keskiviikko 7. elokuuta 2019

Ihanaa lukuvuotta kaikille koululaisille!

Huomenna se päivä sitten on. Meiltä lähtee kolme koululaista aloittelemaan uutta kouluvuotta. Hurja miten nopeasti kesäloma meni!

Mutta ainakin meillä on koko kolmikko tosi hyvällä fiiliksellä lähdössä uuteen lukuvuoteen. Odotetaan, että pääsee taas pitkästä aikaa näkemään kavereita ja touhuilemaan välitunnille

. Kaupasta valikoitiin innolla uusia kyniä ja kumia. Mä muuten oon kunnon natsi mutsi noiden kynien kanssa... En anna lasten ostaa mitään niitä ihania prinsessa kyniä tmv, koska meillä ne on vaan todettu huonoiksi! Terät katkeilee ihan koko ajan ja niitä on ihan toivotonta teroittaa. Niinpä meille ostetaan niitä tylsiä tavallisia lyijykyniä paketti, niin että jokainen saa pari kouluun ja niitä jää kotiinkin.

 Pyyhekumit jokainen saa sitten valita ihan mielensä mukaan. Mandi taisi valita jotain ihania tuoksuvia kumia ja Nooa otti paketin limsatölkin muotoisia . Rasmus nappari ihan perus valkoisia toimistotarvike puolelta, kun on todennut, että ne nyt vaan kumittaa parhaiten:)

Kuljettaako teillä muuten lapset penaalia repussa? 
Kun muistan, että itse oon kuljettanut, mutta nämä meidän lapset eivät kuljeta. Heillä on penaali koko vuoden pulpetissa. Niinpä siis kotiinkin on pitänyt hommata kunnon varastot kyniä ja kumia. Niin ja teroittimia, koska ne jostain syystä on AINA hukassa. Ja mulla menee jokseenkin hermo siihen jos näen, että lapset tekee läksyjä kynillä jossa ei oo terää enää juuri ollenkaan. Lapsillehan se ei oo ongelma:)


Reput on pojilla samat mitkä jo parisen vuotta. Mandille ostettiin uusi prinsessa repun tilalle  vain siksi, että siitä tuli jo melkein kirjat läpi pohjasta!  Mutta näillä mennään sitten toivottavasti ainakin tämä vuosi. 

Pyöräilykypäriäkin piti päivitellä, sen verran kovalla käytöllä ovat.  Vähän jo oon tässä odotellut, että koska isommat pojat rupeaa pistämään vastaan kypärille, mutta ainakin vielä niitä käytetään ilman mutinoita! Miten teillä, suostuuko lapset pitämään kypärää pyörräillessä? Varsinkin kiinnostaa ne vanhemmat lapset?

Meillä startataan siis toka, viitos ja kuutos luokka. Hurja ajatella, että Rasmus aloittaa jo ala-asteen viimeisen vuoden. Tämä on viimeinen vuosi myös muille meidän koululaisille tuossa ihanassa pienessä kyläkoulussa. Ensi syksynä koko koulu lopetetaan ja saa nähdä mihin kouluun he sitten siirtyvät. Mutta tämä vuosi vielä saadaan nauttia pienen koulun hyvistä puolista!
Tämä vuosi on myös vielä se vuosi, kun kouluun mennään säällä kuin säällä pyörällä. Ensi vuonna on luvassa sitten taksi/linja-auto kyyditys. Hyvät ja huonot puolet molemmissa.

Kaikille koululaisille ihan super ihanaa lukuvuotta. Toivon, että kukaan ei joudu kohtaamaan kiusaamista, eikä ketään jätettäisi yksin. Toivon myös, että koulu päivät toisivat lapsille uusia kokemuksia ja onnistumisen hetkiä.

Kotiväelle tuhannesti tsemppiä, varsinkin uusien ekaluokkalaisten vanhemmille, te selviätte siitä<3

Muistakaa varoa niitä pieniä (ja isojakin) koululaisia liikenteessä!!

-Ulla-


4 kommenttia:

  1. Jaiks voiko ne olla jo niin isoja?!<3 -V

    VastaaPoista
  2. Ihanaaa kouluvuotta kaikille koululaisille! Meillä tuo on vielä edessä, mutta yksi hujaus ja pienempikin on koululainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3
      kyllä se aika vaan niin nopeasti menee. Jotenkin tuntuu, että vastahan se oli eilen, kun meidän esikoinen lähti kouluun ja nyt hän on jo kuudennella. Apua!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: