lauantai 28. marraskuuta 2015

Ihan jo nurkan takana...

Hellou!
 
 
Me ollaan täälä jo tälle päivälle ehditty käydä kaupassa ja Aarrekammio kirpparilla. Tehokkaana heti aamusta=) Mikko lähti tooosi aikaisin jo hirvimettälle ja muutenkin täälä oli koko joukko jo ennen seiskaa ylhäällä. Millon nuo muksut oppii,että viikonloppuna vois nukkua vähän myöhemmälle?!
 
Kirpparilta löytyi Nuutille ihanat Me&I haaremihousut joissa oli tassun kuva pepussa=) Kuvaa en tietenkään hoksannut napata...
 
 
Päätettiin Mandin kanssa laitella aamusella jo joulu juttuja paikoilleen. Kyllä se punainen väri vaan meillekkin tuli täksi jouluksi. Jotenkin se vaan kuuluu tähän vuoden aikaan!
Nuutti on ihan in löööv näihin possuihin. Joka siis käytännössä tarkoittaa sitä,että ne ei oo juuri koskaan tuossa, ainakaan molemmat=)

 
Käykö teille koskaan niin, että laitatte jonkun jutun hyvään paikkaan, tiedättekö siis sellaiseen josta sen asian sitten aivan varmasti löytää?!!! NO mä harrastan tätä U-S-E-I-N. Niin kuin tämän juuri ostetun joulukoristeen kanssakin. Ja sitten kun tuli aika etsiä sitä niin ei kuulkaa löytynyt. Piti etsiä n. tunti ennen kuin löysin. Vähänkö turhauttavaa!!!
No mutta pääasia,että se löytyi!
 
Jouluiset hiiretkin pääsi takan reunalle katsastelemaan meidän menoa.
 
Keittiön pöydälle tuli vaan valkoisia ja hopeisia palloja.



Tänään ohjelmassa on päikkärit, joista oon haaveillu koko viikon!! Sääkin on onneksi sopivan synkkä, saa hyvällä omalla tunnolla käpertyä viltin kanssa sohvalle.
 
Huomenna saadaan mun kaveri perheineen kylään pitkästä aikaa. Tänään leivotaan siis vielä iltapäivästä.
 
Joululahjoja sain eilen haalittua jo jonkun verran kasaan, kun oli niin hyviä tarjouksia joka paikassa. Mutta kyllä niitä on vielä suurin osa ostamatta. Me ollaan Mikon kanssa joka vuosi käyty yhdessä ostamassa kaikki lahjat. Tänä vuonna päätettiin suunnata Kärkkäiselle Ylivieskaan. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä heidän leluosastoon. On vähän erilaisia leluja, kuin esim prisma-citari-halpa-halli linjalla.Nyt pitäis vaan lyödä päivä lukkoon,että milloin sinne lähdetään!
 
 
Rentouttavaa viikonloppua!
~~Ulla~~




5 kommenttia:

  1. Ah niiiin jouluisen näköistä!! <3333 Tämän innostamana taidan iskeä tännekkin punaista jo joka paikkaan. Jos joulukuusen laittoa lykkäis vähän lähemmäs joulua sit :'D Mistä toi koriste löytyi sit loppujen lopuksi?! Se on kyllä ihana! Ja hiiretki ku tehty tohon takkaan :) -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykkään kyllä itekkin,että nyt on sopivasti joulua!!MUTTA tajusin suuuuuren puutteen näis meidän joulu jutuis. Meillä ei oo ollenkaan mitään jouluisia tyynyjä???Miten näin on päässyt käymään?!
      Ja toi koriste löytyi sitten meidän vaatehuoneesta....:D

      Poista
    2. Tiedäkkö kun mullakaan ei oo jouluisia tyynyjä!! Tai no olkkarissa nää kimmeltävät mutta makkariin ois ihana saada jotain punaista myös <3 :'D Onneksi tähän aikaan tyynynpäällisiä on varmaan joka paikassa, sen kun valkkaa! Aaaaaa no se on hyvä jemma :'D Pääasia että löytyi! -V

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: