,valtikka ja hanskat. Voi sitä onnea!!!
 
 
Mun paketista paljastui kaikki ne mitä toivoinkin, Cheekin uusin levy (ja kyllä sitä on kuunneltu nyt niin paljon,että muksutkin osaa biisit ulkoa...), kookosöljyä ja Vichyn ihana yövoide. Siskolta sain ihanan lasisen pullon öljylle ja huippu hyvän kasvonaamion. Lisäksi tuli vielä Annivalille lahjakortti (tilaus on tietty jo tehty...) ja suklaata=)
 
Mä otin ja repäisin eilen ja niin vaan lensi kuusi kaaressa pihalle ja tontut + kaikki punainen meni kaapin perälle odottelemaan ens joulua. Voin kertoa,että nyt näyttää niin ihanan raikkaalta talo!!! Joulutähdet on vielä ikkunassa uuden vuoden, mutta sitten nekin lähtee pois.
 
Me ollaan täälä jo kovasti suunniteltu uuden vuoden sapuskoita kälyn kanssa. Mandin kanssa otetaan kaikki irti pakkasista ja ollaan jäädytelty jäälyhtyjä. Aamuisin saadaan aina jännätä onko sanko mennyt halki vai ei=) Ajatuksissa olisi tehdä lyhtypolku uudeksi vuodeksi pihasaunalle. Nyt olis pari jo valmiina, aloitettiin teho tuotanto ja laitettiin nyt kahteen sankoon vettä!!
 
Mulla on vaan pari päivää tällä viikolla töitä, joten kivasti ehtii vielä touhustella kaikkea.
 
Mites teidän joulu meni?
 
~~Ulla~~


4 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa teidän joulu ja voi tuota onnea kun Mandi saanut nuo Elsan vaatteet, ihana.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana joulu. Mandin ilme on tallennettuna kameralle, oli kyllä yhtä hymyä koko neiti kun paketin avasi ja tajusi mitä sielä on=) Melkein tuli tippa ittellä silmään...<3

   Poista
 2. Ihanalta on näyttänyt ja kuulostanut teidän joulu♡

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: