maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ikeasta kotiutettua...

Heipsan taas!
 
Onni on omistaa sisko,jota saa käyttää lastenvahtina<3
Virpi oli meillä vajaan viikon ja yhtenä päivänä käytiin Mikon ja Nuutin kanssa Tampereen suunnalla. Eli siis Ikeas ja ideaparkis. Ideaparkista ei löytynyt oikein muuta kuin perus sukka-pyjama-housu-juttuja.  Tai no,olishan sielä ollu vaikka ja mitä,mutta noita perusjuttuja uupui kaapista.
Ikeasta sitten tulikin mukavasti kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista kotiin. Lähinnä lähdin hakemaan noita tauluhyllyjä poikien huoneeseen.
Tässä on muuten nyt tuo Nooankin viirinauha valmiina.
 
 
 Poikien kämpän lattian on vallannut tälläiset valtavat leikki jutut. Skylandereille pojat ovat rakennelleet vaikka minkälaisia koteja. Sovittiin poikien kans, että viikon  tuo saa olla levällään pitkin lattiaa,mutta perjantaina saapuu äiti ja IMURI!!!!
 Vapiskaa murut=)
 
Mandin huoneeseen ostettiin Ikeasta joku vehka. Älä vaan kysy mikä.Mutta tuommoinen ihana kukka ja siihen ruukku. Sopii neitosen kämppään.Sanoin Mandille,että hän saa itse sitä sitten aina kastella. Noh mun info oli vähän huono,koska seuraavana aamuna Mandi tuli onnellisen näköisenä kantaen tuota kukkaa ja koko ruukku oli IHAN täynnä vettä=) Sovittiin, että seuraavaksi kastellaan yhdessä...Ja ehkä ihan hitusen vähemmällä vesi määrällä! Tai mistä mä tiiän,oon jo melkein tappanut sen muratinkin...Ehkä pitää vaan antaa neidin hoidella noita meidän talon vehkoja??!!
 
Mandi sai Virpiltä synttäri lahjaksi Ihanan Frozen värityskirja ja tuollaisen karkkikoru pakkauksen. Neiti on nyt muutaman korun tuosta tehnyt ja tykännyt kovasti.
 
Olkkariin ostin tuon varmaan joka toisesta kodista löytyvän feikki lampaan taljan. Mulla oli jo se aito kädessä,kunnes huomasin,että sehän oli ihan äly pieni??! Joten vaihto feikkiin oli aika nopsa=)
Nuutti muuten rakastaa silitellä ja hypistellä tuota karvaa...Onhan se ihanan pehmeä<3
Nii ja nyt kun kuvia kattoin,niin ostin mä tämän uuden tyynynpäällisenkin sieltä ideaparkin h&m homesta. Ikean tyynynpäälliset ei oikein iske mun makuun. Ei oo itseasias pitkään aikaan iskeny...No, mutta tämä oli söpö.
 
 
Semmoisia shoppailuja. No tuli sitä nyt muutakin ostettua...Niin kuin tuikkuja,vessaan uus matto ja käsipyyhkeet,muksuille värillistä paperia ja leimasin tussit. Nii ja uusia kattiloita,koska kattilat meni vähän uusiksi tuon induktiolieden takia.
 
Täälä suunnalla rupeaa elämä voittamaan flunssan jälkeen. Oli kyllä kamala pöpö,yäks. Nyt osaa kyllä taas nauttia omasta energisestä olosta ja muksuista jotka näyttää joltain muulta kuin siltä,että ne kupsahtaa pian kumoon!!
 
Meillä odotellaan kovasti tulevaa viikonloppua,kun saadaan Mandin kummit lapsineen Espoosta kylään. Aikomuksena on järjestää synttärit vähän kaikille lapsille,kun ikinä ei päästä toisten synttäreille,tuon välimatkan takia ja osaksi senkin takia,että synttäreitä menee päällekkäin.
 
Mukavaa ja energistä alkanutta viikkoa!!!!
~~Ulla~~
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Voi Mandia :'DD Mutta jos sen kukka pysyy hengissä, tuon munki kaikki (mikä kaikki?! Tällä hetkellä yks kukka joka sekin ruskistuu kovaa kyytiä!!) teille intensiivihoitoon! :D Hyvä ratkaisu poikien leikkeihin ^^ Ja toi tyynynpäällinen on aivan ihana!!! <333 Mäkään en hirveemmin tykkää Ikean tyynynpäällisistä, H&M Homelta voisin vastavuoroisesti kantaa puolet kotiin. -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo saat tuoda kukkas meille hoitoon!! Mullaki tuli ihan valinnan vaikeus tuola h&m homella. Monta just mun tyylistä tyynyä oli valikoimissa.

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: