keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Mihin nämä päivät katoaa?!

Mun tekis mieli huutaa, että JARRUA!!!
 Aivan kauhistuin kun lapset tänä aamuna laski,että jouluun on seitsemän yötä, siis
 s e i t s e m ä n ! Onneksi lahjat on saatu ostettua, ja vikonloppuna aattelin lämmitellä glögiä,herkutella suklaalla,laittaa joululaulut soimaan ja kasata lahjat ja paketointi tarvikkeet lattialle. Onneksi Mikkokin on yleensä osallistunut näihin paketointi talkoisiin (ei ehkä ihan innosta kiljuen,mutta kumminkin!).
 
Pojilla on koulussa vietetty eilen pikkujouluja ja sinne pitikin sitten oikein urakalla kirjoitella joulukortteja kavereille.
 

 
 
Meillä meinas ihan kortit loppua kesken, kun pojat keksi koko ajan uusia tyyppejä joille halusivat kortteja laittaa. Niitä vietiin mm keittäjälle=)
 
Tänään olis sitten ohjelmassa poikien joulujuhla. Niihin on mun mielestä aina niin ihana mennä, pojat on ihan täpinöissä selittänyt mitä he tekevät sielä ja mitä muut tekevät. Kiva nähdä nyt sitten livenäkin tuo esitys=)
 
Meillä on täälä vilahdellut nurkkien takana pikkuisia tonttuja, välillä ne ovat jopa tuollaisia alle metrin pituisia ihanuuksia<3
 

Välillä on nähty tonttu kumossa, syynä lienee hitusen liian pitkä tonttulakki=)
 
 
Mutta on ne myös olleet hurjan hyvän tuulisia!!
 
 
Mitään erillisiä joulusiivoja mulla ei oo tapana tehdä, tässä nyt tulee siivoiltua mennen, tullen ja palates melkeinpä joka päivä. Enkä kyllä oo leiponutkaan mitenkään erityisesti joulua silmällä pitäen. Pukki saatiin tilattua korvatunturilta meille sopivaan aikaan, joten se stressi on poissa. Kuusen haluaisin jo kovasti meille, mutta Mikko on sitä mieltä että ei ihan vielä. Ehkä viikonloppuna=)
 
Joko teillä on joulujuhlat takana? Kuusi koristeltuna?
 
Palaamisiin!!
~~Ulla~~

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No eikös?! Sulatti ihan tämän äidin sydämen<3

      Poista
  2. Tuo oli kyllä kamala tunne kun yhtäkkiä tajuaa että se jouluhan on ihan muutaman päivän päästä :D Kiva lukea näitä joulu juttuja. Hieman näin jälki käteen. :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: