tiistai 31. maaliskuuta 2015

Terkkuja Leviltä!!

Heipsan!
 
Lumiselta Leviltä on kotiuduttu jo lauantaina,mutta meidän reissu päättyi kaikkea muuta kuin mukavissa tunnelmissa. Eli perjantaina oltiin koko kööri ravintolassa syömässä ja köörillä tarkoitan nyt siis me,käly perheineen ja anoppi miehensä kanssa.
Päästiin mökille ja pari tuntia siitä niin kolme lasta oli oksentanut...Hieman hirvitti seuraavana aamuna oli kumminkin lähtö jo viiden aikoihin kotia kohti. Yö meni meidän osalta ihan rauhallisis fiiliksis,mutta Nooa reppana on sitten sairastanut melkein koko kotimatkan. Ei mikään ihanin paikka sairastaa vatsatautia tuo autos istuminen.
Että täälä on nyt sitten sen normi mökkiviikon pyykkien lisäksi pesty mm.Nuutin istuin,Nooan toppaliivi ja AUTO sisältä!!!! Mä niin tunnen sympatiaa taksikuskeja kohtaan...
 
No,nyt rupeaa olemaan pyykkivuori jos ei kokonaan pesty,niin ainakin voiton puolella=)Päätin sitten tietty samaan kaaokseen pestä toppavaatteet varastoon,josta kostona tänään oli sitten 10cm lunta maassa.Ei enää pliis!!!Kevät fiilis meinaa kyllä ihan kadota kun katsoo pihalle.
 
No tässä nyt kuitenkin kuvia reissusta:
Ihanaa kun meillä kerkesi jo vähän lumet kadota niin lapis jaksoi taas möyrästää lumi kasois. Ja olihan ne lumikasat nyt vähän eri kokoisia kuin meillä.
 
Saatiinpas koko serkkulauma samaan kuvaan,no siis miinus Nuutti,mutta muut.En muista mitä pyydettiin lapsia sanomaan,mutta ei nyt kyllä oikein näytä hymyileviltä naamoilta vai mitä ootte mieltä?!=)
 
Lupa poistumiseen myönnetty!!!
Käytiin lasten kanssa myös läheisellä porotilalla,Sammuntuvalla katsastelemassa poroja. Nuutin ilolla ei ollut mitään rajaa,kun hän huomasi porot! Oli pakko laittaa tämä hauska kuva tänne,kun vasta kotona koneella huomasin tuon poron kielen!
 
 
Nautittiin myös munkkia ja kuumaa mehua,voitte nyt vaan arvata miten hyvää oli.
 
Nuutti nautiskeli säästä ja munkkien tuoksusta rennosti pöydällä<3
 
Kukkula valloitettu!!
 
Ihan liian nopeasti hujahti loma. Mutta toisaalta,nyt on ihanat kaksi vajaata viikkoa ja uusia tuulia tuulee mun työrintamalla.
 
Yritän palailla vielä ennen pääsiäistä!!!
Mukavaa tiistai-illan jatkoa!
~~Ulla~~

1 kommentti:

  1. Oi eikä mitä ihania kuvia ja Nuutti supersöpöläinen!!! <333 -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: