torstai 12. maaliskuuta 2015

voiko näin suloisia olla?!

 
Moikat!
 
En tiedä missä törmäsin näihin ensimmäisen kerran,mutta varoitan nyt teitä muita. Nämä vie ihan sydämen. Kyse on siis,yllättäen, ihanista lastenvaatteista. Tällä kertaa merkiltään Nosh. Onko tuttu merkki teille muille?Mulle tämä oli ihan uusi merkki ja surffailin hetken netissä,että löysin infoa.
Eli jes,kysehän on suomessa suunnitelluista vaatteista!!Ja vielä suuri plussa,että vaatteet ovat ekologisia.Täältä voi käydä kurkkimas lisä infoa kliks
Värit ja mallit ovat aivan ihania. Jotenkin näen näitä etenkin Nuutin päällä. Hänelle tilasinkin meidän ensimmäiset Noshit testaukseen. Ja pakkohan niitä oli heti testata päälle.
 
Tilasin Nuutille bodyn ja haalarin kokoa 74/80cm ja molemmat oli tosi hyvän kokoisia.Mahtuvat siis vielä hyväsen aikaa! Tuo body on aivan unelman pehmeä ja eikös ihana kuosi?

 
 
Sekä haalareissa,että tuossa bodyssa on tosi pitkät käännettävät resorit lahkeissa ja hihoissa,lisää kivasti vaatteiden käyttö ikää,plussat siitä.
 
Ja sitten kuvia nämä ihanat vaatteet päällä...

Nämä myös joustaa kivasti,huomaatteko?!
 
Herra pysyi tasan kuvien ottamisen ajan pystyssä=)Haalari on Super suloisen mallinen<3
 
 
Aina jaksa poseerata äitille kunnolla=)

Mitäs tykkäätte näistä vaatteista?Onko sun makuun?Mä tykkäsin tosi kovaa,ei varmasti jää viimeisiksi kyseisen merkin vaatteiksi meille.
 
Huomenna suunnataan kälyn kanssa kohti Nurmoa ja maalismarkkinoita,aateltiin kierrellä myös kirppareita.Ihana päivä siis tulossa,aurinkoa laitan tilaukseen huomiselle!!
 
Mukavaa viikonloppua teille ihanille=)
~~Ulla~~


4 kommenttia:

  1. Heippa! Nosh on tuttu merkki ja oon tykännyt tosi paljon meidän vauvalla! Aika hinnakkaitahan ne on, mutta ainakin meillä on pysynyt hyvässä kunnossa kangas pesuissa. Tosin meillä niin paljon vaatteita tytöllä, että sama vaate on alle kerran viikossa päällä :) ihan ahistaa vaatekaapilla välillä aamulla kun olis niin ihania vaatteita.

    Kyselit aiemmin kontataanko meillä. Voi kuule kyllä on kontattu 6 kk asti!! Nyt opetellaan ilman tukea seisomista ja kävelyä haparoiden.

    Blogiasi on niin kiva lukea, kun kirjoittelet niin hyväntuulisesti tavallisista jutuista 😊

    Kivaa kirppispäivää sinne. Itellä on kierros edessä huomenna.

    - Hilda-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oon samaa mieltä,ihan ilmaisia nämä Noshit ei oo,mutta silloin tällöin malttaa ostaa! Ja nyt vasta kun laitoin nuo Nuutin päälle uudestaan niin huomsin,että bodyssa on kätevä tuo säätöjuttu,menee pidempään.Meillä on vähän samaa ongelmaa,että vaatetta on ihan käsittämättömät määrät kaapeissa,siis lapsilla=)Oma kaappi onki sitten ihan eri juttu...

      Ai teillä on ollut menoa ja meininkiä jo vaikka kuinka kauan!!!Saa nähdä koska tuo meidän pikku mies hoksaa,että liikkuakkin vois=)Voi ne ekat haparoivat askeleet on jotenkin niin hellyttäviä<3
      Toivottavasti teet hyviä löytöjä kirpparilta!

      Poista
  2. Aivan IHANIA nuo vaatteet!! <3 Ja huikea ilme Nuutilla viimeisessä kuvassa, näyttää ihan Rasmukselta kun se kohottelee kulmiaan! :'DD -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eikös?! ja niin pehmosia,varmasti mukavia päällä! No kuule samaa mäki mietin,että isoveljen kans ihan samanlaisia ilmeitä=)Tukka on vähän taas päässy kasvamaan pitkäksi,vink vink!!!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: