tiistai 20. elokuuta 2019

Syksy- Mikä ihana syy tehdä uusia asusteita lapsille!

Mä uskon,että te jotka ootte kauemman blogia seuranneet ootte huomannut, että mulla on pieni muotoinen tapa hamstrata lapsille pipoja. No tämä ei ole helpottanut yhtään! 

Siksi oon ihan innoissani, kun tulee nämä viileämmät säät ja saan hyvän syyn (siis niin kuin sellasta oikeasti tarvittis!!) ommella uusia pipoja ja muita juttuja. Tokihan lapset kasvaakin niin, että esim Mandin viime syksyn pipo oli jo  ihan pieni ja ei se oikein väreiltäkään sopinut enää neidin vaatteisiin.

Eli siis hyvin perusteltu tarve, eikös?!


Keksiseltä kuukausi takaperin ositn tämän kankaan ja en nyt sitten kuitenkaan tiennyt mitä siitä tekisin. Mandi ihastui siihen niin kovasti, että päätettiin yhdessä tehdä siitä hänelle pipo ja tuubihuivi. Molemmat on kaksinkertaista trikoo kangasta, eli menee vähän jo kylmemmilläkin säillä. Ja voi hitsi miten taas on vaikeaa, kun lakin pitää mahtua kypärän alle. Ei paljon laitella mitään rusetteja tai ruusukkeita tmv. Sopii ihanasti tuo kangas Mandin takkiin, vai mitä?Tuota ei muuten huomioida monessakaan talvipipossa mitä kaupoissa myydään. Kaikissa kivoissa on jotain tupsuja ja rusetteja. Sitten ne perus pipot on joko mustia tai harmaita?!

Ja koska meillä on tuo neiti 3-vee sellainen joka  r a k a s t a a  samistelua, niin piti hänellekin tehdä sama setti. Onnea on sisko jonka kanssa samistella<3

Tää pikku neiti on sellainenkin poseeraaja, kun sille päälle sattuu. Nyt on enemmän jo niitä hetkiä kun hän huutaa, että "en ehdi tulla kuvaan". mutta kun tulee niin meininki on tätä:Meidän ihana hupsuttelija!

Ihan jäätävä ompelu innostus iski taas kun kesän jälkeen pääsi surauttelemaan saumurilla jotakin! Saas nähdä pitääkö sitä kurvata tässä jo tällä viikolla kangaskauppaan:)

Tuleeko sun tehtyä itse asusteita lapsille tai itselles? Ja hei mistä te muut löydätte pyöräileville lapsille pipoja?! Varsinkin talveksi?!


Pipoon ohje löytyy tästä linkistä

Postaus vinkkejä saapi heitellä ilmoille jos tulee jotain mieleen mitä haluaisit lukea täälä!

Aurinkoista tiistai päivää sulle ihanuus<3

-Ulla-

2 kommenttia:

  1. Oi, niiden söpöjen pompuloiden survominen sinne kypärän alle on kyllä hankalaa! Minä en ole pipoja tehnyt, mutta lasten mumi aina välillä. Suloinen asu- ja asustekokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on melkein mahdotonta!! Ja nykyään niitä tupsuja on joka pipossa! Ja kiitos<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: