torstai 12. maaliskuuta 2015

Moiks!
 
Hurjaa miten nämä päivät vilisee ohitse!Aurinko on paistanut meillä joka päivä ja ei olla paljon neniä sisällä näytetty=) Kaivettiin eilen lasten pyörätkin varastosta ja käytiin pyöräillen tutkiskelemassa lähiympäristöä.Löydettiinkin aivan ihana ja rauhallinen pikku tie tästä ihan läheltä,jossa on lasten turvallista pyöräillä.
 
Mä tein viikoloppuna löydön,kun järkkäilin varastoa.Sinne oli siis muuton yhteydessä vaan heitelty tavaraa ja nyt oli korkea aika etsiä kaikille oikeat paikat. No siis siihen löytöön. Sielä oli mun mammavaatteet!??Ja kun aikani pengoin niin sieltä löytyi myös Nuutin vauva vaatteita isot säkit. No koska en millään nyt ehdi kirpparille pöytää laittelemaan ja toiseksi mistään ei saa kirppis pöytää NYT, niin otin ja kuvasin koko järkyttävän pinon ja laitoin huutikseen. Jos siis ruudun toisella puolella on joku poikaa odottava tai 104cm tyttösen omistaja niin käy kurkkaamassa huutiksen kohteet. Laitoin Mandilta Pomp de Luxin ihanuuksia myyntiin,sopivasti, kun uusia on jo tulossa=) Tästä siis niihin kohteisiin-> kliks
 
Meidän Nuutti on ihan rakastunut kylpemiseen. Toinen viihtyisi kylvyssä varmaan tunninkin jos joku vaan jaksaisi nököttää vierellä ja vahtia,ettei ihan veden alle tyyppi katoa. Eilen jaksoin puoli tuntia olla ammeen reunalla ja sitten en tiedä kumpi oli märempi,mä vai Nuutti=)Mä oon tykännyt käyttää kylvyn jälkeen muruselle tuota Liberon öljyä,siitä tulee niin ihanan pehmoinen iho<3
 
 Tämäkin lelu löytyi sillä samalla varaston siivous retkellä.Ja se on ollut kyllä tällä viikolla Nuutin ihan ehdoton lemppari. Tosin saa reppana tapella tuosta isompien sisarusten kanssa. Onneksi on äiti pitämäs puolia!!

Viime viikonloppuna saatiin vieraita Espoosta. Mandin kummit lapsineen tuli meille pariksi yöksi. Tuollaiset pitkät vierailut on mukavia,lapset ehtivät leikkiä ja aikuiset saavat jutella oikein ajan kanssa.
Mandi sai synttäri lahjaksi kauan haaveilemansa Frozen lego linnan. Kummitädin kanssa se koottiin tietysti heti (äitinsä kärsivällisyys tällä tytöllä!) ja sillä on leikitty jo monet leikit.

 Ootteko te jo muuten ostanut välikausivaatteita tai sovittanut mahtuuko viime syksyn vaatteet vielä?
Mä oon ihan hukas nyt näiden vaatteiden kanssa. Meillä on lunta vielä aika kivasti maassa,mutta toisaalta on myös jo ihan sulaneita kohtia,ja vesilammikoita you name it,we got it!!aamulla on pakkasta muutama aste iltapäivällä mittari näyttää auringossa +15.li mitä ihmettä tuala pitäis olla lapsilla päällä???!! Rasmus ja Nooa tulee joka (siis todella tarkoitan JOKA) päivä aivan läpimärkänä kotiin.Meidän koululainen ei siis todellakana vana seisoskele koulun välitunneilla. Nyt on siis vielä toppavaatteet käytössä,mutta ne on jo iltapäivällä vähän liikaa...
Eilen laitoin pompille vielä tilausta menemään,päätin kokeilla sieltä noita kuorihousuja ja shoftshell takkia Rasmukselle,Nooalle onkin isoveljen vanha Reimatecin setti odottamassa. Mandille on vielä vähän hakuses.Racoonin  takin löysin neidille silloin joskus kirpparilta ja siihen olis tarkoitus etsiä vielä housut.
Sitten uupuukin enää kengät,pipot ja hanskat. Huoh sanon mä!!!
 Ressiä pukkaa...
 
No kyllä tämä taas tästä.Eikös?!
 
Aurinkoista torstaita joka kotiin!!!
~~Ulla~~


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: